Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Eu mor si dupa ala mic si dupa ala mare....
Incerc sa scriu intr-un cot, cu copilul atarnat la piept, pe post de medalion...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Andries spune:
Mie mi se pare ca formatul fetei il are numai de la tine Annisia. Daca ma uit la barbie e clar ca seamana cu tine. Copiii se mai schimba in primul an, dar nu cine stie ce.
Andries
georgi_ana25 spune:
buna si de la noi!
In primul rand felicitari mamicilor care au nascut si sa va traiasca bebelashii! Nu mai pot recupera din capitolele trecute pentru ca fetitza mea e o papacioasa si o smechera inca de acum...nu ma prea tine treaza noaptea, dar cand o face face treaba buna adica ii dau sa suga si cate o ora ca daca o iau de la san face scandal...in rest suntem bine, crestem frumos, luam in greutate pe zi ce trece...vad ca multe dintre voi deja s-au refacut si sunt la fel de active pe forum ca inainte de nastere, bravo voua sunteti niste frumoase si copilasii niste scumpi, nu pot spune care sunt pozele cele mai frumoase pentru ca toti bebelasii sunt minunati...
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nu ma lasa frate sa scriu... Ma mai ia si de maini, ca sa nu indraznesc sa-l neglijez... Am incercat, dar e jale. I-am facut si poze cand se bazaia...
http://community.webshots.com/album/560674252RWiqsa
Chiar seamana cu B? Mie mi se parea ca e bucatica rupta din mine... Nu ca m-ar deranja sa semene cu tatutzu, ca doar de prasila l-am luat, nu?!!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
ai un scumpel de flacau Annisia.sa iti traiasca si sa va bucurati de el!!!
danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
georgi_ana25 spune:
Haideti sa va povestesc si eu aventura mea si a mununii mele...
Totul a inceput din seara de 30 august cand am avut programare la ecograf...la 17,30 intram la dl doc facem ecograf, ne examineaza da din cap, nu zice nimik se uita cand la mine cand la sot si ma intreaba daca am dureri...eu dureri nimik...doc imi spune ca vrea sa ma vada pe masa a doua zi la spital, mi se pare ceva in neregule si il intreb ca de ce nu ma examineaza chiar la el acolo, incepe sa zambeasca si imi spune ca vrea la spital, apoi eu il intreb daca sa iau si bagajul cu mine...incepe sa rada si zice ca nu ar strica...
A doua zi pe 31 ne prezentam la camera de garda cu buletinul, ne examineaza doc si zice facem internare, colul intredeschis...eu nu stiu ce sa zic ca bebe e inca mic...ma internez, ma imbraca in haine de spital, o camasa super sexy in care mai intrau vreo doua gravidutze, ma duce in sala de trevaliu unde erau doua tipe care m-au ingrozit prin manifestarile lor...ce mai, m-am speriat teribil, acolo mi se monitorizeaza BCF-urile, mi se fac recoltari pentru analize, stau pana pe la 12 dupa care ma transfera la etaj ca nu sunt de nascut...am scapat de chinul de a le auzi pe gravidele care stateau sa nasca si care siseau din ce in ce mai multe...la salonul de gravide liniste, curatenie, gravidutze optimiste, alta atmosfera...ma schimb in hainele mele, mananc si incepem sa facem conversatie...nu eram niciuna de nascut asa ca aveam chef de vorba si voie buna...am tinut-o asa 4 zile cu controale pe masa, monitorizarea batailor inimii fetitzei, luat tratament pentru tensiune, dopegyt, pentru ca am facut tensiune in sarcina...asta pana luni seara cand doc meu a intrat de garda...
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxali
La multi ani Sim!
Adimercedes sa stapaneasca sanatoasa toate lucrusoarele...e superrr carutul.
In prima zi de scoala copiloiul deja are teme...au inceput tare.
Ali34si Enrico 7ani
poze
Roxali, multumesc .
Saracii de ei. Cum sa le dea teme din prima zi? Sau poate vor sa ii atraga cu ideea ca la scoala nu e plictiseala . Hmmmm...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Terrapin spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nu ma lasa frate sa scriu... Ma mai ia si de maini, ca sa nu indraznesc sa-l neglijez... Am incercat, dar e jale. I-am facut si poze cand se bazaia...
http://community.webshots.com/album/560674252RWiqsa
Chiar seamana cu B? Mie mi se parea ca e bucatica rupta din mine... Nu ca m-ar deranja sa semene cu tatutzu, ca doar de prasila l-am luat, nu?!!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia, o semana el cu tatutzu, dar daca-l privesti din profil are nasucul si ochii tai...Oricum dupa 2-3 luni bebicii isi mai schimba fizionomia.
Sunt super pozele cu Yannis, are niste falcute de-ti vine sa-l mananci...
La cat timp l-ati scos la plimbarica?
38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
rodicamaries spune:
super bebe Yanis... mai Annisia da ce fresh esti... ai iesit deja la cumparaturi Bravo...
Iete si ultimele poze cu mine gravi... sper ca urmatoarele sa fie cu bebe in brate ... nu in burtica
http://community.webshots.com/album/560678779UPYJwb
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 3 zile
Annisia spune:
Azi l-am scos la plimbarica, adicatelea la 6 zile. Si nu vreau sa aud crauneli de genul ca nu e bine, ca nu am voie, ca nu ma lasa popa, ca o fi si-o pati...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Daca sunt fresh? pai n-am nici pe dracu! M-am ridicat de pe masa de nasteri pe picioarele mele si dupa doua ore vroiam sa plec acasa, ca nu aveam pic de durere... Norocoasa naibii ce sunt!!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne