Mamici de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
ina78 spune:
Faceti amindoua???
E bine... Nu va agitati prea tare ca mai sint o groaza de capitole care vor fi deschise.
RSilvia nu vrei sa activezi PM - din profil personal, sa-ti pot trimite parola? Parca n-as pune-o aici...
Fetele noastre harnicute ... vedeti ca a ramas ceva pe listutza in plus [/central] la MAI.
Vedeti ce tare sint la comentat cind nu fac eu, ci doar privesc?
Daca am mai ramas cu restante la raspunsuri din cap. anterior revin.
ptr. burtici.
eu - Ina
- puiutul meu
BillyBilly spune:
hai ca a fost o intreaga aventura deschiderea de capitol nou nu m-am suparat, chiar m-a amuzat situatia...eu care intrasem doar sa va spun ca bunica mi-a spus ca daca ma dor sanii, o sa fac fata...si vroiam sa va spun si voua, dar se terminase capitolul si am zis sa dau o mana de ajutor...si uite asa am vazut si eu cata munca-i la deschiderea unui capitol nou.
Danangie, tu ai experienta si indemanare la de-astea, finalizeaza tu, merci mult!
Catalina 5+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
Adidana13 spune:
Buna dimineata!
Ieri nu am mai scris nimic pentru ca eram ingrijorata un pic. La analizele secretiei doctorul mi-a depistat o vaginita acuta, datorata, se pare, faptului ca faceam spalaturi intravaginale, lucru total interzis.Asta e...acum urmez un tratamet cu ovule Macmiror, sotul are si el tratament. L-am intrebat pe nenea doctorul daca e cazul sa ma ingrijorez si mi-a spus ca "deocamdata nu". Dar tocmai acest raspuns m-a facut sa-mi fie teama mai rau. Ce ma fac? A mai patit cineva???
In rest, e totul bine. Nu am greturi, desi azi am intrat in a saptea saptamana. Nici nu-mi doresc!!!
Datele pentru listuta:
DN: 13.01.1971
UM: 26.07.2007
DNP: 01.05.2008
Se poate si pentru mine cartea? Va rog frumos (eventual parola si ce ami trebuie)
Va multumesc.
Adidana si bebel
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
BillyBilly spune:
n-am apucat insa sa invit fetele, cand am vrut sa fac asta, cap 3 era inchis deja
Catalina 5+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
madaluta spune:
am gasit la fetele de la fiv rugaciunea asta si mi-a placut mult. Chiar dc nu o punem la inceput de capitol pt cele care cred in d-zeu e bine sa o salveze undeva si sa o citesca dimineata...
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor :
" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci,
arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale,
si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca,
sanatate si putere.
Parinte Ceresc,
Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,
poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.
Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru
si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
deeapui spune:
Fetelor, revin cu rugamintea sa-mi treceti si mie la datele de pe listuta numele doctorului:
Dr. Tanase Florentina - Spitalul Clinic de Urgenta Craiova
Deea4+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Alysh spune:
Madaluta, mie personal imi place foarte mult rugaciunea si consider ca e foarte potrivita pentru subiectul nostru. Dar sa-si dea si celelalte fete acordul.
Alina 5+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
Deea am adaugat pe listutza.
Cit despre Rugaciune nu mi-am permis inca s-o adaug. Daca vreti... imi spuneti si o pun pe prima pagina.
eu - Ina
- puiutul meu
deeapui spune:
Acum sa va mai spun despre mine....
Azi dimineata ma trezii cu gatul in pioneze..in rest nu am nimic, doar ca ka ma ustura ft tare gatul. Am tras cu ceaiuri si lamaie. Vitamina C cu echinacea om avea voie?
In rest..as manca non-stop ...si e ciudat, fiindca la Alex pe vremea asta deja muream de somn si mi-era greata..dar acum ma simt ft bine..o fi fetita?
deeapui spune:
Ina, multumesc..
Si eu sunt de acord cu rugaciunea..mai ales daca e vorba de Inger, ingerasul meu.