biserica din Mosuni
Raspunsuri - Pagina 7
BeLucci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Belluci, problema e simpla: daca nu crezi in ortodoxie, implicit in sfintii parinti n-are cum sa ti se intimple ce spun ei pentru ca remarcile "super aiurea" nu fac parte din crezurile tale, functioneaza doar pentru ortodocsi; n-ai de ce sa-ti toti bati capsorul si tu si altii pe forum cu nedumeriri legate de o credinta careia nu-i apartii. |
sfintii parinti ne invata ca mantuire se afla doar in credinta crestin ortodoxa |
Daca nu ai inteles, eu vorbeam de asta!! Aici se zice ca mantuiti sunt doarortodocsii, asa zic sfintii. Deci, daca doar ortodocsii sunt mantuiti, restul merg in Iad! Nu?
Eu pot sa cred ce spun sfintii parinti, crezurile ortodoxe pot deveni si ale mele,dar nici nu mai conteaza daca eu cred ce spun sfintii parinti, daca nu devin ortodoxa, merg in iad.
Conchita, dl Pustan a fost invitat acolo din cate am inteles, NU sa autoinvitat. Daca preotii de-acolo l-au invitat, el de ce sa nu accepte invitatia? Si daca ar fi invitat la musulmani, de ce sa nu mearga? Nu credca a fost greseala lui ca a mers. Daca nu le este permis ortodocsilor sa bage eteticul in biserica, de ce l-au chemat?Eu nu credca are Pustan vreo vina ca a raspuns invitatiei. Nu e nicio indignare....
cipicah spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui BeLucci
Daca nu ai inteles, eu vorbeam de asta!! Aici se zice ca mantuiti sunt doarortodocsii, asa zic sfintii. Deci, daca doar ortodocsii sunt mantuiti, restul merg in Iad! Nu? Eu pot sa cred ce spun sfintii parinti, crezurile ortodoxe pot deveni si ale mele,dar nici nu mai conteaza daca eu cred ce spun sfintii parinti, daca nu devin ortodoxa, merg in iad. |
BeLucci,daca tu esti convinsa ca vei gasi mantuirea la penticostali sau la musulmani,e alegerea ta. La fel cum e alegerea mea sa fiu CONVINS de invataturile primite de la sfintii parinti crestin ortodocsi. Sunt si eu foarte intrigat de un aspect : de ce bati atata apa in piua cu o credinta de care nu iti pasa? "Cine nu se boteaza in apa si in Duh nu va intra in imparatia cerurilor".Prin taina Sfantului Botez omul devine crestin ortodox,iar prin fapte bune si urmand Sfintelor Scripturi si predaniilor sfintilor parinti isi tine curata haina botezului spre a putea intra in imparatia cerurilor.
Daca nu le este permis ortodocsilor sa bage eteticul in biserica, de ce l-au chemat?Eu nu credca are Pustan vreo vina ca a raspuns invitatiei. Nu e nicio indignare.... Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:) |
Raspund eu cu aceeasi fraza cu care am intrat aici : Parintele Pomohaci s-a indepartat de crestinii ortodocsi.
Erezie a fost nu faptul ca a vorbit,ci ca a fost chemat intr-o biserica ortodocsa sa propovaduiasca invataturi mincinoase,amestecand adevarul cu minciuna.
Sunt nevoit sa repet :de ce tot iscodesti cu atata inversunare,despartind firul in patru, privind invataturile unei credinte pe care vad tot mai clar ca nu-ti apartine? Aici eu cred ca nu vrei sa inveti ceva ziditor de suflet,ci doar sa pangaresti si sa dezbini. Te legi de cuvinte, de nuante...nu te intereseaza Duhul.
In solda cui esti,BeLucci?
Eu sunt prea putin ravnitor,iar fapte bune nu am,iar de am spus lucruri neadevarate ma ierti.
BeLucci spune:
Hai mai cipicah...nu-i deloc asa. Sunt de acord cu ce ai zis tu ca botezul este un factor important pt a ajunge in Rai. Dar asta nu inseamna ca daca nu facem botezul la ortodocsi mergem in Iad, corect?
Erezie a fost nu faptul ca a vorbit,ci ca a fost chemat intr-o biserica ortodocsa sa propovaduiasca invataturi mincinoase,amestecand adevarul cu minciuna. |
ce a mintit? Eu nu am remarcat...
Este o siimpla intrebare, daca vrei raspunde la ea, dar nu o interpreta.
Si de ce te "superi" ca intreb si eu chestii pe care nu le stiu, sau le stiu altfel, e gresit?
GRATZYELA spune:
Acest sarlatan a avut un audi A6 pe carea la dat amantei lui (Ogner Daniela Gabrila) care a avut un accident si a omorat o fetita de 19 ani!
GRATZYELA spune:
Ce preot ati mai auzit voi care sa aiba audi A6 luat cu bani cash si sa ofere cadou astfel de masinii?
Ca sa nu mai zic cum isi bate joc de prostimea care se duce acolo.
El cica vorbeste cu Dumnezeu ,il invoca pe Dumnezeu si il santajeaza ca daca nu ii rasp la rugaciuni isi vor intoarce spatele de Dumnezeu.
Cere bani la oamenii ,le spune sa faca legamant cu Dumnezeu ca aduc lunar 10 mil la Biserica.
Ghicitoria este un pacat f mare ptr un preot.Daca va duceti acolo vineiri seara la ora 12 va veti convinge ce scenariu mizerabil poate sa faca acest asrlatan dar ii merge ca sunt multi prosti pe lumea asta.
columbiana spune:
Gabryela, ai fost tu acolo, i-ai dat bani personal si si-a batut joc de tine la 12 noaptea? ai pazit usa lui sa vezi ca doarme cu "amanta" si ai fost de fata cind el i-a dat cadou masina sa stii sigur? altfel blabla stiri de roa 5 dupa ureche curg in Romania;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
coricoral spune:
buna vior . de ce spui ca femeia in haine de barbat este o uraciune in fata lui dumnezeu. oare dumnezeu nu ne iubeste pe noi? crezi ca in fata lui conteaza cum te ifatisezi? oare nu a trimis el pe fiul lui sa ne spele de pacate? DUMNEZEU ESTE IUBIRE .Doar noi oamenii ne uitam la infatisarea SEMENILOR NOSTRII doar pentru noi conteaza daca sant frumosi imbracati sau frumosi la infatisare.Pentru EL nu .La EL toti perii capului nostru sant numarati Pentru EL conteaza sufletul sau tu citesti in biblie? asa erau invataturile pe vremea aceia.Dar isus a venit sa ne invete despre suflet despre iubire nu despre moda.CINE ARE URECHI SA AUDA .si daca vine cineva imbracat in haine zdremtuite care nu are unde sa stea si miroase ca nu are apa sa se spele,nu are voie sa intre in casa DOMNULUI ? vai de capul nostru cu conceptile astea unde ajungem ? Ne purtam ca barbarii .
ionella3003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BeLucci Hai mai cipicah...nu-i deloc asa. Sunt de acord cu ce ai zis tu ca botezul este un factor important pt a ajunge in Rai. Dar asta nu inseamna ca daca nu facem botezul la ortodocsi mergem in Iad, corect?
ce a mintit? Eu nu am remarcat... Este o siimpla intrebare, daca vrei raspunde la ea, dar nu o interpreta. Si de ce te "superi" ca intreb si eu chestii pe care nu le stiu, sau le stiu altfel, e gresit? Succesul fara Dumnezeu inseamna faliment!:) |
Mie mi-a placut ce a spus un parinte la Trinitas (imi pare rau ca nu i-am retinut numele) ca vom fi judecati dupa ce sentimente le starnim celor cu care interactionam
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...