test de sarcina negativ, scurgeri ciudate..

test de sarcina negativ, scurgeri ciudate.. | Autor: Coscos

Link direct la acest mesaj

Buna , fetelor. Sper sa imi spuna si mie cineva ce mi se intampla ( sambata oricum voi merge la ginecolog, dar nu mai am rabdare!!): trebuia sa am menstruatie pe 26 (August) - nu ne protejam, pentru ca vrem sa avem un bebel-, dar atunci am avut doar o mica scurgere, inchisa la culoare, dupa care nimic. Pe 09 septembrie am facut testul, care a iesit negativ. Tot atunci, spre seara ( dupa o lunga zi in care am facut efort fizic cam exagerat), au inceput iar scurgerile, dar tot in cantitate foarte mica ( cateva picaturi pe zi), la inceput de culoare foarte deschisa, iar de doua zile au revenit la culoarea asta de maron inchis spre negru. Parca as avea si niste mici dureri de spate, iar sanii ma dor si s-au marit.
Va implor, imi puteti spune si mie ce credeti?
PS: daca tot continua sa fie secretiile alea, pot sa merg sambata la doctor?
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.

Costina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cred ca daca fiecare vine sa-si dea cu parerea, mai tare te baga in ceata. Asa ca mai ai putina rabdare pana sambata si vei stii sigur ce se intampla cu tine.
Succes.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mai ia un test de sarcina si fa-l dimineata, la prima ora. Succes!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

cred ca esti gravi:) Doamne ajuta:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu cred ca esti...am mai auzit de femei care sa nu le iasa testele pozitive si ele sa fie ...chiar aici pe forum

sa ne zici ce zice medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Va multumesc pt. raspunsuri... am sa va tin la curent; nu vreau sa sper, ca sa nu fiu dezamagita...prefer sa ma lamentez, sa pun raul in fata, ca sa nu am surprize neplacute.

Va pup.

Costina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Am fost la doctor si, bineinteles, de ce ma temeam nu am scapat: am sinechie uterina. E adevarat, acelasi dr., acum 3-4 ani mi-a facut un chiuretaj , dar intre timp am mai facut controale la el si nu mi-a spus nimic de asa ceva.
Mi-a spus astazi ca oricum, sinechia nu ma impiedica sa raman insarcinata, dar inclin sa nu il cred... Mi-a dat un tratament cu dupaston ( 7zilex2pilule pe zi), si cyclo-progynova ( 21 zile cate o pilula), pe care sa il fac timp de doua luni,plus alte cateva medicamente: clorocalcin, calciu lactic si diclofenac. A spus ca daca in urma tratamentului peretii tot raman lipiti, imi va introduce un sterilet... Sunt disperata, pentru ca era cosmarul meu o situatie de genul asta, ca sa ajung sa nu mai pot avea copii din cauza acelui chiuretaj ( pe care am fost fortata sa il fac!).
Va rog, cine a mai avut asa ceva, imi spune si mie: pot sa mai am copii?

Costina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Imi pare rau sa aud vestea asta proasta , nu ma pricep sa-ti dau sfaturi ca nu am trecut prin asa ceva. Nu dispera fa tratamentul si sa speram ca totul o sa fie ok si vei avea si puiul mult visat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hasico spune:

Daca te afli in aceasta situatie din cauza medicului care te are acum in evidenta nu te-ai gandit sa mai ceri sfatul si altui medic? Nu stiu ce sa spun, dar nu ar strica. Este vb despre corpul si sanatatea ta si o masura de precautie in plus, cred eu, este bine venita. La mine a dat roade, dupa 5 ani de asteptari. Insanatosire grabnica

Mergi la inceput