Sezatoarea canadiana (67)
Raspunsuri - Pagina 20
columbiana spune:
LA MULTI ANI, Ira...si sa ramii intotdeauna tinara si optimista!
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Ktrinel spune:
ce? e ziua Irei?????????
LA MULTI ANI!!!!! sa traiesti alaturi de iubitu' si pufoasa!
multumesc de sfaturi fetelor, o fi asta de ziceti voi...in afara ca azi noapte a dormit oribil, nu a mai facut nici febra , nici mai multe bube nu au aparut....dar nici nu au disparut ...in fine, am dus-o la gradi...e in verva mare...e f bine dispusa...sa dea D=zeu sa fie bine, ca luni incep serviciul si as fi distrusa!!
mikiion, ce bine ca ii merge bine lui Marc...ma bucur ca nu ai abandonat idea cu gradi...ti-am zis eu ca si tactica conteaza...bravooo . nu mai stiu, voi veniti la betiveala??
o sa scriu si la cap de intalnire, dar va zic si aici ca venim si noi pana la urma, ,doar ca tre sa aranjez intoarcerea cu altcineva ca sotu va pleca duminica dimineata inapoi si eu vreau sa mai stau ...macar pana dupa amiaza.
nelia spune:
La multi ani, Ira!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita si sa ai cit mai multe zile linistite
in care sa te pufosesti cu dragul de Sibin si scumpa de Sofie.
Pentru ca stau foarte rau cu timpul si vine sezonul racelilor in imbolnavirilor de tot felul, hai sa va impartasesc si eu unele sfaturi primite de oameni binevoitori si pe care am inceput sa le aplic in familia mea. Numai ca voi da copy-paste de la subiectul Tudorei, ca sa nu mai scriu inca o data tot cirnatul.
Incepind cam din august eu procedez cam asa cu fetele, in incercarea mea de a le feri de eventualele (sigure!) boli pe care le pot lua.
In primul rind, pentru prevenirea infectiilor respiratorii, am luat din Romania, la indicatiile pretioase ale unui medic homeopat, un siropel din care ii dau Agatei in fiecare dimineata cite o lingurita, una de miere si o canita de suc de portocale, in care pun si un pic de suc de lamiie (portocale si lamii stoarse de mine). Este pentru copii peste 5 ani si adulti bineinteles (eu nu iau, ca nu sint gravida si prefer sa nu risc, dar ii mai dau si lui tati cind binevoieste sa ia) si se numeste Imunostimulent - sirop natural cu echinaceea si ginseng. S-ar putea sa se gaseasca si aici. Si scrie ca are ca efect cresterea rezistentei organismului la infectii ale aparatului respirator, este un tonic general cu actiune psihotonica, anxiolitic. Se pare ca are totusi un efect pentru ca Agata a intrat in contact cu multi copilasi bolnaviori, dar ea inca nu are nimic, a fost o zi racita si m-am speriat, dar era de la gheata, pentru ca a fost prima zi de patinaj. Iar Tudorei ii dau la fel, o jumatate de lingurita de miere de albine, suc de portocale cu citeva picaturi de lamiie si in loc de siropul de mai sus ii pun alt siropel, tot cam o jumatate de lingurita, tot natural, din muguri de brad. Cica mugurii de brad au vitamina C si de aceea sint foarte buni si in tratarea infectiilor respiratorii, dar si in prevenirea lor si imunizarea organismului in general.
Pentru caile digestive (virusi, intrusi), acum citiva ani, cind eram gravida cu Agata, m-a invatat o matusa de-a lui Octav, sa iau usturoi in fiecare dimineata. E bun si pentru prevenirea racelilor. Si anume, curat usturoiul, il tai bucatele si il inghit ca pe niste pastile. Am luat si in sarcina cu Tudora si acum. Si am inceput sa le dau si fetelor, nu chiar in fiecare dimineata, dar macar de trei ori pe saptamina tot le bag pe git cite doua-trei bucatele mici de usturoi. Agata ia ca intelege, i-am explicat, iar Tudora ia ca ia Agata... si zice ca ia si ea pastile, chiar cere citeodata daca eu uit. Nu miroase nici gura, nu te ustura stomacul, poate scaunul sa aiba un miros aparte, dar nu iesit din comun, fiind atit de putin usturoi. Am vazut ca a scris si Lorelaim despre usturoi. Si la fel de bun este pentru prevenirea multor infectii, siropul de afine sau de coacaze, eu am luat in timpul sarcinii cu Agata, dar acum nu am, ca nu am gasit si nu stiu de unde sa-l cumpar, mai ales ca trebuie natural, daca se poate facut in casa ca cel din care am luat eu acum 7 ani.
Nu stiu daca vor avea intr-adevar efect, ca nu am trecut de iarna, dar am zis ca incercarea moarte n-are. Iar pentru otite, mi-a spus o alta prietena, sa le pun fetelor in urechi, in fiecare seara din anotimpurile friguroase, cite o picatura de ulei de masline caldut (am cumparat si o solutie otica din Romania, dar cred ca preventiv e mai bun uleiul). Nu am pus inca, dar am de gind sa incepe si acest tratament. Si inca ceva: vitamina D in toate lunile cu R (septembrie-aprilie). Nici asta nu am facut-o, dar am de gind sa le dau cite o jumatate de lingurita de vitamina D incepind din octombrie, ca deocamdata septembrie a fost luna destul de calduroasa, mai ales pentru Canada noastra.
Edit - am uitat sa va spun ca in seara asta ies cu iubitul meu sot in oras, prima data singuri dupa aproape 7 ani de zile!!! Mergem la spectacolul cu Suzanne Vega si poate avem timp sa bem si ceva (simbolic) intr-unul din renumitele baruri din Vieux Montreal, in care nu am apucat sa intram de cind sintem aici. Fetele vor sta la o prietena, vor adormi acolo si noi le vom lua asa pe la 12 noaptea... pentru ele va fi distractie ca mai sint trei copii in casa respectiva, daca reusim sa le aducem si adormite acasa, ar fi nemaipomenit. Altfel, miine dimineata nu stiu cum le trezesc. Dar am zis ca nu se mai poate, daca nasc, iar nu mai iesim doi ani... imbatrinim tot asteptind sa creasca copiii.
Iar duminica am vrea sa mergem sau macar tati cu fetele (depinde cum stau cu lucrarile pina atunci) la cules de mere... Si apoi betivaneala... Abia astept!!! Si la sfirsitul lunii, spre bucuria fetelor (mai ales a Agatei, care isi schimba costumatia visata in fiecare seara inainte de culcare!) vine Halloween-ul, cu probat si cumparat de costumatii si cite un mic spectacol si la gradinita si la scoala.
Daca ar fi si temele terminate si bine facute, si casa terminata cu totul pus la punct... as fi chiar fericita gindindu-ma la ceea ce urmeaza![:d]
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Merci si La multi ani Carmenciteeeeeeeeeeeeei !!!!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
uta_ciun spune:
buna,
am postat acest subiect si la "fete din america", dar avind in vedere ca se adreseaza si fetelor din canda m-am gindit sa-l sriu si aici
am destul de multe cupoane de 1$ care pot fi folosite pine pe 31 dec 2007 pt a cumpara mai ieftin pachete de 6 sticle bautura BOOST...e drept ca in sua sau canda.
BOOST este o "mincare medicala" bogata in calorii, proteine...o sticla de vreo 230 ml reprezinta o jumatate de masa...se recomanda celor slabiti, care isi revin dupa o operatie
mie mi-au ramas aceste cupoane de la tatal meu care a avut cancer, dumnezeu sa-l ierte, si in perioada de chimio si radio cit a fost tratat in america i s-a recomandat sa suplimeteze cu aceste bauturi...vreau sa va spun ca ajunsese sa bea 3 sticle din astea pe zi...uneori era asa slabit incit nu minca deloc si numai bauturile i-au mai prelungit putin zilele
exista urmatoarele varietati: Boost High Protein
Nutrition for persons who:
Require high protein oral nutrition supplementation
Are recovering from illness or surgery
Have cancer
Need high protein to help with wound healing
Have increased protein needs
boost fiber
Nutrition for persons who:
Require oral nutrition supplementation with fibre
Require fibre for bowel regularity
Geriatrics
Oncology
Oral surgery
boost glucose control
Diabetes mellitus
Impaired glucose tolerance
Insulin resistance
Lactose-free
May be suitable for a gluten-free diet
daca cineva considera ca ar avea nevoie, le trimit cu drag prin posta...din pacate pentru sua si canda...cupoanele sunt de 1$ reducere si nu pare mult , o cutie de 6 sticlute parca era vreo 7-8 $ la walmart, dar daca consumati 2-3 pe zi, se aduna
toate bauturile sunt disponibile in aromele: ciocolata, capsuni, vanilie
cu drag,
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/