Nou stil de viatza (150)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Buna dimineata! 
Sunt mai bine.
Va multumesc tuturor pt gandurile bune. Le-am strans intr-o cutiuta si cand am nevoie de ele o deschid si...gata
. Mi-e mai bine. Va multumesc inca o data tuturor.
Azi bag iar sala de sport. Spre seara.
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
Buna dragelor!
MEPHALA, DELIDANA, multumesc de grija!Sunt bine, dar foarte obosita.Lucrez de la 9-17.30 si de la 18-20 am ore de condus.Cand ajung acasa nu stiu cum sa-l culc pe Dorutz mai devreme ca sa ma bag si eu in pat.
In WE am program de muraturi, curatenie si gatit.
Oana e la tara cu ai mei, dar de luni o luam de coada cu gradinitza.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Sabinafetele!
de sambata seara suntem acasa, aveti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208
povestea si o pozica.
PS am iesit din spital cu - 7 kg.
ne luptam de la 74 deci, dar nu acuma, evident, acuma somnic si lichide si papica buna pt laptic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Mik spune:
Tzuni, mai pune, pui drag, la cutie si pe ale mele ginduri bune. 
Doina, din toate cele pe care le ai de facut cauta un pic de timp pentru tine sa citesti, sa stai de vorba cu cineva. Te inteleg perfect. 
Diana, sa fie cu noroc !
(nici nu stiti cit va invidiez pe cele cu mamele pe aproape).
Delidana, la multi ani mamei tale !
(musai sa ne descrii tortul : blat, crema, decorat) 
Azi tin post (am realizat ca nu mai stiam ce sarbatoare e). Meniul :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata de prune.
- orez fiert cu zacusca. O banana
- salata verde cu ceapa, masline si cartofi fierti in coaja. Prune uscate.
O zi excelenta !
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Mik
Tzuni, mai pune, pui drag, la cutie si pe ale mele ginduri bune.
Mik.
Multumesc din suflet, Mik
! Fug sa pun gandurile bune in cutiuta
.Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
aidaciolac spune:
Ciao fetelor.
Meniul de azi:
-1l de lapte 0,1%
-2 banane.
Diseara merg la intalneala cu timisorencele mele si se lasa cu prajitureala. Deja mi-am pus in cap sa nu ma atig ca altfel
o iau pe coaja.
Va
, o zi buna!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Mik spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Ciao fetelor.
Meniul de azi:
-1l de lapte 0,1%
-2 banane.
Diseara merg la intalneala cu timisorencele mele si se lasa cu prajitureala. Deja mi-am pus in cap sa nu ma atig ca altfelo iau pe coaja.
Va, o zi buna!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Nu, nu pe coaja, pe spinare sau la fund.
tumpi spune:
Salutare tuturor.
Imi cer scuze pt disparitia misterioasa si nu am mai fost punctuala cu raportul.
De sapt viitoare sper sa-mi revin si sa raportez normal, desi inainte de toate am sa-mi iau un
,fiinca in loc de slabit, eu m-am ingrasat.
E adev ca am mancat si tort la un mom dat,dar nu puteam sa nu pat de aniversarea casatoriei,plus ca am mancat sorici in prostie si tot felul de aiureli cat am avut musafiri, nu am mai avut un program deloc bine organizat.
M-am simtit si rau, nu am mai reusit sa fac gimnastica, cateva zile am fost teapana de spate,dar sper sa-mi revin, mai ales ca sunt iara alturi de voi
-ici.si o zi buna
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dordia2000 spune:
Multumesc fetelor pt urari...si va doresc celor care isi doresc 4 camere...sa vi se implineasca si voua visurile.
Va dati seama ce bine e sa fii cu mama pe aceeasi scara? sa ai laindemana asemenea ajutor??? Vaaaai ce fericita sunt!!!
La cantar...surpriza ca de dimineata cantaream la fel ca ieri asa ca....painea mea de ieri nu a facut ravagii.
Azi am mancat o felie de paine cu dulceata si un iaurt de baut...si mai pe seara o salata daca ma lasa greata pe care o am de dimineata. Daca nu...tot iaurt voi baga ca e singurul care ma racoreste si nu imi provoaca greata.
Va poop si o zi buna!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
Doina, din toate cele pe care le ai de facut cauta un pic de timp pentru tine sa citesti, sa stai de vorba cu cineva. Te inteleg perfect.
Mik.

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

bb Gheo