Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 27
irinouka spune:
fetele, io va pup dulce pe toate si-mi iau "la revedere" scurt pana pe marti-miercuri. nu am fost deloc in forma in ultimele zile si o sa imi iau niste libere ca si-asa trag pe-aici ca un catarash. calculator nu am acasa asa ca o sa va citesc cu pofta cand ma intorc la munci.
paaaaaaaaaaa!!!
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
matgravidut spune:
sa treaca timpul repede repede... si sa vii inapoi ca sa nu nise faca dor si sa incepem sa plangem.
Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca
honey79 spune:
Buna zuzici.
V-am citit azi, in reprize.Iar acum m-am speriat ca nu inteleg ce s-a intampalt. V-am lasat la pagina 16, iar cand m-am intors, vad ca e pag 30, desi nu s-au scrisinca 15 pag. S-au combinat cumva capitolele?
Eu ma simt foarte obosita, banuiesc ca-i de la vreme,caci prea multe n-am facut, avand in vedere ca e si Sarbatoare.
Sotul mi-e bolnav.
Afara e super frumos...o zi de vara tarzie.. si as vrea sa iesim, dar ...nu se poate.Trebuie sa stau sa am grija de sotulica.
Va pup si va doresc o seara placuta.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+
Laura Ioana spune:
Nu stiu ce se intampla...m-am speriat cand am vazut 30 de pagini, ma gandeam cum de nu a deschis nimeni un capitol nou Vad ca pe fiecare pagina sunt acum cate 9 mesaje, in loc de 15! Hmmm! Oare sa deschidem alt capitol?
24+
Poze Laura
Puiul nostru drag
matgravidut spune:
Eu scriam un mesaj cand eram pe la pag 20 si cand l-am postat eram la 29. O fi ceva setare noua pe website?
Eu zic sa deschidem alt capitol.
Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca
docdecap spune:
Viezurila, gata, ai trecut de moderare!! Bine ai revenit!!
io zic daca deschide cineva alt capitol, sa puna link pe prima pagina, ceva de genul "ce mai poftesc zuzele" pentru subiectul deschis "la bucatarie" pentru noi.
asta e linkul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279
you
Monica 23+
PS si pe mine m-au dat peste cap cu numerotarea asta, ma uit si zic: da' totusi, cum s-au scris 15 PAGINI!!
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
geo_ionita spune:
Laura Ioana:
Intra pe ebay, de exemplu, si o sa gasesti multe lucruri interesante...
Georgiana
22 sapt.
Carmilia spune:
Buna la toate fetele!Am revenit si eu din concediul medical si ma bucur sa va gasesc bine pe toate.Eu stau mai bine cu moralul,mai ales ca am fost la eco morfologica de trim II si era aproape totul ok.Bebe era un scump si de data asta ne-a zis sexul fara "s-ar parea":e sigur baietel!Sa vedeti ce fata a facut tati,daca era dotat cu coada precis dadea din ea...Nu era totul ok,pt.ca IR-urile(din nou ele) erau:ombilicala 0,72 dreapta 0,37 stanga 0,56.Concluzia era "velocimetria arterelor uterine este factor de predictie pentru disgravidia de ultim trimestru".Nu cumva e exagerat un pic?nu-s valori asa rele,totusi...Voi ce valori mai aveti la IR?Mai are cineva concluzia asta?Tensiunea mea e 13 cu 8,nu e chiar de speriat...
Va pup
Carmilia 23s3z