Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Doroty la multi ani.

Eu ce sa mai zis ca de cand am venit acasa m-am porcit rau si mananac numai tampenii si deja se vede jumatate de kg la cantar asa ca de luni scrie pe dieta in toata regula.Am si olandez bolnav si copil si uite asa incerc sa imi reintru in normal si sa imi mai fac timp de voi ca uit cu zilele sa intru.Rusine sa imi fie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neataaaaa! Trezirea

Haideti la o cafea si putina www.youtube.com/watch?v=qrSYDvZQqHQ" target="_blank">miscare

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

da, ne-am miscat de-am cazut late, pe sub mese,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai , mai , dar toata ziua ati cautat prin oale ... de aia nu ati intrat?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Hmm,cum sa incep..cu noapte buna sau buna dimineata.Eu azi am iesit sa fac miscare.Am jucat 1,5 h badminton de am mana dr amortita.Cred ca-s mai bine de 7 ani ca nu mai jucam.Asa de bine m-am simtit,abia asept o noua partida.Acu fug la somnic, ca-s franta si "ne auzim" maine

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Neatza!

La multi ani, Ancadragoman! Sanatate si tot ce-ti doresti!

Dordia, hai, deschide capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata si de la mine si haideti a o cafea calda!
Eu sunt acasa cu Eric. A reusit deja sa raceasca la cresa. Are muci, tuseste. Sper sa nu ajungem la antibiotic.
Ancadragoman, LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, sa ai o nastere super usoara si un bebe sanatos!!!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Cornelia, multa sanatate! Da-i niste oscilo, ceai cu lamaie si s-o scoateti la capat fara antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mephala....te superi daca deschizi tu din nou sau...Delidana ca eu weekend-ul viitor ma voi muta...si daca nu se termina cap...asta...nu voi mai avea net...o perioada decat de la scarbici...dar nu ma pot baza pe cel de la scarbici! [poop] Revin la serifat cand o sa am net acasa. Sper ca ma intelegi si nu te superi pe mine. Promit sa recuperez si sa serifez "z" subiecte la rand.

In rest eu ma simt nasol rau, imi e greatza rau, dar ma chinui sa nu dau la boboci, ma simt balonata,ma simt cat o balena...asa ca...deja cred ca renunt la raportul de marti ca de acum voi avea probabil numai purcelusi.

Hai ca mai intru...ca am ceva treaba!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Dordia, stai linistita, ma ocup eu, tu ai grija de tine si de burtica.
Te voi trece la cealalta categorie, ok?

Mergi la inceput