Gravidutze si mamici de CLUJ-14

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ne pregatim imediat de plimbare! Ce vreme frumoasa!
Pupici, o zi frumoasa tuturor!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare mamici si burtici!

Am avut un weekend full, tati a trebuit sa plece din Cluj musai-musai si am ramas doar eu cu Ana, care m-a terminat efectiv fizic, ba aseara si psihic ca sarea si scutura patul la 22.30 si mie imi era rau. Vomam, fugeam la ea sa nu sara din pat sa se loveasca. E mai bine, doar tuseste, am facut km intregi cu ea zilele astea in aer curat, sa se oboseasca ca sa doarma noaptea. Ba supriza e ca a facut o micoza si e toata bubitze jos - nu stiu de unde si sper sa treaca cu unguent, am fost cu ea sambata dimineata la dermato la clinica.

Ieri am iesit cu familionul de copii la gradina botanica, pe o bancuta in romantism si soare erau Victo si sotiorul ei... n-am apucat sa vorbim ca anutzachele meu o tot taia de langa mine, insa am zis ca ar trebui sa mai facem o iesire pana mai avem burticile :)

Saculeti de dormit au in Central la et. 1 si langa piata la clasicul magazin de copii de langa canal Tricobebe si au modele dragute, si de toate marimile. Si Ana doarme in saculet, deci au de la de bb la copilasi mai mari. Ce m-a necajit e ca eu am unul mic-mic asa pana in 4 luni si nu mai gasesc unul, ca se mai pateaza si e tare comod sa fie unul la spalat, unul curat.

Lavinia si Anamica bine ati revenit, asteptam detalii si poze cu minunile voastre.
Eu nu mai visez decat gogoselele cu gem ale lui Bex... insa cu drumul lui tati din weekend am falimentat serios, banii mei de nastere sau dus pe pomana unei matusi din Buzau... asa ca exclus sapt. asta sa mergem.

Raluca, io ti-am prezis ca n-ai sa nasti prematur, si asa ramane. Eu m-am speriat fte tare ieri dimineata, de la tratamentul ala cand m-am ridicat din pat a curs medicament pana la genunchi si initial am crezut ca e apa... insa nu a fost si tare ma bucur, si dra. mi-a zis sa stau pe fundul meu inca 2 sapt sa nu fie bb prematura si sa avem pb. cu respiratia.

Tocmai am expluzat din birou un client nesimtit: genul cu bani, plin de sine da' care s-a f(k)oit juma de ora sa se targuiasca,... voia sa negocieze si pretul notarului, care stiti si voi ca e fix. Cat despre pretul meu i s-a parut enorm, desi dorea 11 acte (vo 18 pag in total) pe azi la 4. Nu stiu cum pot avea unii atata tupeu si nesimtire.

Ripley 35+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

gabriela- cat stai afara cu piti?
cat de gros o imbraci?
pupici,
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna fetelor

Eu am fost tare ocupata in ultimul timp, am mai reusit sa citesc din cand in cand, dar de scris mai greu. Ma bucur ca sunt numai vesti bune pe la voi. Felicitari la toate mamicile care au nascut . Ce frumos trebuie sa fie sa-ti tii puiu in brate, cateodata nu mai am rabdare, cand ma gandesc ca mai am de asteptat 10 saptamani...
Antoni, ma bucur tare mult ca sunteti bine, tu si pitica ta, si ca ai timp din nou sa povestesti cu noi
Eu de maine merg din nou la Neogym, ma simt tare vinovata ca nu prea fac miscare, numai cand merg la cumparaturi Mai merge cineva in perioada asta?

Nicoleta 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Raluca, zicea dr si Lavinia ca la monitorizare ar fi bine sa avem un halat! sa imi spui vineri cum a fost! eu merg martea urmatoare!
Nu stiu daca e colega sau numai tehnician acolo!

Bex, te invidiez cu pompa de san! Ieri nu mai era!
Unde este magazinul "Z"???????

Gabriela, ma bucur ca bebe Sara este bine! Tu cum te mai simti??? Ti-a scos firele sau te-a cusut cu fire care se absorb singure?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Meli, eu si acum ma intreb dc sunt mama buna, imi fac pb. ca noi suntem de vina ca a inceput sa faca figurine la culcare, aseara am cam strigat la ea si-am repezit-o verbal ca se intrecea pe sine in a-si bate joc de mine, ma plimba dupa diverse si apoi zicea" alta si-mi radea in nas... cine a plans in perna ca am certat-o? Eu, clar. Atat timp cat iti pui astfel de probleme, eu zic ca esti mama buna, cand te simti "perfecta" atunci am eu semne de intrebare. Eu continuu ma invinovatesc ca nu stau destul cu ea, ca invata atatea si nu de la mine, ca m-am reapucat la de lucru la 5 zile dupa nastere, etc... Dar de fapt vad ca am un copil sanatos, inteligent si frumos caruia ii merge fte bine si care traieste intr-un mediu familial ok si se dezvolta perfect, iar eu sunt langa si cu ea atat cat pot eu de mult, am taiat drastic din programul de lucru, refuz clientii dc e de stat serile sau noptile, in weekend stam toti 3 non-stop, ma ocup de ea... si tot simt ca nu e destul :))

Gabi, plimbare frumoasa, ce bine e ca aveti noroc de vreme buna!

Referitor la salopete, eu am doar 2 sau 3, si alea primite cadou de Ana, eu consider mai comoda varianta body+pantalonas cu ciorapei: face pipi - kk dai jos doar pantalonii sa schimbi copilul, dc e cu salopeta e mai incomod la schimbat. Dar fiecare cum i-este ei mai comod.

Ripley 35+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

ripley-multumesc de incurajari.poate e normal sa ai astfel de chestii in cap. dar mie pe langa asta mi-e si frica sa nu se inbolnaveasca, sa nu se raceasca, incerc sa fac totul in asa fel incat sa nu pateasca nimic. si poate e deja o obsesie. adica sigur inevitabil se va raci odata si e chiar si bine ca o sa-si formeze imunitatea. stii ce as vrea sa te mai intreb?cand pitica ta se inbolnavea pe cine sunai pt sfat? adica eu am patit ca am sunat la medicul ei de familie pt niste lamuriri si nu raspunde. ine,o inteleg si pe doctorita ca nu mai raspunde, poate incontinu ar trebui sa vorbeasca astfel la telefon, dar totusi la cine apelezi in caz de probleme? sau medicul tau e altfel?
mersi
scuze ca v-am zapacit cu problemele mele
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Meli, sa stii ca si eu m-am gandit sa nu iau inainte pompa, dar o cunostinta care a nascut era innebunita, a schimbat 4 pompe, altfel nu s-a putut descurca nicicum, am zis ca o iau si daca o folosesc bine, daca nu, nu...macar sa nu am un stres in plus ca nu o am.

Ripley, de aia am luat si eu doar 2 salopete, ma gandesc ca in spital nu o sa prea suporte pantalonasii cu elastic si chiar nu aveam nimic de imbract dintr-o singura piesa decat o salopetuta cu tot cu maneci din aia groasa, de exterior.

Oana, Z e lantul de magazine a andreei esca, sunt hainute f faine, cam scumpe...totusi am gasit un body cu maneca lunga fff rosu la 12 lei, pret care e si la bodyurile astea de turcia sau china...asa ca nu mi s-a parut mult...pana la urma, ceva salopeta era la Z in jur de 30 de lei si la alte magazine, marfa clar inferioara calitativ, tot pe acolo, apoi am lasat datele la magazin ,am inteles ca iti fac un card de reducere de 10%...asa ca probabil o sa mai dau pe acolo, pt a mai lua una -alta...

Magazinul este mai jos de central, exact langa meli melo, se va mai deschide un magazin in Iulius mall.

32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

ce zi frumoasa si astazi!!!! sper s-o tina tot asa macar cateva saptamani...
Gabriela, mersi de aprecieri, a fost foarte frumos si relaxant, apa avea cam 28 de grade, asa ca am stat pe saltea in apa aproape tot timpul...ma rog, intre orele permise...

Alex29, noi nu am mers prin agentie, am cautat pe internet, am gaasit, ne-a placut, le-am scris apoi le-am virat un avans in contul lor si restul l-am platit acolo (asa am procedat si anul trecut cand am fost in Croatia). E mai ieftin decat prin agentie...Aici in Neos Marmaras am stat la un hotel de familie, super curat, dragut, cu aer conditionat si chicineta(unde sa gatesti cate ceva daca vrei) cu balcon mare care dadea sper port... asa cum vedeti si din poze... a fost excelent..pretul a fost mic 350 E / 10 nopti cazare, pt. 2 persoane. ieftin de tot, parerea mea... noi am fost cu masina, am dormit in bucuresti si a doua zi de dimi am plecat, am ajuns acolo seara... dar a meritat...daca vrei info, iti trimit si alte detalii...

Codruta grg sa stii ca si eu am amintiri multe si frumoase de pe unde am umblat in concedii...am zis ca si la anul o sa mergem, daca totul va fi bine... prin septembrie, cand eric va avea vreo 7 luni...mai vedem...

Lavinia, ma bucur ca sunteti bine si acasa... si eu abia astept sa nasc sa ma vad acasa cu bebicul...te-as fi sunat dar nu mai am nr. tau de telefon... oricum ai mei mi-au transmis felicitari pt. bebita ta... asa ca ti le transmit..

va pup pe toate si o zi superba! iesiti la plimbare cele care puteti...e asa frumos afara....

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png

Mergi la inceput

fetelor- vroiam sa va spun numai ca tare ma bucur ca v-am gasit. in fiecare clipa cand am timp, intru si mai citesc cate ceva. mersi!!!!!!!!!
Meli

Mergi la inceput