Gratiela si Cristina multumesc de urari! Si voua sa va fie puisorii sanatosi si voiosi si ,,La mai multe luni si anisori pentru Tudor si Antonia !!!''(va urez de pe acum pentru 4 luni caci nu stiu cand mai prind cateva clipe libere
).
Maria,mami de Maria-Magdalena(18/08/1996)si Nicholas Calinic(16/03/2008)
Corina, eu am nascut la Filantropia cu dr Haiduc. Conditiile au fost foarte bune (adica modul in care am fost tratata de personal , curatenie, program vizite etc), eu am stat la rezerva de 100de ron.Dr spunea ca in curand se vor schimba si vor deveni si mai moderni; ai putea sa faci o vizita la spital si sa te lamuresti (cred ca aveau si niste cursuri pentru gravidutze..).Sanatate si sarcina usoara!Maria.
Buna fetelor . Ceva informatii despre tarifele practicate puteti oferi? Nu as vrea sa o dau in bara si trebuie sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc.
Mirtha 19+
Si la ce spital ?..caci am inteles si eu ca difera .. Maria
Maria,mami de Maria-Magdalena(18.08.96)si Nicholas-Calinic(16.03.2008)
La Filantropia cu dr. Haiduc. Deci ma intereseaza tarifele...neoficiale. Ma gindesc sa fiu pregatita financiar , nu vreau sa ma trezesc atunci cu cine stie ce surprize. Multumesc.
Mirtha 22+
cu dr. Haiduc ai doar surprize placute...e decent si nu te pune in situatii stanjenitoare. Sarcina usoara si asta sa fie ultima ta grija!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/