Gravidutze si mamici de CLUJ-14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Scuze, Oana, vazusem si am uitat sa raspund. Am primit-o, deci nu stiu de unde e cumparata! M-am distrat ca e albastra ca pt baietei. Dar e dulce in ea. Si eu nu le prea am cu rozul pt fetite si albastrul pt baietei. Sara are hainute de toate culorile.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela, si eu sunt de acord cu tine in ceeace priveste garderoba... si eu i-am cumparat hainute de toate culorile... oricum am o obsesie pentru culoarea verde si nu prea le am cu rozul....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!Eu tot la servici.Tre sa il ajut pe sotul,ca azi e zi de salar,si saracul sa imparta banii la 60 de oameni...Tre sa il ajute nevastuica.
Gabriela ce frumos ca ai scos-o pe Sara la aer!!!!Acuma e chiar caldut.Si ce face preotul cand vine la tine???Cand trebe chemat????Eu vreau sa fac totul ca la carte,ca banuiesc ca au si astea un rost,nu????Desi unele sunt impotriva...
Si noi avem un teren in fata blocului,ma rog sa nu-l vanda,sa nu se apuce astia de bocanit,ca n-am chef,mai ales ca acuma vine bebelina,cred ca is in stare sa arunc cu cartofi dupa ei,ca femeile bolunde...daca nu o lasa pe fetita mea sa doarma...
A mers tati(tati meu) in Tg.Mures,acolo sunt hainute dragute si de calitate,si imi mai cumpara niste bodyuri.Am vorbit cu varamea si imi da si ea niste hainute,ca bebele ei are 1 an si a zis ca multe le-a luat 1,data de 2 ori si gata,deci nu sunt foarte folosite si prin casa sunt bune.
Vai cat am scris...

Aaa,cu dormitul noaptea,n-am nici o treaba.Ma trezesc de 2 o0ri pe noapte sa ma duc la baie.Si atata.Inntr-o noapte am visat ca nasc.Visam ca stau ghemuita si parca faceam kk.Si am impins de cateva ori si a iesit.Dar nu m-a durut tare.Si la final am intrebat,gata???Dar nu am vazut-o,ca m-am trezit.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

no bine fetelor... eu ma duc sa "bantui" prin oras... nu stiu cand mai intru ca acasa nu am net pana nu vine tati acasa... sper ca sambata seara sau cel mai tarziu duminica dimineata...
va dorim un sfarsit de saptamana cat mai placut si eu si bebe !

am vorbit cu lavinia mai devreme si sunt bine amandoua... trebuie sa ii dea supliment bebelinei pentru ca laptele de san nu ii este suficient! deocamdata si ea, ca si gabriela, nu prea poate sa stea in fund si face totul din picioare!

va pupic!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Gabitzo, tu ai avut ceva acte la tine in afara de CI? gen adeverinte de salariat etc?
Si de asemenea imi sunt de vreun folos la spital costumajele alea din 2 piese cu pantalonasi? banuiesc ca nu prea,cred ca imbracamintea e ceva de genul body + o salopetica? sunt complet dezorientata:(( am sortat hainele bblusei, am mai multe body cu manecuta scurta...in nov, mai greu si care se baga prin cap, numai 2 am cu capse si maneca lunga...ma gandesc sa duc de backup ceva body cu piciorus din ala de dormit...numai nu stiu ce se poate imbraca peste acela ca e ca un body de subtire.:( am facut facultatea de pedagogie degeaba:(( toate cursurile alea de pediatrie, puericultura nu imi folosesc la nimic:( iarasi parctica bata teoria....

32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Oana, plimbare placuta, profita cat mai poti...Pe mine ma mai scoate sotul cu forta afara, dar stau ca pe ghimpi, sa nu i se faca foame Sarei...

Ramo, in legatura cu preotul, ideea e ca nu e bine sa scoti bebe afara pana la botez. Daca vrei sa o faci, ca 6 saptamani e oricum mult timp, chemi preotul si face o slujba speciala pt tine si bebe si poti iesi afara.
Asa, astia lucreaza de zor aici, sint disperata, ce zile ne asteapta...Noroc ca nu am obisnuit-o pe Sara cu liniste absoluta...

Mergi la inceput

Bex draga, mie nu mi-a trebuit in spital decat buletinul. Cat priveste hainutele, sa stii ca si eu am o gramada de costumase 2 piese si nu le-am folosit. Imbracamintea de baza este in cazul Sarei, ori body cu maneca lunga(ideal in 6 capse, alea se dau usor) si panatalonasi cu picioruse sau body cu maneca scurta si salopeta cu maneca lunga deasupra. Ai grija sa fie haine practice, pe care sa le dau suor, si asa sint mici, daca te mai si chinuiesti. Nici eu nu am stiut si acum imi dau seama ca am luat o gramada de lucruri inutile. Ei dorm tot timpul, asa ca trebuie sa fie cat mai lejeri si comozi, in bumbaecl, fara dantele, gulerase si alte accesorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OK tu fetelor hai sa pun ceva complectari la lista CRISTINEI
PT BEBE:
1.sosetutze 5 perechi
2.7 body+7 costumase
3.5 caciulitze
4.4 scutece mai groase
5.crema pt bebe si gel pt baitza
6.fasa pt buric

si cam atat ,oricum lista CRISTINEI e f buna ,nu stiu daca o sa iau toate lucrurile ce le am pus pt bebe ,am inteles ca la STANCA nu ai voie
maine ma duc la monotorizare si o sa intreb sa vad cum sta treaba

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci mult Gabi ! o sa incerc sa le combin cumva...cred ca totusi se intrevede o tura de cumparaturi...ca nu cred ca am destule chestii. in fine, sper cele cu maneca scurta sa le pot folosi acasa, ca sunt foarte dragute si nu as vrea sa nu le folosesc deloc...si cred ca voi lua si alea de dormit cu maneca lunga si ppicioruse/papucei, ma gandesc ca nu o fi asa frig in salon in perioada oct/nov...

32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARE i treaba cu preotul ???
cum sa n ai voie sa scoti copilul din casa 6 saptamani ?,Doamne fereste ,mai fetelor ,suntem alta generatie ,haideti totusi sa lasam mentalitatea asta deoparte
cred f mult in Dumnezeu ,dar nici chiar asa sa mi tin puiu in casa 6 saptm fara sa l scot la plimbare sau sa astept pana vine preotul

am mai citit pe forum cazul unei tinere mamici ce nu s a dus la nunta fratelui ei pt ca nu si a botezat copilul si n a avut dezlegare ,cand aud asa ceva ...in fine fiecare face cum crede
dar ce pacate poate avea un inger de copil sau noi cele care dam nastere unei vieti ?????

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput