Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 15
catty spune:
IRINA, am 5 zile de intarziere. Cu o zi inainte de CM aveam test slab pozitiv, dar vizibila a doua liniuta fara sa te chirasti la ea; la fel si in ziua cu CM-ul. La mine la sarcinile anterioare testele se pozitivau mai bine cu cca 8-9 zile de intarziere, adica undeva vineri saptamana asta. Insa niciodata nu am avut test pozitiv inainte de CM, niciodata. Incepeau sa se pozitiveze dupa ziua in care trebuia sa vina.
CRISTY,ai dreptate. Nu depinde de noi ceea ce ni se intampla in viata. Numai ca atunci cand dai peste dr fara suflet, care in loc sa iti dea o speranta te fac nebuna, te apuca nitelus pandaliile.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
alinushca spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
alinuscha eu nu il stiu pe badiu dar nu cred ca e vina lui. si pe mine dr m-a avertizat ca in urma unui chiuretaj poate sa apara sinechia. si tare mi-e frica ca am si eu pt ca desi la mine cm vine, este din ce in ce mai putin, deja sunt doar niste pete. si eu am fost la eco si tot la endo s-a uitat dr mea ca a zis ca asa si-ar putea da seama daca e sau nu sinechie. la mine endo i s-a parut normal si a zis ca nu crede ca e dar nu prea am incredere in ea asa ca luna asta ma voi duce si eu la alt dr daca cm-ul meu e la fel de putin. in ceea ce priveste endo cred ca ai vrut sa zici 1,5 mm nu cm ceea ce e foarte putin. un bebe cica se implanteaza pe un endo mai gros de macar 3-4 mm. si se pare ca sunt zone pe care nu se vede deloc endo, de aici a tras ea concluzia asta cu sinechia. oricum parerea mea e sa mai ceri o opinie inainte de operatie sa mai vezi ce zice si alt doctor. si ti-am zis nu da vina pe badiu, sinechia apare cand uterul este razuit mai mult decat trebuie, dar ei nu au cum sa vada cat razuiesc, la mine nu m-a curatat cum trebuie din cauza asta si am ramas cu resturi care au dus la chiuretaj 2 si aa cum spuneam si sinechie in urma celui de-al doilea chiuretaj, deci oricum o dai tot nu e bine. asta e norocul nostru. aaa si dr la care am fost eu a zis ca o sinechie partiala nu afecteaza capacitatea de a ramane gravi si nici pe bebe, problema este ca daca la tine e la intrarea in uter deaia nu se prinde bebe. oricum te rog mai cere o parere si altui dr bun. chiar si lu tutu daca te gandesti sa mergi la el.
Irina, da asa stiam si eu despre chiuretaj. Pe mine nu m-a avertizat insa ca se poate intampla. Si intradevar lipsa ciclului nu este singurul indiciu catre sinechie. Un ciclu foarte putin abundent este si el semn. Eu am avut un ciclu de 3 zile urat rau. Si doctorul a zis "eee... daca ai avut deja un ciclu nu e sinechie". Dar nu a avut rabdare sa auda si ca mi-a venit acel ciclu dupa o zi de efor fizic foarte mare, de stat in picioare si carat bagaje grele si mers km intregi pe jos... stiu ei mai bine ce avem chiar daca nu asculta toata povestea. Am sa cer sfatul mai multor medici. Eu sper sa nu fie cazul de sterilet. Dar nu stiu in clipa asta daca exista si alte variante. Am sa cercetez azi pe net. Ui, m-am mai uitat o data pe ecografie. Sa stii ca scrie foarte clar alb pe negru si apoi si negru pe alb, 1,5 centimetri. "endometru hiperecogen de 1,5 cm, cu numeroase zone econegative" - nu am mai avut rabdare sa o intreb ce inseamna asta.
Catty, imi pare foarte rau sa aud peste ce doctora ai dat si tu! Oameni frustrati de propia lor viata care nu sunt in stare sa se poarte cu profesionalism cu pacientii... totusi nu e cazul sa te ingrijorezi. Teoretic se vede sarcina la 4-5 saptamani. Dar depinde foarte mult de aparat si de doctor (cat de bun e). Sunt aparate pe care nu se vede nimic clar. Sunt doctori care nu au experienta cu adevarat. E destul de dificil sa interpretezi o echografie... ai vazut si tu cum arata.... Doctora la care am fost eu la eco ieri era OK. Mi-a aratat, mi-a explicat. Mi-a spus ca am si ovulat... dar... la ce bun? Daca nu pot trece nazdravanii intracolo! Oricum, tu trebui sa mai ai rabdare si sa fii cat mai linistita. Vino peste o saptamana in Bucuresti daca poti. Iti tin pumnii sa fie totul perfect si sa te fi speriat atata doar din obisnuinta asta a noastra a tuturor care am avut probleme.
In asteptarea lui
IreneCAM spune:
Draga Catty, te rog mult, orice faci, nu mai plange si nu te enerva. Dr era o cretina, n-ai nimerit bine,cunosc specia, ca si io am plecat odata de la un dr cu diagnosticul: la cap aveti nu la...
Acuma: Duphaston poti lua, nu e experiment, chiar ajuta progesteronul. Nu ai luat pana acum nici Utrogestan nici Duphaston? Rau nu face, ajuta sarcina. Si, cu testul: eu m-am convins ca depinde de la organism la organism. Mie mi s-a pozitivat la unica mea sarcina la aproape 2 saptamani de intarziere si era liniuta pala. Deci, rabdare, mancarica buna, somnic si tratament. mult, hai, curaj!
cristy74 spune:
Alinushca imi pare asa de rau pentru tine. Eu nu stiu ce inseamna sinechie, dar inteleg ca e ceva destul de urat nu? Chiar ai nevoie de sterilet? Imi pare rau ca nu stiu despre ce e vorba, ma rog pentru tine si sper sa se rezolve repede sa poti reintra in cursa pentru bb.
Cristina
Poze
mav spune:
Neatza!
Nu prea am chef de scris, sunt si tare ocupata dar si cam deprimata...
Abia aseara am verificat personal si am constatat ca dintisorul lui Sebi se misca, nu tare, insa nu mai e la locul lui.... Stiu ca oricum i-ar fi cazut, fiind dintisor de lapte, dar acum nu era timpul pt asta... Si imi este teama... cum se va descurca el la gradi cu mancatul/ respectiv muscatul?! Daca ii cade dintzucu' in mancare si-l inghite? Doamne fereste! Imi fac o groaza de ganduri, de griji...
...Si in plus, nici eu nu ma simt ok... am tot amanat sa merg la dr dupa ultimul chiuretaj (sunt ingrozita de ceea ce se intampla cu alinushca si avand in vedere ca eu am avut doua chiuretaje in cinci-sase luni de zile...)... DAR mi-a cedat cineva o programare, asa ca joi am sa merg la dr in sfarsit!
Michelle... e bine ca ne scrii, ca poti sa te exprimi/exteriorizezi.... da' efectiv ma termina randurile tale...
Flavia, sa va traiasca si micutul crestin! Am vazut si eu pozele, sunteti foarte frumosi, aveti o familie superba!!!!!!
O zi buna tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Laura Ioana spune:
Salutare, dragelor
Flavia sunt foarte frumoase pozele, sunteti o familie minunata si aveti doi copii cuminti si dragalasi Ce s-a lungit David, nu fie de deochi si Dominic a crescut foarte frumos Ce interesat era Dominic de tot ce se intampla in jur si studia totul asa cumintel
Catty tare-mi pare rau ca ai avut "norocul" asta cu doctorita! ce tampita! Eu in locul tau nu-i dadeam niciun ban...cum isi permite sa-ti vorbeasca asa? oricum sarcina e micuta si nu se vede la eco, dar poti face testul de sange, chiar daca dureaza mai mult pana-ti da rezultatul. Duphaston poti lua linistita si eu am luat (la inceput am luat utrogestan, dar nu-mi placea), iti ajuta sarcina. Mai ai dureri?
Fetelor am avut si eu o cadere aseara, in sensul ca am tras o tura de plans, de dor de fata mea! Ma uitam la ProTv la un film "Mama la 16 ani" si la scena nasterii copilului am rabufnit Sotzul dormea si nu m-a auzit si m-am straduit sa ma gandesc numai la bebe din burtica (incepuse sa se agite cand mi-au dat lacrimile)...Cu durerea asta vom ramane mereu, trebuie sa ne obisnuim cu ea!
24+
Poze Laura
Puiul nostru drag
danangie spune:
Buna dimineata,
CATTY stai linistita. Si eu am avut ghinionul tau sa dau peste o doctorita rea la prima ecografie. Eu zic sa te linistesti. Asteapta sa mai treaca o saptamana pana sa faci onoua ecografie. Chiar daca tu sa zicem ca ai aproape 5 saptamani de prima zi de la UM, poate tu ai ovulat mai tarziu.....adica prin ziua a 16, 17 - a.......si de asta sarcina e micutza. Intelegi? Are o varsta mai mica si de asta nu s-a vazut cine stie ce. Ai rabdare si nu mai plange acum....plangi mai incolo dar de bucurie.
FLAVIA daaaa vreau sa vad poze. Eu sunt innebunita dupa case. De fapt, o casa cu gradina vreau si eu. Aici sunt tareeee scumpee. Dar daca ma indepratez de Milano as putea sa gasesc ceva mai ieftin. Imi trimiti pe e-mail?
MAV naspa tare cu dintele......il doare? Mama stiu ca mersese la doctor cu Giulia cand se tot misca un dinte ca sa i-l scoata....intocmai de frica asta, si pentru ca nu reusea sa manance. Giulia nu a simtit absolut nimic. Ca i-a dat cu anestetic local. Dar Giulia era maricica.....pe cand Sebi al tau....saracutul.....
Dana
noi
musettepink spune:
Pepsi am vazut pozele ,e un dulce ala mic al tau,mai ales cu papion....sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!
Eu am cazut si eu in butoi,am o durere de cap cumplita dar nu vreau sa iau nici un medicament.
Va pup pe toate si sunt alaturi de voi dar nu am putere sa scriu la fiecare in parte.Am o stare prosta!!!!!!
Va pup!
Ninia81 spune:
Catty-nu te mai lua dupa primul medic, care nicimacar nu merita sa fie numit asa, daca tu simti ca esti insarcinata bazeaza-te pe asta. Mergi la un medic mai bun. Iti spun asta din prorpie experienta. Mie mi-a spus primul medic ca trebuie sa fac avort k nu pot avea copilul cu cea mai mare indiferenta, iar copilul meu putea sa se nasca fara probleme...In fine, nu vreau sa mai imi aduc aminte povestea. Cert este ca daca mergeam de prima data la un medic bun, sarcina mea nu se oprea din evolutie si nu mai sufeream atat.
Ceea ce uneori numim medic, merita calificativul de criminali.
sanatate multa si ai incredere ca va fi bine!
N.Petros
L5845 spune:
Flavia hai ca te sustin si eu, fetelor, hai toate in cor : O SA REUSIM, TREBUIE !!!.Multumesc pentru urari, si tie, inca o data FELICITARI pentru Davidutz si tin pumnii sa se aseze apele si la tine, asa cum iti doresti.
MICHEEELLEE, unde esti, hai draga mea, scrie-ne, macar putin, ne gandim toate la tine sa stii.Chiar daca esti trista, noi suntem aici si asteptam o veste cat de mica despre tine.
Dana sper sa reusesti sa-ti faci analizele care nu ai apucat si sa avem vesti bune, nici nu ma gandesc altfel.
IreneCAM ma uimeste si pe mine faza cu Badiu, pentru ca am gandisem inca dinainte cu mult sa ma mut in Bucuresti, sa merg la el, ca auzisem numai lucruri bune,bine ca nu am ajuns si m-am hotarat pentru ungur.
alinushca ascult-o si pe Flavia, ca stie ce stie si gandeste bine, ca sa iei hotararea cea mai bune.Bafta multa.
irinabobe eu cred ca inca e prea devreme ca sa se pozitiveze testul.Mai bine mai asteapta, ca uite, e langa mine ca sa nu vina uratii, nici la tine nici la cine se apropie de testare si nu numai. si nu fii trista, ca eu zic ca e prea devreme.
catty offf, m-am ingrozit cand am citit ce a trebuit sa suporti. Parerea mea este ca si a fetelor, mai asteapta macar o saptamana, ca dr. idioata, de ciuda ca i-ai zis ce sa faca, de asta ti-a dat replica cu "uter mic".Habar n-are pe lume e si din pacate sunt multi ca ea, care au facut medicina pe cotaritza cu oua . Capul sus, nu mai plange si astepta putin si mergi la altcineva, poate pana atunci reusesti sa faci si testul de sange. si tin pumnii, ca o sa fie bine.
cristy fata optimista.
mav ma bucur ca in sfarsit ajungi si tu la dr, nu de alta, dar era si cazul, bravo. Cu Sebi, sper sa fie bine, nu-ti fa griji daca se intampla sa-i cada dintisorul, ca si daca il inghite, nu stiu sa fie vreo problema. Mai nasol e ca se chinuie sa pape, saracutul.De ce nu mergi cu el la un dentist, sa-ti spune el ce se poate face, ca poate il extrage si atunci nu mai stai cu frica. si sanatate maxima la voi amandoi.
Laura Tiza mea ia nu mai plange tu, desi stiu ca asta e partial si de la hormoneii de sarcina. Vezi, chiar si tu zici ca l-a agitat plansul tau pe buburuz(a), el(ea) simte tot ce simti si tu, linisteste-te si bucura-te ca e totul bine, asta e foarte important. pe burticuta.
musette pai se poate, tu nu ai citit ca a explodat butoiul? Abia am scapat de el si tu deja il cauti? Ia da tu jos pantalonasii sa-ti dau bataitza la , ca vad ca altfel nu merge . si lasa tristetea, ca nu e buna.
Eu, incep sa va enumar, bucuriile din carnetel, vreti? Uite, am bucuria ca l-am intalnit acum 7 ani jumate, pe sotul meu, am bucuria ca ne-am casatorit si ca am avut o nunta tare frumoasa,am bucuria ca este un om minunat si ii multumesc ca mereu este alaturi de mine, am bucuria ca toti ai mei sunt bine, in masura in care le permite varsta, am bucuria ca sotul ma sustine si e alaturi de mine mereu, am bucuria ca in sfarsit mergem probabil curand la Szeged, am bucuria ca sunt sanatoasa, atat cat se poate, am bucuria ca va cunoasc pe voi si ca sunteti minunate...mai zic? Hai si voi, cu ce va laudati? din tot sufletul, la toate, toate .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!