picaturi de nas in sarcina

picaturi de nas in sarcina | Autor: deeapui

Link direct la acest mesaj

Salutare mamici si gravidutze.
Eu sunt gravi in 5 sap si ma confrunt cu o problema: am racit si, avand o sinuzita ft nasoala, nu pot respira deloc..am incercat cu nazomer, dar e apa de ploaie..eu de obicei foloseam Olynth. Imi poate spune cineva daca sunt ok, pana ajung la doctor?

Deea4+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu sunt ok, trebuie sa rezisti fara. Si eu am avut aceeasi problema si simteam ca mor, dar am rezistat cu Nazomer... Prima noapte e mai grea....dupa aceea trece...

Nu risca pt bebe...

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17023 si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17342

Eu personal folosesc Olynth pentru copii, diluat foarte mult cu ser fiziologic.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pinsol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Multumesc fetelor. Am fost ieri la farmacie si mi-a zis ca merge si Olynthul..dar am luat Pinsol, just in case. Si apoi am sunat si dr si mi-a zis ca mergea si Olynth, ca oricum e o cantitate ft mica si nu ajunge la placenta.

Deea4+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Incearca cu ser fiziologic, eu la-m pus intr-o sticluta de olynt sa fie mai usor

Louiza 21s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ia uite ce scrie la Olynth: Xilometazolina nu trebuie utilizat#259; în timpul sarcinii, deoarece nu exist#259; studii adecvate privind efectele asupra f#259;tului.
Eu una nu as risca sa-mi pun picaturi in nas. Cred ca serul si Nazomerul sunt suficiente, chiar daca nu au acelasi efect cu Olynth, Bixtonim sau altceva...

Cred ca va referiti la PINOSOL. Este natural, sunt uleiuri aromatice care cica ar merge, dar sunt curioasa daca va desfunda nasul mai bine ca Nazomerul...

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput