Legumele din gradina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Saru-mina pentru sfaturi Gabbriela. Vad ca te pricepi, mi-a placut tare mult gradina ta.
Am si eu niste poze cu florile pe cind inca aratau bine, dar inca nu mi-am facut un account online pe undeva sa pun poze. In albumul de pe DC nu am putut sa pun, sint prea mari pozele si nu se incarca.
Asa ca ma laud alta data. Vorba vine, ca nu prea am cu ce sa ma laud la ora actuala. Am fost dezamagita si nu m-am mai ocupat ca la inceput.
Zilele trecute am plecat la Lowe's dupa flori si n-am mai ajuns, ca am avut accident. Am ramas fara masina, macar sintem OK. Asa ca m-am suparat pe flori deocamdata (ca sa nu-l omor pe sot!), dar imi revin eu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ramona, lasa ca ai tu timp de flori.. ma bucur ca sunteti bine.. masina se va repara ea .
Eu nu ma pricep asa de bine la gradinarit, numai din ce vad la sotul.. el e expertul .. ma rog el face lista si eu cumparaturile, dupaia el se ocupa de rest si eu doar ud zona unde nu a facut inca sistemul de irigare... Toamna asta si la primavara promit sa pun poze cu toata gradina, nu numai capsunii...

PS: am asa salata frumoasa , o sa o pozez maine

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Gabriela este f.interesanta gradina ta si am fost impresionata de modul in care sunt asezate capsunile.
Spune-mi daca acele ..gardulete din plastic au o functie anume sau sunt numai decorative?

Mergi la inceput

Cred ca mentin pamintul in loc, iar intre ele ar fi santul pe unde se scurge apa. Nu?
Gabbriela, dar chiar nu pot folosi sistemul de irigare din dotare? Ca daca il am deja, mai pun unul din asta?
Felicitari sotului tau, sa ne mai puneti poze si sa ne dati lectii.
Multumesc pentru urari, astazi aflu daca masina mai poate fi recuperata. Intre timp am un loaner, dar inca nu mi-am facut curaj sa merg cu ea...

Mergi la inceput

b.nica, garduletul verde e sa tina pamantul in loc si sa udam acolo pe sant sa fie tot timpul umed la capsuni ca le place apa. Si in asa fel capsuni stau atarnati pe gard in jos si nu se murdaresc de pamant. Gradina e aranjata prin diferite colturi ale curti, din cauza ca avem bazin trebuie sa fim economi si la pamant si organizati... bordurile le-a facut pt ca nu ii place sa se murdareasca pe papuci cand sta si pliveste sau uda gradina, sau cand merge sa isi ia ceva de acolo... Sotul meu e obsedat de perfect, si de lini paralele , intr-un an avea si numerotat pe borduri cu cifere mari si rosi... si pe hartie pus ce e la fiecare numar si de unde avea acea seminta .

Recolta din 2002 - rosiile din poza sunt numai jumatate cate s-au facut in acel an.

ramona, uitate la ele, daca poti inlocui capatul de unde sare apa, cu acel capat negru pe care se monteaza furtunasele, teoretic ar trebui sa le poti desfileta si sa infiletez celalat model.

Noi am testat 6 ani la rand cum le merge mai bine... si cel mai bine le merge cu acel sistem de irigare la radacina direct, si fara sa le udam frunzele.
Cand am udat intr-un an peste frunze toate s-au ars, si s-au facut o boala pe ele, rod putin si slabut.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Multumesc. Sotul e mai "tehnic", ma consult cu el.
Asa e, stiu ca si bunicul are grija sa nu se ude frunzele.
Aoleu, probabil ca am si eu nevoie de niste ani pina sa imi dau seama care e locul potrivit pentru toate. De exemplu basil am in doua locuri. Intr-un loc creste ca nebunul, nu mai stiu ce sa fac cu el (mai nou l-am pus in vaza ca pe flori!), iar in partea cealalta e ceva minuscul si de nebagat in seama. Daca as fi pus doar acolo, credeam ca nu am succes cu el si pace.

Mergi la inceput

ce mai fac gradinutele voastre?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

A mea e mai vioaie de cind nu mai e atit de cald. Florile care au supravietuit sint tot mai frumoase. Trandafirii infloresc a doua oara. I-am "tuns" cam tirziu, dar e OK.

Mergi la inceput

eu nu mai am nimic in gradina decat salata.. si din nefericire si pe aia a inceput sa o ciuguleasca greierii .. cum sa scap de greieri?

Mergi la inceput

Habar n-am, eu greieri mai gasesc si in casa... Pe afara e plin de ei. Oare ei imi maninca florile?
Am deschis cont pe flickr si incerc sa pun o poza cu crape myrtle. Sper sa-mi iasa figura
http://www.flickr.com/photos/14596889@N06/1487334396/

Mergi la inceput