Masa de calcat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Daca am putea proba masa ar fi excelent, ne-am da seama daca e stabila si daca e rezistenta. Dar asa in folie ne cam pacalim. De aceea, poate stiti unde a fost fabicata masa, tara sau ceva detalii pt recunoastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Draga mea nemary husele le gasesti separat si am vazut in selgros si suporturi pentru calcat umerasi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu am folosit si cea cu blat de lemn si si cu blat metalic perforat si cu priza, dar o prefer pe cea de lemn pentru ca e mai ingusta si imi incap sa trag fustele pe ea, e rigida cand apesi cu fierul de calcat (cea cu blatul metalic se lasa usor in jos sub greutatea apasarii). Intradevar, cele cu blat de lemn ieftine se indoaie si ele usor, dar acum vreo 3 ani erau unele la vreo 800.000 lei si erau bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Mie, dimpotriva , nu mi-a placut masa de calcat cu blat metalic cu gaurele si am schimbat-o cu una cu blat complet. Cea cu gaurele ma enerva ca in momentul in care buretele de pe husa se tasase,orice calcam iesea <<cu model>>.Asa ca am luat una cu blat metalic complet dar cu un sistem mult mai stabil de fixare. Cat despre cablul de alimentare...nu mi s-a parut esential, preferam prelungitor daca era nevoie fiindca stecherul mesei era greu de manevrat.
Pretul :60 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by camellia

Draga mea nemary husele le gasesti separat si am vazut in selgros si suporturi pentru calcat umerasi .

Nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii...

nu stiam ca se gasesc si separat.

Mari 22+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Nu se foloseste apa plata pentru fierul de calcat....Incearca numai sa fierbi apa plata in ibric si sa vezi cum se depun mineralele pe peretii lui.... Eu stiu ca se foloseste apa distilata.

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Un pic cam off-topic:Si cu apa asta asa zis plata...s-a tot discutat. Este IMPROPRIU denumita asa. Va asigur ( pe toti/toate cei/cele care consumati frecvent Apa Plata care se gaseste in comert, ca daca ati bea adevarata apa plata ( existenta in cateva captari din tara-foarte putine totusi)v-ati lasa rapid de ea! Gustul este INCONFUNDABIL fata de ce stim noi din sticlele din magazine.
Cat despre a pune in fierul de calcat...e irelevant...Pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Exista in orice peco dar si in toate supermarketurile apa distilata care scrie ca e pentru masina de calcat. in selgros era o sticla de 1.5l 15 lei si iti ajunge ceva timp.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vlad_zep spune:

buna fetelor :)
eu am o masa de calcat de la Zepter si ... e si scara si masa de calcat
pe deasupra ... tine si 250 de kg pe ea ... deci ... e buna si pentru 2 persoane care vor sa se distreze pe ea :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eu am de la IKEA, e super costa cam 120 asta o am de 3 ani si e ca noua, o singura data i-am schimbat husa si i-am cumparat soacrei Vileda, asta e cam 150 tot asa super este
sm tot avut diverse modele mai ieftine, nu merita va spun sincer

Ilinca si Rares

Mergi la inceput