Magazine online din strainatate cu livrare in Ro?
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
Al meu e Visa Electron de la ING si nu am avut nici o problema la inregistrare si plati pe PayPal.
Nu stiu ce mesaj iti da, dar ca sa ti-l verifice trebuie sa ai pe el niste bani. Ei extrag 1,5 euro pe care ti-i vor returna dupa verificare. Poate este asta?
rall spune:
quote:
Originally posted by dearChris
multumesc.
da.. din afara UE as vrea sa comand.
Mie mi le deschide la vama. Daca e ceva interesant, se uita mai atent, daca nu, doar asa.. pe deasupra. Stai linistita ca nu o sa stea nimeni sa iti studieze sutienul sau chiloteii pe o parte si pe alta
puisorul spune:
Multumesc mult Ankalaura. Pana la urma am reusit si deja am cumparat ceva dar astept inca sa soseasca
Cam in cat timp ajung produsele? Din anglia adica?
Si mai am o intrebare adresata celor cu experienta in shopping pe ebay. Am vazut mai multe ceasuri de firma(Armani, Calvin Klein, Donna Karan) la preturi mult mai bune decat la noi iar sotul meu ar fi vrut sa imi faca un cadou. Singura problema e ca nu stiu daca ma pot baza ca sunt originale si nu falsuri, sau cum as putea afla asta.
27+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]
ankalaura spune:
Nu stiu sa imi dau cu parerea despre cat de originale sunt si nici nu stiu cat de bun e pretul comparativ cu ce gasesti la noi, dar eu una ma feresc sa platesc mult pe un produs, oricare ar fi el.
Nu stiu daca s-a intamplat si altora, sau daca se intampla des. Din ce am luat eu, pana acum nu am primit 3 pachete. Unul din ele sper eu ca mai are vreo sansa de a ajunge. Celelalte doua insa... le-am spus adio. Si nu contineau ceasuri Armani, ci niste amarati de papuci de copil, niste incaltari... Poate a fost totusi o intamplare
vilma spune:
Incerc si eu sa-mi fac cont pe paypal, am reusit cu contul, nu reusesc sa-mi adaug cardul, care e Mastercard. Am ales tipul de account Premier. Trebuia sa aleg altceva?