Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 18
musettepink spune:
Alinush din pacate eu nu stiu ce scrie acolo,nu am mai auzit acesti termeni.Iti tin pumnii maine,sper sa fie bine ca sa ne mutam impreuna la odisee....
La ce dr te duci?La Tutunaru?
alinushca spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Buna seara...sper sa fie asa ca eu de 24 de ore traiesc un cosmar...ce e mai trist este faptul ca e real.
Nici nu stiu cum si cu ce sa incep ...
Speram ca in ianuarie sa fie prima si ultima mea vizita la acest capitol in calitate de "victima". Speram de-asemenea ca ceea ce s-a intamplat atunci sa fie doar o intamplare singulara si nefericita in viata mea. Si desi am fost ravasita de eveniment si nu am putut intelege de ce am pierdut o sarcina la 7 saptamani nu am crezut ca voi ajunge sa ma intreb de ce sa pierd una la 15 saptamani.
Pe scurt am ramas insarcinata in iunie 2007 si acum luni am fost la dr. la controlul de 15 saptamani cu speranta, fiti atente cu ce speranta de-mi vine sa rad si sa plang in acelasi timp, de a afla sexul copilului. Si ce vad la eco? NIMIC. Intelegeti? NIMIC NIMIC NIMIC...doar placenta de 15 saptamani cu ceva prin ea care chipurile ar fi fost copilul meu.
Am fost la aspirante pe urma la mamici de septembrie-octombrie 2007 pe urma aici. iar la aspirante, cu mare bucurie am trecut la mamici de martie aprilie 2008 si acum aici.
Si scriu acum ca am senzatia ca nimeni nu intelege durerea si frustrarea pe care o simt acum mai bine dact voi. Si orecum asta te mai linisteste ca stii ca nu esti singura, ca nu esti ciudata ca te doare pierderea unui copil de doar 70 gr. Cum sa explic ca deja imi facusem mii de planuri, planuri in care era inclus si acest copil si ca faptul ca "esti tanara, lasa mai bine acum decat mai tarziu, vine el altul" nu ma consoleaza cu nimic ba chiar ma infurie ca imi dau senzatia ca eu sunt dusa cu pluta si eu stiu ca nu-i asa.
Joi ma voi interna pentru chiuretaj si am inteles ca dr. vrea sa analizeze sarcina sa vada ce a fost in neregula fiindca el suspecteaza o sarcina molara.
Oricum mie imi este teama sa mai incerc. Eu am senzatia ca mor cate un pic din momentul in care am aflat ca nu voi avea nici un copil in martie. Si stiti ce este si mai creepy? Ca am burtica. Da da am o burtica de 15 saptamani si deja ma scoate din minti cand o vad.
Ma puteti trece pe lista, deja am un palmares acum
P.S- am sa citesc tot ce s-a scris pana acum, de la primul capitol poate de la voi am sa gasesc puterea de a continua.
Am sa va tin la curent cu ce se va intampla dupa chiuretaj si evident, daca va mai fi cazul sa ma mai inscriu la aspirante.
Va sarut, si noapte buna!
carminabulina, cea mai ciudata senzatie pe care am trait-o vreodata a fost exact asta care o spui tu. sa te uiti la burtica in care erai convinsa ca e bebele si sa stii ca de fapt nu e nimic inauntru... sa fii asa intr-o cntinua asteptare, sperand ca va trece cosamurl, sperand ca doctorii se inseala, sperand ceva... orice. oooof!nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie noi sa trecem prin asa ceva. nici una dintre noi nu cred ca va intelege vreodata de ce. si mereu vom trai cu teama ca si data viitoare va fi la fel.
cu toate astea trebuie sa fii foarte tare si sa ai mare mare grija ca dupa chiuretaj sa se trimita intradevar la analize "produsul". pentru ca asistentele alea de prea multe ori nu il trimit si apoi pretind ca nici nu au stiut ca trebuie trimis. lupta-te sa aflii ce nu e in regula. investigheaza totul, pentru ca ideea asta a doctorilor ca "stai linistita" nu mi se pare deloc buna. sunt femei care au pierdut multe sarcini ca pana la urma sa afle cauza si abia apoi sa reuseasca. doctorii astia se joaca pe sanatatea pacientelor lor... si nu numai cea fizica...
Imi pare foarte rau ca ai nimerit pe la noi, din nou. Sper sa ai multa multa tarie.
In asteptarea lui
blueeyes2003 spune:
Mav imi pare rau de povestea cu Sebi,nu te ingrijora,sigur va fi bine!
In sfarsit,te-ai hotarat sa mergi la medic,bafta multa pentru maine!
Irene nu am fost recent la medic dar simt eu ca nu e totul ok,nu stiu de ce...ma gandesc cu groaza daca nu voi mai ramane niciodata insarcinata in urma chiuretajului....offff...imi fac mii de ganduri...
Foarte bine ai facut ca ai fost "obraznica" la serviciu
Miha nu te ingrijora ca o sa vina si CM,dupa chiuretaj ar trebui sa vina pana in 45 de zile,deci mai ai timp!
Cristy imi pare rau ca ai racit!Trebuie sa ai mare grija de tine.Stiu ca sunt niste produse homeopate care sunt safe in sarcina,Oscillococcinum,Paragrippe
Multa sanatate iti doresc!
Michelle vreau sa fii din nou activa,te rog frumos sa scrii ca sa stim cum esti.Te
Flavia eu ce sa mai zic,nimic deosebit.Sunt in Z24 si simt ca se apropie CM,din pacate!Parca am obosit...dar nu am incotro!Speram sa primesc un cadou deosebit de ziua mea dar se pare ca se lasa cam mult asteptat!
Astept sa ma visezi si pe mine!
Multi pentru minunatii tai baietei!
Andreea ce mai faci?Sper ca esti bine!
Va pe toate,sa aveti o zi asa cum va doriti!
Edit: alinushca imi pare rau ca nu te pot ajuta dar nu inteleg nimic.
Tu unde ai facut ecografia?
Mirela
irinabobe spune:
carmina imi pare tare rau pt pierderea ta. ce coincidenta am fost colege la ambele odisee si cea de septembrie si cea de martie. iti duresc mult forta sa treci peste ce s-a intamplat si sa o iei de la capat. cum de nu s-a vazut pana acum la eco ca ar fi molara?mi se pare asa aiurea.
fetelor va rog mult spuneti-mi si mie ceva eu am luat utro din z 16 pentru sustinerea unei eventuale sarcini. acum cand il opresc cand vine cm sau in z26 daca am test negativ? ca azi sunt z26 si nu stiu ce sa fac daca sa mai iau sau nu utro. cm vine chiar daca il iei? in orice caz am observat ca asta e prima luna dupa chiuretaj in care inca nu am greturi inainte de cm. oare de la o lipsa de progesteron sa fie simptomele alea de greata inainte de cm?
catty spune:
IRINA, de obicei la mine dupa IA cand mi-a spus sa iau utrogestan, a zis sa il intrerup in ziua in care trebuia sa vina rushii si sa astept. Daca nu vine cm-ul sa imi fac test. Acum depinde de organismul tau cum reactioneaza si de recomandarea dr tau.
Ca sa raspund la intrebare, pt dureri iau Scopantil, care merge mai bine decat No-spa, la mine cel putin. Ieri insa si cu si fara pastile durerile au fost crunte. Sa fie oare de la starea mea de stres si de nervi de luni seara, sau sa se apropie rushii?
ALINUSHCA, mama termeni din astia "savanti" nu stiu, dar tu la z50 inca nu ai ovulat? Poate ca din cauza asta e si endometrul asa de gros. Parerea mea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danangie spune:
CARMINA of d-ne cat de rau imi pare pentru tine. Te intelegem prin ce trece si-nca cum! Cuvintele nu stiu daca ajuta chiar asa mult, dar sa stii ca iti sunt alaturi, iti intind o mana sa nu cazi prea tare in butoi.....plangi, pentru ca e imposibil sa nu plangi, dar nu te inchide , incearca sa te ridici. Curaj si numai bine!
Dana
noi
alinushca spune:
Irinabobe, nu am luat Utrogestan. Doar Duphaston. Dar presupun ca principiul e acelasi la amandoua, asa ca bine ar fi sa te opresti din a le lua inainte cu 2-3 zile de data obisnuita la care iti vine ciclul, cu? Pentru ca altfel pe Duphasont cel putin spune clar ca poate opri venirea CM (ma rog... temporar). M-am minunat ca unele femei il luau inainte de venirea ciclului ca sa poata pleca linistite la mare .....
Cat despre sarcina molara suspectata la 15 saptamani... nu prea are sens. Nu cred ca trebuie sa isi faca griji de asta. Sper din tot sufletul!
blueeyes, la Dr. Ples la Medicover. Nu am pus eu mai multe intrebari ca mi-a zis de la bun inceput ca pare sa fie sinechie si eram deja agitata si nu mai gandeam. Mi-a zis ca am si ovulat si am fost asa de varza incat nu am intrebat esentialul "cand am ovulat" ?... Nu cred ca e asa complicat ce scrie pe ecografie, doar ca nu prea sunt info pe net. Trebuie sa fie cineva care sa fi intrebat vreodata ce's alea...
In asteptarea lui
danangie spune:
CARMINA te-am trecut pe lista, din pacate, ........dar te-am trecut cu sarcina pierduta in ianuarie......pentru cea de acum.......astept totusi.......eu stiu.........
Dana
noi
danangie spune:
FLAVIA pai hai ca vin!! Pusca!! Depinde ce plante ai...ca unele nu e ca necesita de apa multa.....ale mele le-am obisnuit asa. Le dau apa o data la 4 zile. Motocicleta merge. Inca nu am vandut-o. A reparat-o Alin cat de cat.....pe urma, a lasat-o in garaj.....nu o mai foloseste. Vom vedea ce facem cu ea. Da.Trebuie s-o vindem...
MYRY, MUSETEPINK, LAU, MICHELLE, ANDREEA, IRENE, IRINA, MIRELA, MAV, IRDA, JOJO, TEO, LAURA, CE MAI.....PENTRU TOATE FETELE
PS: HAIR ce mai faci? Esti bine?
Dana
noi
catty spune:
Fetelor, am inceput sa ma gandesc la rece si am refacut numaratoarea zilelor de la ultimul CM si .........surpriza.......am descoperit ca azi sunt z33, adica bb ar avea cca 4 sapt si 5 zile. Cred ca prima data am pus saptamana de 5 zile.... ca deh... cap am, minte ce imi mai trebuie. Asa ca o sansa mai am sa fie de bine. Treaba este ca sanii nu ma mai dor, dar sfarcurile au devenit mai rosiatice si parca se cojesc. Azi e o zi fara dureri mari, cel putin pt moment.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"