Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 16
diaconmaria spune:
Fetelor am si eu o intrebare:mi-a venit ciclul dupa chiuretaj la 2 sapt jum ciclul insa nu e fluent-ca sa zic asa, elimin doar cheaguri maro e normal??? Si nu mari micute si de ieri ma cam doare burtik. Nu e o durere acuta ci mai degraba o presiune mai puternica...Mentionez ca astazi sunt in z3 a CM.
E normal asa cum e???
Off si dr meu nu e in tara si se intoarce abia pe 1 oct
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui
musettepink spune:
L5845 asa e cum zici tu,de multe ori uitam sa ne bucuram de ce avem frumos in viata!Uite mi-a mai trecut starea proasta!!!!!!!!!!!!Un .
Dianconmaria nu stiu daca e normal sa-ti curga asa dar asa l-am avut si eu si dr nu mi-a zis ca nu ar fii ok.Deci liniste-te ca nu e nimic grav!
danangie spune:
DIACONMARIA e posibil ca acum sa se curete mai bine uterul. Daca cumva ei nu au curatat cum trebuie acum se elimina tot. Pe urma, prima menstruatie dupa chiuretaj zic ca e asa: cu cheaguri. Eu sunt la a 5-a menstruatie dupa chiuretaj si sincer inca mai am cheaguri. Eu nu sunt obisnuite cu ele.......dar de cand am avut chiuretajul tot mai vad cheaguri...urate.....normale poate......dar pentru mine urate. Nu ai nici un alt medic sa te duci?
Eu azi mi-am cumparat o planta!! Una dintre acele care imi placeau la nebunie. Am gasit-o la oferta. E puiut........dar asa am cumparat mai toate plantele. Eu sunt super cu plantele. am asa un feeling cu ele.....in 2005 mi-am cumparat o planta de vreo 20 cm.....acum are 2 metri!!! Nici nu stiu ce sa ma mai fac......ca ea creste creste.....ajunge acusica la tavan. Si acum i-au crescut doi pui!Deci, bucuria pe ziua de azi e ca mi-am cumparat o planta!
Dana
noi
c.myry spune:
Buna seara dragele mele,
L5845-– La multi ani pentru cei 7 ani de aniversare! Si multi inainte, plini de bucurii si impliniri! Si sa vina si la voi bebe cat mai curand! Imi plac tare mult mesajele tale. Ori cu glume sau prin cuvinte serioase pline de optimism pe mine ma incarca pozitiv. Pupici muuulti! Si ma rog sa iti iasa analizele bune.
Michelle81, danangie-– imi pare asa rau ca sunteti triste. Sincer nu stiu ce sa va spun. Dar Danangie are dreptate. Tine mult si de voi sa iesiti din starea asta. Si noi suntem aici sa va incurajam, sa va citim gandirile si simtirile pe care doar aici le puteti spune si sa va ajutam sa treceti peste asta. Sunt momente grele, dar speram sa trecem peste ele. Va imbratisez cu drag si va trimit pupici!
Dana ma bucur ca ai inceput cu bucuriile si carnetelul.
IreneCAM-– mi-a placut mult povestioara. Chiar m-a pus pe ganduri. Oare cat am fost fericita?!!!
alinushca-off imi pare f rau. Dr meu e Tutunaru si cu mine s-a purtat f. bine la chiuretaj. Pot zice ca mi-a dat putere si chiar mi-a luat din frica. Vorbeste calm si inspira incredere. Si mi-a facut anestezie totala de nu am simtit nimic. Si dupa mi-a fost destul de bine, daca pot spune asa. Doar ca nu e din cale afara de comunicativ, dar daca ii pui intrebari raspunde la toate. Iti doresc multa sanatate si sa treci cu bine peste asta.
jojo_miha-Doamne ce burtica frumoasa ai! Sarcina usoara in continuare si o strumfita sanatoasa.
monysorescu-imi pare rau pt ca te-au vizitat uratii. dar nu ne dam batute, nu? Eu mai am 2 zile, dar simt ca ma vor vizita si pe mine. Offff!!!
catty-– Doamne ce dr. tampita! De asta nu imi place doctoritele. In loc san e inteleaga ca sunt si ele femei parka au o rautate in ele…. Si eu am dat peste una de asta cand eram mai tanara si m-am lecuit. Doar dr. barbati. Nu mai plange ca iti face rau. Eu zic sa faci un BHCG ca ala e mai précis ca un test de sarcina. tin pumnii sa fie bebe!
miha74 -– imi place ca esti hotarata. Si eu tot aproape de 33 si am aceeasi parere. Nu ma dau batuta! Tot inainte!
Flavia-– ce poze frumoase! Doamne ce frumusei sunt baietii tai! Ma bucur ca totul a iesit bine!
mav-imi pare rau de Sebi. Si ce tampenie cu ora de masa la urgente. Tin pumnii pt control.
Va pup pe toate si va doresc numai bine. Si ocoliti butoiul ala, va rog!!!!
myry
Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
L5845 spune:
musette ma bucur ca am reusit macar putin sa te mai scot din starea urata, sper si tu sa te ajuti putin si sa incepi sa vezi viata putin mai colorata, nu tot in nuante de gri si negru. si hai sus, nu ai voie sa cazi.
diaconmaria din pacate eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar uite de la mine mare si sper sa te lamureasca fetele.
c.myry multumesc draga mea pentru urare, sa va dea DD la toate numai sanatate, bucurii si bebei cat mai curand.Tre' sa mai si glumim dar si sa fim serioase, ca sunt probleme cu care nu se poate glumi si sper sa fie bine pana la urma cu noi toate.
Michelle haide draga mea, nu ne lasa asa, in aer, mai scrie macar un cuvintel, sa stim ca esti mai bine, macar putin.
Hallo, fetele, pe unde umblati? Iara bate vantul pe aici.... Haideti fetelor, ca toamna e frumoasa, se numara bobocii, nu lasati astenia sa-si faca de cap, stiu ca sunteti puternice, asa ca ....keep out fata de butoi, ca l-am spart cu manutza mea sau vreti sa scot ???
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
IreneCAM spune:
Buna!
Cu drag raportez: azi n-am completat nimmic in carnetelul de bucurii, dar am lucrat la colectia de epitete! Sa va spun despre ce e vorba...
La mine la serviciu exista o cutuma: nu se spun lucruri care ar putea leza urechiusele persoanelor cu vechime mai mare. Adica, "mucosii" (cu vechime de 5-6-7 ani) tre' sa taca, chiar daca sunt defavorizati si daca "anticii" isi vad numai de interesele proprii. Ei, eu nu prea respect obiceiul locului si de aceea am o colectie impresionanta de epitete nemagulitoare, care ajung la mine indirect, evident!!Ieri am avut o sedinta si zisei ce fu de zis din punctul meu de vedere, spre indignarea persoanelor cu vechime. Azi mi-am primit, evident, "pe surse" si calificativul: hehe, cica sunt obraznica!!! Dupa ce la inceputul sedintei, inainte de a-mi spune opinia, am primit zambete laaaargi si faaalse, precum si laude ca ce buna profesional sunt...ma cam uitam chioras, ca stiam ce pregatisem
Azi am lucrat acasa, asa ca astept cu nerabdare ziua de maine ...va tin la curent cu noile epitete din colectie!!!
Asa ca mai spuneti de voi, fetelor, pana nu va inec eu in povesti off-topic
Michelle draguta, da un semn, ca ma gandesc la tine si vreau sa stiu cum esti!Scrie orice, numai scrie, ca sunt ingrijorata!
Catty, tu ce faci, iei progesteronul? Sper ca esti bine...
Va pup pe toate, aveti grija de voi!
blueeyes2003 spune:
Buna dragele mele,
Imi pare asa de rau ca nu am mai scris dar am avut probleme cu net-ul si abia asta seara s-au rezolvat.Mi-a fost dor de voi,m-am simtit singura fara voi si abia asteptam sa se rezolve problema.
Ma duc sa citesc din urma si revin!
_
Mirela
L5845 spune:
blueeyes bine ai revenit si sper sa nu mai ai probleme cu netul sa fii aici printre noi, asa cum esti de obicei.
Irene bine faci ca spui ce ai de zis, ca mie nu mi se pare normal ca daca ai "doar" 5-6-7 ani vechime, sa mai fii considerat ca "mucos". Ce, daca suntem mai mici, tre' sa lasam sa se creada ca cei mici sunt mai nepriceputi sau mai, scuze ca zic asa, prosti? Nuu, eu nu sunt de acord sa tac, mai ales cand stiu ca ceea ce spun e real si adevarat, merg pana in panzele albe, cum se zice. Bafta multa si cata vreme stii ce valoare ai, nu te lasa calcata in picioare, de la mine, bila alba .
Scuze pentru raspuns tot "offtopic", sper sa nu fim sanctionate .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
blueeyes2003 spune:
Fetelor,imi pare tare rau sa vad ca majoritatea sunteti in butoi!Off,este atata tristete in randurile voastre...uneori viata este atat de nedreapta cu noi...nu stiu ce sa mai zic....si eu am momente in care sunt extrem de deprimata,momente in care simt durerea cat mai acuta,simt cum ma copleseste si nu ma lasa sa zambesc,sa visez...Stiu ca solutia pentru noi,cele care am trecut prin aceasta suferinta este sa ne stergem lacrimile,sa mergem mai departe si sa privim cu incredere spre viitor,dar uneori este atat de greu....
Michelle mi se rupe inima cand vad cat esti de trista!Nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te fac sa te simti mai bine.Stiu cat iti este de greu dar gandeste-te ca toata suferinta si toate lacrimile tale nu mai aduc inapoi cee ce ai pierdut,din pacate! Sunt convinsa ca nimeni nu crede ca exagerezi,stim cat suferi si cat te chinuie amintirile care nu se pot sterge pur si simplu din memorie.Cine nu a trecut prin asa ceva si nu a simtit durerea,poate ca nu intelege intotdeauna toate astea.
Iti doresc din tot sufletul multa liniste sufleteasca si sa stii ca nu esti singura! Trebuie sa speri ca ziua cand vei tine in brate un bebe este aproape!
Alinushca imi pare rau ca ai astfel de probleme!Mai incearca totusi sa mergi si la alt medic poate se gasesc altfel de soltutii!Si eu am fost ingrozita la gandul ca as fi putut sa ma procopsesc cu o sinchie in urma chiuretajului,mai ales ca primul CM a venit la 2 luni.De atunci vine regulat dar totusi a scazut cantitativ.Mi-e teama ca ceva este in neregula pt ca de fiecare data am ramas gravi cam dupa 4 luni si acum deja au trecut 6 si nimic!
Lau-Meli felicitari pentru aniversarea celor 7 de casnicie! Multa fericire va doresc!
Multa bafta maine la analize!
Flavia ai o familie minunata!Felicitari pentru botezul lui David,ce elegant a fost si ce serios!
Catty imi apre rau ca ai dat peste o astfel de dr!
Sunt sigura ca totul este bine,stai linistita si ia tratamentul de sustinere.
Irene foarte interesanta povestea cu carnetelul! Chiar este o tema de gandit serios care au fost si care sunt lucrurile care ne-au bucurat cu adevarat si pentru care trebuie sa fim multumiti!
Laura nu te intrista,stii ca bebe simte toate starile tale.Gandeste-te ca peste cateva luni iti vei tine copilasul sanatos in brate.Sunt sigura ca fetita ta,de acolo de sus,a ajutat la aceasta minune din burtica ta!
Ma intrebai dc am probleme cu unghiile incarnate,nu eu,sotul.Am fost la medic si singura solutie propusa a fost ca ar trebuie sa se recurga la extractia totala a unghiei,ceea ce este absolut ingrozitor! Mai cautam alte pareri.
C.myry iti tin pumnii stransi sa nu vina CM.Poate ne dai o veste buna!
Jojo ce burtica frumoasa ai!Abia astept sa vad poze cu bebelina!
Va pe toate fara exceptie,mai scriu si maine!
Mirela
carminabulina spune:
Buna seara...sper sa fie asa ca eu de 24 de ore traiesc un cosmar...ce e mai trist este faptul ca e real.
Nici nu stiu cum si cu ce sa incep ...
Speram ca in ianuarie sa fie prima si ultima mea vizita la acest capitol in calitate de "victima". Speram de-asemenea ca ceea ce s-a intamplat atunci sa fie doar o intamplare singulara si nefericita in viata mea. Si desi am fost ravasita de eveniment si nu am putut intelege de ce am pierdut o sarcina la 7 saptamani nu am crezut ca voi ajunge sa ma intreb de ce sa pierd una la 15 saptamani.
Pe scurt am ramas insarcinata in iunie 2007 si acum luni am fost la dr. la controlul de 15 saptamani cu speranta, fiti atente cu ce speranta de-mi vine sa rad si sa plang in acelasi timp, de a afla sexul copilului. Si ce vad la eco? NIMIC. Intelegeti? NIMIC NIMIC NIMIC...doar placenta de 15 saptamani cu ceva prin ea care chipurile ar fi fost copilul meu.
Am fost la aspirante pe urma la mamici de septembrie-octombrie 2007 pe urma aici. iar la aspirante, cu mare bucurie am trecut la mamici de martie aprilie 2008 si acum aici.
Si scriu acum ca am senzatia ca nimeni nu intelege durerea si frustrarea pe care o simt acum mai bine dact voi. Si orecum asta te mai linisteste ca stii ca nu esti singura, ca nu esti ciudata ca te doare pierderea unui copil de doar 70 gr. Cum sa explic ca deja imi facusem mii de planuri, planuri in care era inclus si acest copil si ca faptul ca "esti tanara, lasa mai bine acum decat mai tarziu, vine el altul" nu ma consoleaza cu nimic ba chiar ma infurie ca imi dau senzatia ca eu sunt dusa cu pluta si eu stiu ca nu-i asa.
Joi ma voi interna pentru chiuretaj si am inteles ca dr. vrea sa analizeze sarcina sa vada ce a fost in neregula fiindca el suspecteaza o sarcina molara.
Oricum mie imi este teama sa mai incerc. Eu am senzatia ca mor cate un pic din momentul in care am aflat ca nu voi avea nici un copil in martie. Si stiti ce este si mai creepy? Ca am burtica. Da da am o burtica de 15 saptamani si deja ma scoate din minti cand o vad.
Ma puteti trece pe lista, deja am un palmares acum
P.S- am sa citesc tot ce s-a scris pana acum, de la primul capitol poate de la voi am sa gasesc puterea de a continua.
Am sa va tin la curent cu ce se va intampla dupa chiuretaj si evident, daca va mai fi cazul sa ma mai inscriu la aspirante.
Va sarut, si noapte buna!