Legumele din gradina

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sanziana,brava!Acum tine cu dintii de el ca sa se faca mare sa-l pui la bors!
Ramona,sa inteleg ca ai fost premiata cu titlul de gradina lunii???Uaaau!Super!
Uite si ciresul meu negru inflorit:
http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/S5000328640x480.jpg
Si aici ciresele in parg:
http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/S5000747.jpg
Si unul din meri inflorit:
http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/S5000497640x480.jpg
Aaa si iasomia:
http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/S5000752.jpg

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce frumos! Mi s-a facut pofta de cirese. Frumoase mai sint florile de mar!
Noi cred ca sintem prea la sud pentru cirese, dar am vazut ca vecinul are un smochin cu fructe si ma bate gindul sa punem si noi unul. Stiu ca merg si piersicile.
In fiecare luna cineva primeste semnul cu "yard of the month". Noi l-am primit cind a fost mama si s-a ocupat foarte mult de gradina. Acum nu mai e atit de frumos. Mai incercam!
Am niste poze cu zorele frumoase, le pun mai tirziu si vi le arat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ramona modesto,sa inteleg ca ai fost apreciata cu "gradina lunii"?
daca este asa,felicitari si sa stii ca meriti aprecierea.

Mergi la inceput

Multumesc, dar meritul e al mamei mele. Ea s-a ocupat de gradina in perioada aia. Peste vara n-au rezistat toate florile, abia acum incep sa-si revina cele care au supravietuit.

Mergi la inceput

Ramona, de fapt ar fi trebuit sa spun curtea(yard)a lunii;dar, am considerat ca nu este potrivit curte ci mai ales gradina;cum sunt apreciate, de fapt, straduintele voastre de catre comunitate?
acest sistem de stimulare ar fi util si pt. noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ramona super frumos ai tu acolo.. sper sa reusesc si eu in una din lunile astea sa fac ASAa frumos.

- greieri rai ce am, 4 salate mi-au mancat complect... cum sa scap de greieri

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Ramona, de fapt ar fi trebuit sa spun curtea(yard)a lunii;dar, am considerat ca nu este potrivit curte ci mai ales gradina;cum sunt apreciate, de fapt, straduintele voastre de catre comunitate?
acest sistem de stimulare ar fi util si pt. noi.

Cam asta e singurul "premiu", dar oamenii depun eforturi in sensul asta. Cred ca-i bine pe aici sa ai landscaping company.
Orasul nu permite sa fie neingrijit in fata casei, primesti amenda in anumite conditii.
Pe linga asta exista un regulament intern al cartierului in sensul asta. Iarba nu trebuie sa depaseasca o anumita lungime si in general daca vrei sa puni pomi sau sa schimbi intr-un fel fatada casei ai nevoie de o aprobare de la ei - se ocupa un arhitect. In plus, platim o suma pe an care merge la amenajarea zonelor comune din cartier. Sint angajati oameni care ingrijesc copacii, spatiile verzi, planteaza flori etc.
In plus mai organizeaza actiuni de Craciun, Paste etc. Pentru cei care se muta proaspat in cartier, aduc un cos cu cadouri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabbriela

ramona super frumos ai tu acolo.. sper sa reusesc si eu in una din lunile astea sa fac ASAa frumos.

- greieri rai ce am, 4 salate mi-au mancat complect... cum sa scap de greieri

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Esti modesta, la voi e foarte frumos din cite am vazut in poze.
Chiar o sa caut sa vad de chestia cu greierii. Ca si eu am si am si flori mincate. O fi de la ei? La cite feluri de insecte sint pe aici nu mai stiu pe care sa dau vina.

Mergi la inceput

Sunt foarte mandra si sa va spun de ce:am acum in noiembrie capsuni;crescute in buricul capitalei.
Am comandat capsuni remontante dintr-o reclama;nu le-am pus direct in pamant pt. ca doream sa le duc la tara dar si pt. ca in reclama se spunea ca se pot cultiva si in ghiveci;am avut o prima recolta prin iulie si acum;le-am tinut cam ingrijorata pana acum cateva zile cu ochii pe termometru;nu ma induram sa le bag in casa deoarece erau inflorite si cu frunze mari verzi,se vedea ca le merge bine.
Acum sa nu credeti ca am o productie f. mare dar pt. ca au dat f. multi stoloni, ma gandesc sa dezvolt soiul acesta atat de productiv;desigur ca nu am crezut ca o sa am capsuni ca in poze dar nici sa am 2 productii pe an nu am crezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ramona,ti-am admirat gradina!SUPERBA!!!
Gata,ma mut la tine!Ma primesti?

Mai,m-ai terminat!Sa o stapanesti sanatoasa si cind bei o cafeluta sa te gindesti la mine!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput