De ce se balbaie copilul meu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

exact asta vroiam si eu sa spun: si ceilalti copii sunt terorizati probabil de acest cadru, cu atta mai mult cu cat parintii lor nu sunt colegi cu ea.

pe ce criterii a intrat aceasta doamna sa aiba grija / sa ajute in educatia unor copii? Mai ales ca spui ca a lucrat in alt domeniu! Mi se pare o nedreptate crunta! In fiecare an proaspetele absolvente se chinuie sa invete pentru ocuparea unui post in gradi / scoala, si... surpriza! este angajat unul care vin din alt domeniu!

Mie imi este destul de clar ca este probabil prietena sau a mituit directoarea, de aceea nici nu te-ai gandit la ideea de a o da-o afara, desi terorizeaza atatia copilasi.

Mult succes in continuare!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Incredibil! Am ajutat toti parintii! Doamna si-a schimbat comportamentul fata de toti copiii, ii pupa si le da bomboane... baiatul meu pare incantat de schimbare, am auzit eu vorbindu-se prin jur de schimbarea produsa, care le bucura pe mamici... sper s-o tina tot asa, si dac-o tine... sa-i dea Dumnezeu sanatate! Si cu defectul de vorbire o rezolvam noi cumva.

Mergi la inceput