Magazine online din strainatate cu livrare in Ro?
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
Fii atent dom'le ca acum m-am gandit sa citesc pe dos!
Pe cardul de la ING NU e numarul. Pe cardul dela BCR insa, este.
Am sunat azi la ei si am reusit sa aflu ca e totul ok, dar a trebuit sa incerc vreo 10 numere....
Nu era prea complicat - banca e vis-a-vis de birou - doar ca ma macina curiozitatea pana dimineata
Intre timp am confirmat prima cumparatura, o negociez pe a doua, si astept produsele. O sa va povestesc cum sunt. De fapt, cel mai mult ma itnereseaza taxele si transportul (unul din produse vine din HongKong si al doilea din Germania)
In orice caz, pare super fun!
ligeea spune:
Eu n-am cumparat nimic din Asia chiar sunt curioasa sa ne tii la curent cu calitatea si cu timpul de transport
Am vazut niste rochii traznet -copii miu-miu, prada si altele si par OK ( ca si-ale originale tot acolo sunt facute )
ionela-roxana spune:
Buna.
As vrea si eu acel link pe PM.
Anka merci de raspuns, eu intreb cat ma costa transportul inainte de a licita.
Am insa o problema , cand intru in My E-bay imi apar produsele pe care le urmaresc si la care am licitat .May jos scrie ca produsele care sut cu verde le castig pana acum iar cele cu rosu nu le castig chiar daca la acea licitatie eu sunt cu cea mai mare suma licitata , imi puteti spune de ce totusi o pierd?
Merci.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
Buna.
As vrea si eu acel link pe PM.
... imi puteti spune de ce totusi o pierd?
Merci.
Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002
Probabil pentru ca vanzatorul a scris un pret de rezerva (pe care tu nu-l vezi). Pretul de rezerva se scrie atunci cand vrei sa vinzi ceva, incepi cu un pret mic (de exemplu 1,99 euro), insa nu vrei sa-l vinzi sub, sa zicem, 15 euro. Chiar daca tu ai licitat cel mai mult, nu ai atins nivelul pretului de rezerva si, deci, vanzatorul nu este obligat sa-ti vanda.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ankalaura spune:
Gata, le-am platit pe amandoua. Acum ce fac? Imi mai confirma cineva si expedierea, sau stau si astept?
Deocamdata le-am luat pe astea:
Cizmulite marimea 9, au costat 10 pounds (cu transport, 15 in total)
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220151798297&ssPageName=ADME:B:WNA:UK:71&isfrommerc=1&refitem=220151798555&itemcount=8&refwidgetloc=watch_reminder_email&refwidgettype=osi_widget
Rochita marimea 110, a costat 6 euro (cu transport, aproape 14 euro in total) - asta e din HongKong - o sa va spun ce taxe mai platesc la sosire.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=120164843830&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=002
ionela-roxana spune:
Cu ce card ati platit?
Eu incerc cu un card Mondo de la banca Transilvania si primesc mesajele urmatoare alternativ :
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.
The PayPal site is currently experiencing technical difficulties with our credit card processor. We are working to solve this problem as quickly as possible. If you would like to Send Money, please fund your payment with your PayPal balance, PayPal Credit or bank account. If you would like to use your credit card, please return to the PayPal website later to complete your transaction. We apologize for any inconvenience this may cause.
De ce oare?Cu acest card am mai platit prin internet in Franta si chiar am fost verificata de Paypal-daca nu era un card ok banuiesc ca nu mergea verificarea,nu?
Multumesc.
ankalaura spune:
Eu platesc cu Visa.
Suna si tu la banca si intreaba-i de sanatate. Nu cumva o fi expirat cardul?
CristinaT spune:
ankalaura, sunt super produsele... din pacate nu are nimic frumos marimi mai mari.
Tot nu mi-am facut cardul.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
espiritu spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
Cu ce card ati platit?
Eu incerc cu un card Mondo de la banca Transilvania si primesc mesajele urmatoare alternativ :
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.
The PayPal site is currently experiencing technical difficulties with our credit card processor. We are working to solve this problem as quickly as possible. If you would like to Send Money, please fund your payment with your PayPal balance, PayPal Credit or bank account. If you would like to use your credit card, please return to the PayPal website later to complete your transaction. We apologize for any inconvenience this may cause.
De ce oare?Cu acest card am mai platit prin internet in Franta si chiar am fost verificata de Paypal-daca nu era un card ok banuiesc ca nu mergea verificarea,nu?
Multumesc.
Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002
reciteste pasajul subliniat.e doar o problema tehnica.
espiritu
ionela-roxana spune:
Am sunta aseara la Transilvania si intradevar problemele sunt la ei.
Nu se poate plati prin paypal cu cardul Mondo pana saptamana viitoare.Cica se lucreaza la securizarea tranzactiilor.Am platit in cateva secunde cu Visa Electron de la ING.
Acum astept produsele .Am luat Laptopuri la copii si alte jucarioare.