Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Sibin cica Sofia n-are nimic, cica-s educatoarele zuze. Exces de zel, cand i-am auzit vocea directoarei la telefon caa cerut cu mama Sofiei am zis ca fac infarct.

Nu au ajuns inca la medic, ca la Decelles sunt toti in vacanta.

Doamne, cat zgomot pt. nimic, mai ales ca le explicasem ca e vaccinata deja.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira, cind ai vaccinat-o, pentru ca s-ar putea sa fie si o reactie la vaccin daca e facut de curind.
Ica, si eu am suspectat fetele de paraziti intestinali de vreo citeva ori (scarpinat la nas, cearcane, dorinta mai mare de a bea lapte sau de a minca dulciuri, lipsa de pofta de mincare) si m-am dus la pediatra lor sa-i cer trimitere pentru analize. Nu mi-a dat niciodata!!! Adica, cum dom'le, noi, canadieni, sa avem din astia!?! Asta e boala pentru alte tari, nu pentru Canada... chit ca primesc in fiecare luna instiintare de la scoala sa o controlez pe Agata in cap ca s-au depistat copii cu paduchi, asta e altceva, paduchi putem aveam, dar viermi intestinali nu. Sa o vezi cum da ochii peste cap... cind ii povesteam despre simptome. Ei, m-am enervat si m-am dus la o clinica privata, cu laborator propriu, si am facut analizele la fete pe banii mei, ca sa fiu sigura. Nu a iesit nimic, desi le-am facut de toate, ca sa se depisteze orice gen de miscator... Ai doua solutii, ori te duci si spui ca ai vazut unul de dimineata (se poate sa ti se fi parut, dar vrei sa fii sigura), ori te duci la o clinica privata (e vreo 35 de dolari analiza). Stiu o mamica din Germania, care dupa ce a vazut un documentar pe Discovery despre viermii intestinali si ravagiile pe care le pot face acestia in organismul nostru, mai ales al copiilor, a inceput sa deparaziteze toata familia de doua ori pe an cu un medicament homeopat (nu retin cum se numeste)... ca pe ciini si pisici.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Ira

Sibin cica Sofia n-are nimic, cica-s educatoarele zuze. Exces de zel, cand i-am auzit vocea directoarei la telefon caa cerut cu mama Sofiei am zis ca fac infarct.

Nu au ajuns inca la medic, ca la Decelles sunt toti in vacanta.

Doamne, cat zgomot pt. nimic, mai ales ca le explicasem ca e vaccinata deja.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Apropo de varicela: si noi am vaccinat-o pe Antonia si acum sint f.fericita ca am facut-o.

Situatie reala: prietena cea mai buna a lui Antonia de la scoala face varicela in primavara trecuta. Parintii nu o tin decit 2 zile acasa. Ca urmare a reusit sa mai imbolnaveasca inca citiva copilasi... Antonia a scapat, desi statea toata ziua nas in nas cu prietena (ma gindesc ca si datorita vaccinului...). La inceputul acestui an scolar fetita lipseste primele 2 saptamini. In final am aflat ce s-a intimplat: virusul varicelei (care se pare ca ramine in corp si dupa terminarea bolii), s-a localizat la un ochi, care s-a infectat f.tare. Dupa nenumarate controale si vizite la urgente, intr-un final i-au pus diagnosticul legat de virusul varicelei. Aproape ca isi pierduse vederea la acel ochi...Tratamentul soc: 5 medicamente din ora in ora, timp de saptamini...Mama ei mi-a spus ca dupa tot tratamentul a recuperat doar 80% din vedere, si din pacate doctorii nu ii pot garanta ca infectia nu va reveni...

Tare m-a impresionat povestea ei...Sigur ca aceste cazuri sint f.rare, dar daca este vorba chiar de copilul tau, ce importanta mai au statisticile???

Multa sanatate la toti copiii si nu luati nici un simptom in usor, nu se stie niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Uite o gluma primita pe net si care m-a distrat:

Pe o minunata insula pustie au fost adunati mai multi oameni:

2 italieni si o italianca
2 francezi si o frantuzoaica
2 nemti si o nemtoaica
2 englezi si o englezoaica
2 bulgari si o bulgaroaica
2 japonezi si o japoneza
2 chinezi si o chinezoaica
2 americani si o americanca
2 irlandezi si o irlandeza

O luna mai tarziu, pe aceasta minunata insula pustie se intamplasera urmatoarele lucruri:

1. Un italian l-a omorit pe celalalt italian pentru femeia italianca.
2. Cei doi barbati francezi traiesc impreuna cu frantuzoaica intr-un fericit menaje-a-trois.
3. Cei doi nemti au o programare saptaminala foarte stricta pentru vizitarea alternativa a nemtoaicei.
4. Cei doi englezi asteapta pe cineva care sa le-o prezinte pe englezoaica.
5. Cei doi bulgari s-au uitat lung la oceanul fara sfarsit iar unul din ei s-a uitat bine la bulgaroaica si apoi a inceput sa inoate.
6. Cei doi japonezi au trimis un fax la Tokyo si asteapta instructiunile.
7. Cei doi chinezi si-au deschis o farmacie/magazin de bauturi/restaurant/spalatorie si au lasat-o gravida pe chinezoaica ca sa le furnizeze angajati pentru magazine.
8. Cei doi americani se gandesc serios la sinucidere, pentru ca femeia americanca se tot plange de corpul ei, de adevarata natura a feminismului, cum ar putea si ea face tot ce fac ei, necesitatea implinirii, diviziunea egala a treburilor in casa, cum nisipul si palmierii o fac sa arate grasa, cum fostul ei prieten ii respecta tot timpul parerile si a tratat-o mult mai bine decat o trateaza ei si cum relatia cu mama ei se imbunatateste si cum in sfarsit taxele au scazut si nu mai ploua.
9. Cei doi irlandezi au impartit insula in Nord si Sud si au facut o distilerie. Ei nu-si amintesc daca mai era si o femeie pe acolo pentru ca totul devenea cam cetos dupa primii litri de whiskey de nuca de cocos. In orice caz sunt satisfacuti pentru ca nici englezii nu se distreaza deloc.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am fost si noi azi la gradi de la 9 la 12, ca la carte.....
Si s-a adaptat copilul fara probleme, nici nu a plans cand m-am dus sa-l iau, a pupat-o si pe educ la plecare....
Nu sa ma duc sa o bat pe cealata educ care imi bagase in cap ca am un copil cu probleme si sa caut un pediatru ? Mai tineti minte ce mesaj disperat scrisesem acum vreo luna si ceva? Cred ca ea trebuie sa se duca sa faca studiile de pedagogie care ii lipseau

Pacat ca nu are loc toata saptamana......

Ma lamuriti si pe mine , de ce trebuie autentifict certif de nastere. Am inteles cum( merci!!!) dar nu am inteles pt. ce?
E ceva nou? ca Marc nu e inca cetatean roman, ca pasap. meu e expirat si nu merge asa...

Si eu il banuiesc de parazitii intestinali , dar cand i-am spus doct m-a intrebat daca am fost plecati din tara. O sugestie, spune ca ai fost in Rom cu copilul. Ca al meu nici nu m-a bagat in seama. Astia parca ar locui toti in Westmont.... Eu stiu un baietel ( de pe forum) care a luat de la gradi, vara asta..... Dar am impresia ca are un pediatru roman..Si a fost rapid diagnosticat.

Si al meu plange noapte, mai bine spus urla din cand in cand si se foieste mereu. Plus diareea noastra clasica de care nu scapam. Si doct mi-a spus ca are intoleranta la lactoza!!!!Si iar ne-a trecut pe lapte de soia. Am incercat sa-i spun ca totul a inceput mult inainte de ai da eu lapte de vaca. Dar n-am avut cu cine sa vorbesc.
dar lasa ca i-a stricat Marc cantarul. Ca a tinut mortis sa-l puna pe cantar de bebelus...Pai la aproape 14 kg, si la forta lui cand a sarit o data de acolo !!!!!!!!!!
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ange, bine ai revenit! Wow, ai reusit sa iei o pauzza atata de lunga?

Ica, pediatrul mi-a spus aici ca el nici nu se mai agita cu analizele, pentru ca in proportie mare nu iese nimic la analize, desi parazitii pot sa existe in organism (si e foarte adevarat, daca nimeresti o bucatica in care nu sunt oua de parazit analiza iese negativa). Asa ca mi-a dat direct tratament pentru fetita, tratament care insemna 2 pastile, una la interval de o saptamana. A spus ca tratamentul e bine tolerat, nu e toxic. O sa caut prin hartii, poate gasesc numele medicamentului, dar mai pe seara.

Nelia, faina poanta

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Fetelor, va multumesc mult ptr raspunsuri, am sa intru si pe site.
Nelia, da-mi si mie adresa laboratorului te rog.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Scuzati-mi ignoranta dar, vaccinul ptr varicela cand se face?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ica, cica e ala de 1 an.

problema: Julia are de sambata niste bubitze rosii pe ea...prima data le=am remarcat pe talpi (?)...si am zis ca o fi transpirat...nu sunt la suprafata, sunt cumva in piele ,ca nu simti nimic daca dai cu mana....
apoi a facut febra (39) si am observat mai multe bubitze, inclusiv pe spate, pe fatza, pe picioare, pe bratze...etc....i-am dat tempra...au mai disparut...nu de tot, dar nu mai erau asa extinse si nici asa rosii...si tot asa...mai apar, mai dispar, febra nu chiar asa mare ...o tin pe tempra....

am vazut pediatrul azi , dar, culmea, cand eram acolo nu prea avea asa multe...el zice ca sigur nu e nimic contagios, poate o mica alergie, un virus chiar, caldura, etc...
cum am plecat, au aparut fff multe ...in special pe fatza si bratze..nu pare sa o manance, sa se scarpine....starea generala e buna, se joaca, plimba matura prin casa ...
info-sante mi-a zis sa ii fac baie cu bicarbonat... dar chiar daca nu o mananca?

singura chestie care imi vine in minte e ca i=am schimbat sapunul la baie ...nimic alteva, schimbari in alimentatie nu...

o prietena mai imi spunea ca seamana cu pojarel ...

vreo idee??

Mergi la inceput