Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 23
Ginger00 spune:
'Neata! (pentru mine)
Pentru carcei si dureri musculare sa luati Magneziu (magneB6 in Ro)...si mie mi se blocheaza soldul stang cateodata, e din cauza ca aproape toata ziua stau culcata pe partea stanga...
Cati- mumoasa mamica
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
carmen e spune:
Luiza asa e nici eu nu m-am gandit de fite ci de singuranta stii cum e cu spitalele la noi, si la euroclinic mi se pare ffffffffff scump, eu nu as da atatia bani.
Ai sunat la medlife sau ai luat pretul dupa site?
cum creste
Carmen 20 + David Alexandru
geo_ionita spune:
Buna fetelor!
Gina M: foarte frumos cadoul pe care l-ati primit, aveti niste prieteni cu suflet mare.
As vrea sa imi comand si eu cateva lucruri pe net dar din Ro pentru ca pe site-urile din afara imi prind urechile si imi trebuie MASTERCARD, ceea ce eu nu am, cu toate ca multe lucruri sunt mult mai ieftine decat la noi.
Fetelor voi ati comandat ceva pe net? Imi puteti da si mie cateva adrese?
Multumesc si o zi buna pentru toate zuzele!
Georgiana
22 sapt.
doniro spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Buna fetelor!
Gina M: foarte frumos cadoul pe care l-ati primit, aveti niste prieteni cu suflet mare.
As vrea sa imi comand si eu cateva lucruri pe net dar din Ro pentru ca pe site-urile din afara imi prind urechile si imi trebuie MASTERCARD, ceea ce eu nu am, cu toate ca multe lucruri sunt mult mai ieftine decat la noi.
Fetelor voi ati comandat ceva pe net? Imi puteti da si mie cateva adrese?
Multumesc si o zi buna pentru toate zuzele!
Georgiana
22 sapt.
Eu intru de obicei pe www.bebelusul tau.ro (scrii fara spatiu, dar eu nu pot, pt ca ar fi reclama si nu se posteaza). Ar mai fi trei ursuleti.ro, chic bebe.ro si cam atat imi vine acum in minte.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE
doniro spune:
Am fost si noi ieri la eco, suntem super fericiti ca e totul ok si unde mai pui ca e si BAIAT, deci vom avea pereche... Ne doream f mult si se pare ca Doamne Doamne ne iubeste.
POZE
kossir spune:
'Neata fetele,
Semnez condica, sper sa fie o zi buna si linistita.
Gina superb cadou, sa va traiasca prietenii, sunt minunati
Gata bine ca ai scapat, Doamne ajuta. In cateva zile vei fi ca noua
Bun venit noilor zuze, sa aveti bb-i sanatosi si frumosi.
Cati esti o mamica tare frumoasa, o sa fiti tare aratosi la plimbare.
Felicia felicitari pentru rezultatele foarte bune de la TT. Chiar ca trebuie sa fii linistita acum, ai vazut si bb e totul ok.
Natalia felicitari pentru bebelina frumoasa si maricica.
Sa aveti o zi buna, pupici
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,
emiliapop spune:
Doniro felicitari pentru baietel , hai ca acum ti-a mai trecut supararea nu, ai vazut vroiai sa renunti la un baietel?
Cred ca sotul e in al noulea cer nu?
Las ca vedem noi cum ne-om descurca cu doi bebei mici, tu o ai pe mama ta acolo langa tine, o scoti tu la capat sa vedem ce o sa fac eu trebuie sa caut o bona ceva sau macar o menajera sa ma mai ajute pe aici cu curatenia.
pupici
emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
geo_ionita spune:
Iti multumesc mult Doniro o sa intru acum pe site-uri sa vad ce gasesc frumos pe acolo.
Georgiana
22 sapt.
doniro spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Doniro felicitari pentru baietel , hai ca acum ti-a mai trecut supararea nu, ai vazut vroiai sa renunti la un baietel?
Cred ca sotul e in al noulea cer nu?
Las ca vedem noi cum ne-om descurca cu doi bebei mici, tu o ai pe mama ta acolo langa tine, o scoti tu la capat sa vedem ce o sa fac eu trebuie sa caut o bona ceva sau macar o menajera sa ma mai ajute pe aici cu curatenia.
pupici
emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Mersi mult de felicitari si incurajari. Sigur ca sotul e in delir. De fapt, cand il intrebam daca e pregatit sa vada inca o pasarica la eco zicea ca de data asta chiar nu mai conteaza daca e fetita sau baiat, ca suntem norocosi oricum etc, dar eu stiu bine ca isi dorea mult un baietel.
Ref ajutor din partea mamei, nici eu nu beneficiez. Mama sta la Snagov si avand in vedere ca nasc in toiul iernii, ii va fi imposibil sa se deplaseze cand vreau eu, deci singurul ajutor va fi din partea sotului, care trebuie sa mai mearga si la serviciu... O varianta ar fi sa o duc cateva zile pe sapt. pe Daria la Snagov, dar nu cred ca ma lasa inima, nu pot sta fara ea. Om vedea cum ne descurcam, ca de crescut trebuie sa ii crestem.
POZE
kossir spune:
Doniro felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa va intalniti cu bine. Fetita e o scumpa, frumoasa, si o sa fie pereche, super.
Emiliapop si voi sunteti tare frumusei.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,