Aspirante optimiste >20 ani (160)
Raspunsuri - Pagina 11
vrmoana spune:
Stefiuta o fi reusit sa-si rezolve problemele? Ca si la ea scartaia ceva.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
alina_1980 spune:
buna dimineata, fetele mele dragi!
bebi
, sa nu mai fii suparata si sa dea DD sa rezolvati problema!
vad foarte multe fete noi aici si ma bucur ca sunt multe cele care vor un BB, asa mai intinerim si noi populatia Romaniei! si a altor state(crisa
)!
va doresc mult succes si sa vina bb repede, va
pe toate si mi-e tare dor de voi!
locuri sunt rezervate pt toate la odiseea noastra, stiti ca avem marja de eroare de cateva luni chiar daca scrie odiseea de mai-iunie!
va pup, aveti grija de voi!
Alina
8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
voicu_bebi spune:
oana
.Anca si Maria din burticuta 
,andreutza.
....fetele va multumesc pt vorbele frumoase si ca imi sunteti alaturi....stiti acum ceva timp stefiuta venise cu aceeasi problema ca si mine si ea tot de un an era casatorita...nu cred ca la noi e problema ca nu ar fi constient ca e insurat el stie asta...dar reuseste sa ma dezamageste prin cuvintele pe care le zice...vom vedea cum vor evolua lucrurile luna asta si luna viitoare si daca lucrurile se vor mai aseza ...ne vom intoarce la planul de a avea un bebe...
vrmoana spune:
Anca va veti rezolva toate problemele. Si bb va va apropia si mai mult.
Alina 
Andreutza 
Anca si Maria 
oana
waiting for my baby
andreutza23 spune:
asa sunt ei, anca, unoeri ne mai dezamagesc. dar asta nu inseamna ca nu ne iubesc. e acum o perioada mai grea dar o sa treaca.
chiar oare stefiuta ce afce?
celelalte fete pe care nu le-am salutat de dim - pupicei!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
voicu_bebi spune:
alina...
ma bucur sa te vad pe aic pe la noi...ce face bebe?...pupici pe burticuta...sper sa ne rezolvam problemele...vom vedea cat si cum....sper sa ne revenim si sa va anunt cat mai urand ce ne vom intoarce la planul de bebe...momentan astept sa vad cum vor evolua lucrurile intre noi doi...is foarte trista si suparata...si aine am si un examen nu am invatat nimic...si sincer nici nu ma indeamna inima si nici chef nu am...![]()
![]()
ancadragoman spune:
Anca stai linistita ca asa fac toti la inceput .Eu de cand ma stiu imi doream un bb si cum era de 8 ani impreuna ,inainte de nunta i-am zis ca renunt la pastile si sa il asteptam pe bb.
At sa vezi ofuscare la el ca nu crede ca e timpul,ca mai bine mai asteptam ,ca ce rost are acum cand avem tot timpul din lume si tot felul de scuze dastea .
Binenteles ca at cand am hotarat amandoi sa renunt la pastile,adica mai mult eu
,si cand a vazut domnul ca bb nu vine asa usor tensiunea dintre noi a crescut f mult.
Si ne certam aproape zilnic,imi spunea ca el nu maoi poate(nu stoiu ce nu mai putea ca sincer ce facea el ptr bb nu mi se parea un efort
)si tot asa pana m-au apucat pe mine enrvii si i-am zis ca nu mai vreau nici un bb si ca o s il facem cand o sa creasca el si o sa se maturizeze.....
Hai ca m-am lalait rau de tot cu povestirea dar ideea este ca nu trebuie luat prea tare ca nu stie ce sa faca,el acum trebuie sa se obisnuiasca ca este insurat si incet incet o sa constientizeze ca trebuie sa devina si copil cu copil.
Te pup si scuze pentru ca nu sunt f coerenta dar pic de somn.
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
vrmoana spune:
Fetele va doresc o zi usoara. Plec in oras. Vorbim mai dupa amiaza. Va puuuuuuuup.
oana
waiting for my baby
diaconmaria spune:
Lasa anca ca trece... ca si eu ma intrebam la fel
Daunazi m-am certat cu el pt ca se descarca de nervi pe mine: avea probleme la servici si venea acasa si tipa la mine. Si la un moment dat imi spune ca sa sistam proiectul bb ca nu e sigur ca e bine sa facem noi 2 un copil...
Si la nervi i-am rasp ca nu-i problema in caz de ceva pot sa il cresc si singura...
Dar acum ne-am impacat, am discutata problema si nu mai tipa si se descarca pe mine cand altcineva ii creeaza probleme...Ma lua drept sacul lui de box..
Asa ca inteleg ce spui uite de la mine pentru tine

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui