N-AM CURAJ SA CONDUC (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ce bine ca aici nu exista sensuri giratorii deloc! Am auzit ca in unele state mai sint, dar rare de tot. Aici insa nu sint deloc. Au si spatiu sa construiasca, ce-i drept, nu trebuie sa se incurce cu giratorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Azi m-am distrat altfel. Veneam de pe strada din spatele pietei Obor si am facut stanga pe Colentina. Poate stiti ca exact acolo e o groapa imensa, semaforul nu merge, e o intreaga aventura sa traversezi Colentina. Ei, am prins un moment gol si am tasnit, semnal, tot tacamul, fac stanga pe Colentina cand aud claxoane disperate. O domnisoara in spatele meu se agita toata... habar n-am de ce, probabil ca indraznisem sa intru in fata ei, desi timp am avut berechet, chiar n-am incurcat-o deloc. Ei, si asa a tinut-o 5 minute, claxoane incontinuu, semne ca-s nebuna... si cum si mie imi lipseste o doaga uneori, i-am facut si eu semne ca-i nebuna si mai tare am enervat-o! Stiu ca am fost rea, mai ales ca pe mine m-a amuzat cat de isterizata era, dar genul asta de femei confirma bancurile misogine cu femei nebune la volan si n-am rezistat sa nu rad un pic de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Azi m-am distrat altfel. Veneam de pe strada din spatele pietei Obor si am facut stanga pe Colentina. Poate stiti ca exact acolo e o groapa imensa, semaforul nu merge, e o intreaga aventura sa traversezi Colentina. Ei, am prins un moment gol si am tasnit, semnal, tot tacamul, fac stanga pe Colentina cand aud claxoane disperate. O domnisoara in spatele meu se agita toata... habar n-am de ce, probabil ca indraznisem sa intru in fata ei, desi timp am avut berechet, chiar n-am incurcat-o deloc. Ei, si asa a tinut-o 5 minute, claxoane incontinuu, semne ca-s nebuna... si cum si mie imi lipseste o doaga uneori, i-am facut si eu semne ca-i nebuna si mai tare am enervat-o! Stiu ca am fost rea, mai ales ca pe mine m-a amuzat cat de isterizata era, dar genul asta de femei confirma bancurile misogine cu femei nebune la volan si n-am rezistat sa nu rad un pic de ea!

Mara draga,rea sau nerea...ca sa fiu si eu in tandem cu tine,sper sa nu mi-o iau in freza,unele chiar o merita si confirma cu varf si indesat bancurile alea misogine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cheptinelena spune:

[/quote]
Da nu puteai si tu sa semnalizezi stanga si sa te rogi cumva prin semne sa te lase si pe tine sa treci.Sau la voi e altfel,ma refer la soferi?
[/quote]

Din pacate nu. Poti fi cea mai fatala blonda, cu cea mai rosie masina...putini barbati "pun botul" sa te lase sa treci...De femei nu mai zic...Si la urma urmei...toti se grabeau...pt. ce sa-mi dea mie voie sa trec? Singura solutie a fost asteptarea. Eu mereu incerc sa-i ajut pe cei din trafic...ma dau mai la stanga, mai la dreapta, sau ii las sa intre in coloana cand vin de pe o alta straduta. Adica, ce mie imi place...lor nu le displace...stii? Doar ca nu e reciproc...eu nu prea am patit sa primesc favoruri de astea, tocmai din cauza nervilor, a agitatiei si a dorintei de a ocupa primul loc pe podium "cine e mai tare"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Faza asta e la fel cu a mea de saptamana trecuta,numai ca nervosul era un barbat si probabil l-am calcat pe ... ca i-a luat fata o femeie si incepatoare.La fel am prins un moment liber si la o viteza de 5 km/h ce se putea intampla?Credeam ca numai barbatii fac crize dintr-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by cheptinelena

Da nu puteai si tu sa semnalizezi stanga si sa te rogi cumva prin semne sa te lase si pe tine sa treci.Sau la voi e altfel,ma refer la soferi?
[/quote]

Din pacate nu. Poti fi cea mai fatala blonda, cu cea mai rosie masina...putini barbati "pun botul" sa te lase sa treci...De femei nu mai zic...Si la urma urmei...toti se grabeau...pt. ce sa-mi dea mie voie sa trec? Singura solutie a fost asteptarea. Eu mereu incerc sa-i ajut pe cei din trafic...ma dau mai la stanga, mai la dreapta, sau ii las sa intre in coloana cand vin de pe o alta straduta. Adica, ce mie imi place...lor nu le displace...stii? Doar ca nu e reciproc...eu nu prea am patit sa primesc favoruri de astea, tocmai din cauza nervilor, a agitatiei si a dorintei de a ocupa primul loc pe podium "cine e mai tare"...
[/quote]
Naspa!La noi la Constanta mai sunt si soferi cumsecade.

Mergi la inceput

Ana, si eu la fel cred... adevarul e ca, si imi pare rau sa o zic, cand o masina e condusa anapoda, sta pe ambele benzi (desi prima banda e goala), pastreza un kilometru pana la masina din fata sau, preferata mea, ruleaza cu 1-2 km/h pe principiul ca tot e coloana, de ce sa nu ne taram ca melcii... cam stii ca e femeie la volan. Nasol, dar am vazut multe cazuri d'astea. Nu zic ca nu-s si barbati catastrofali, dar parca femeile sunt mai multe.

Cheptinelena, si eu tot ca si tine, incerc sa fiu amabila cu cei din jur si chiar cred ca in timp, cu cat vom incerca cu totii sa dam dovada de politete, lucrurile se vor schimba in trafic. Eu pana acum, trebuie sa recunosc, am avut bafta, cei din jur au fost intelegatori cu mine. Ma rog, mai putin unele exceptii, dar altfel prea ar fi relaxant drumul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ma alatur si eu clubului de soferite cu emotii in trafic, daca ma primiti, bineinteles. Carnet am de la sfarsitul lui iunie si de atunci tot conduc (nu in fiecare zi, ca nu se iveste ocazia). Am fost si la drum lung si problema e ca tot nu scap de emotii. De sotz nu ma pot plange deloc, au fost extrem de rare momentele cand a comentat ceva, in rest ma sustine si ma incurajeaza. Nu pot spune ca merg mai bine sau mai prost cand sunt cu el sau singura, dar parca am mai multa siguranta cand este si el in dreapta mea. Pana acum am depasit cu brio situatiile din trafic si totusi cand stiu ca trebuie sa plec cu masina am fluturasi in stomac. Sper sa scap de ei cat de curand.

Am citit ce a scris Mara si totusi nu-i chiar asa, cateodata chiar ne grabim sa judecam femeile la volan, sunt si barbati catastrofici. Ultimul exemplu, ne intorceam de la Sighisoara, sotzul la volan, in fata noastra o masina, pe bune c-am zis ca oricine ar fi la volan e beat: ba mergea jumatate pe banda lui, jumatate pe contrasens, ba foarte pe dreapta, a taiat absolut toate curbele, ziceai ca danseaza balet pe sosea. Cand am reusit intr-un final sa-l depasim, am vazut ca era un barbat, nici vorba de femeie. Deci, se poate.

Cat despre soferii nerabdatori si claxoanele in trafic, eu deja cred ca ma imunizez (si-i rau, ca de ma va claxona cu un motiv bine intemeiat, ma tem ca n-o sa-l bag in seama). Mai nou, domnii nu au rabdare nici macar cat stai sa te asiguri la un 'Stop', dar cine ii baga in seama. Ca doar, vorba aia, eu merg pe carnetul meu, nu pe carnetul lor si nu-mi repara ei masina daca se intampla ceva. Chiar la inceput de tot eram si eu tare nervoasa, acum m-am mai calmat, chiar daca mormai incet cand mai vad pe cate unul care face vreo prostie, rar pun mana pe claxon.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Alinutza...barbatii asa merg in general cand merg la drum intins si daca mai poseda si una bucata masina bengoasa rau....apoi numai pe contrasens ruleaza...Povestea aici nu era de felul de a sofa,cat despre "cine pe cine si care e mai tare din parcare"...o chestie de egoism si de graba strica treaba,caci de la astfel de chestii in trafic se intampla o groaza de nenorociri,gen..."aaaa,mi-ai taiat fata,e las' ca iti arat eu ce masina puternica am" si incep tachinari cu depasiri peste depasiri,consurs care e mai smecher si pana la a intra in cel ce vine pe contrasens nu mai e decat un pas...Sau alta chestie,depasesti pe unu' care merge sub viteza legala,il vezi in retrovizoare ca accelereaza,te depaseste ,se pune in fata ta si isi reia vechea viteza si daca incerci iar sa-l depasesti ori accelereaza ,ori se trage pe stanga si ajunge in mijlocul drumului,numai ca sa nu-l depasesti...Eu ma feresc de astfel de specimene ca dracu de tamaie,am avut parte de asa ceva pe Valea Jiului si cele care ati fost p-acolo probabil ca stiti ce greu se pot face depasiri pe serpentinele alea....asa ca atunci cand am prins cale larga si drum liber am calcat-o,m-am strecurat efectiv printre masina nesimtitului si balustrada drumului si i-am dat talpa sa nu ma ajunga nemernicul...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Alynutza, zau ca nu vreau sa judec femeile la volan, ca doar si eu sunt femeie! Dar sunt anumite colege de trafic care parca vor cu tot dinadinsul sa ne scoata un renume rau la toate. Eu merg o ora jumate pana la munca si tot atata inapoi acasa si deh, cum plictiseala e mare in coloana, am timp sa remarc destule. Si, pana acum, concluzia mea e ca femeile, per ansamblu, conduc mai prost ca barbatii. Dar trag speranta ca repejor sa schimbam situatia. ;) In ce te priveste, daca ai putea sa conduci constant, in maxim 2 saptamani n-ai mai avea emotii!

Mergi la inceput