cola sau pepsi in sarcina

cola sau pepsi in sarcina | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

mamici sau viitoare mamici vreau sa va intreb voi ati consumat cola/pepsi in sarcina?? in ce cantitate?? eu cat incerc tot nu reusesc sa ma abtin, avand in vedere ca inainte de sarcina beam aprox 2l/zi, iar de cand am ramas gravi, pana in luna a 5-a nu m-am atins de cola iar de atunci salivez intr-una doar dupa cola/pepsi.
voi ce stiti despre asta???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu cand vad pepsi sau cola,imi pun putin intr-un paharel,cam de 2 degete si ma satur.Dar de ce-ti faci tu probleme????Yasminuta e grasuta,cred ca de la cola.Vezi,a mea nu e asa grasuna ca a ta,poate ar trebui sa ma pun si eu pe cola.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Dar ce zici ca eu inainte nu beam deloc iar acum as bea non-stop? Nu stiu, parca au magnet ... ma atrag numai produsele interzise ... cel putin pt. mine ca am tensiunea cam mare: cola, ciocolata ... oooofffff ..... O sa nasc o fetita sanataoasa sau sunt o mama denaturata??? Desigur ca ma abtin dar nu imi reuseste mereu ... si mai calc si pe alaturi ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor , deci sa inteleg ca, consumati si voi?? cat pe zi??? la mine nu e adevarat ac cicolata si cola agita bebelina pt ca e o agita oricum, indiferent ca ii dau cola sau nu...

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eiiii ... ti-am zis ca ma abtin ... am zile cand consum si cand nu. Si ca sa evit orice tentatie nu cumpar. Incerc sa nu am in casa ... Dar cand am ... 3-4 pahare pe zi ... asta pt. ca ma abtin .

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrrr...sa -nteleg ca Pepsi si ciocolata sunt interzise cu desavarsire in primele luni???intreb pt ca eu am mai scapat cate 1/2 pahar de pepsi si cate o ciocolata cu rom....cate o prajiturica.....e drept ca si eu inainte consumam 2 l lejer pe zi si o ciocolata mare odata ....

credeti ca sunt probleme ???

...vine barza!!!

Mergi la inceput

ramo eu stiu ca nu sunt interzise doar ca agita bebele si nu "in primele luni" ci in general in sarcina. eu beau maxim 0.5 l/zi si pap cate o tabla de cioco pt alte dulciuri. sunt inebunita dupa dulciuri, as putea sa le mananc si in loc de mancare....

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cu primul am avut si eu scapari la dulciuri, cioc si cola, dar ptr ca le agream, totusi m-am invinuit ca am avut bb agitat si cu colici...acuma imi fac rau chiar, se vede ca organismul le respinge...nici laptele si nici inghetata nu o agreez.Cu toate ca nu am mancat nimic dulce analizele de la glicenmie mi-au iesit prost, deci am repetata-o si a fost ok, dar sant cam la regim...nu uitati ca placenta absoarbe repede zaharul si la bb nu ii face bine.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am baut cola toata sarcina, o cutie pe zi pentru ca nu beau cafea si simteam nevoia de cofeina. Si cum stiam ca am voie o ceasca de cafea nu vad de ce nu as fi baut cola cand restul alimentatiei imi era corect. Fata mea s-a nascut sanatoasa, nu e agitata deloc in plus la 5 sapt cat are acum deja doarme toata noaptea. Deci agitatrea de la cola este mit. Mai ales ca nu ar avea cum sa ramana in sistemul lor atat timp. Nu mai zic ca numai cu cola imi treceau greturile in primul trimestru.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

si eu am baut cola in ultimele luni de sarcina, cam 0,5 l pe zi(nu chiar zilnic,dar aproape),fiindca nu beam deloc cafea si simteam nevoia.bb nu era mai agitat,si nici acum nu e.In orice caz,daca te poti abtine,e mai sanatos. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

deci nu exista nimik demonstrat precum ca ar afecat fatul, sarcina, nu???

viitoare mami 33+ de bubulina IASMINA ALYSSA

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

www.flickr.com/photos/10626344@N03/1394238661/in/photostream/" target="_blank">am intrat in luna a8-a!!!!"

Mergi la inceput