Rahova sau apropiere (31)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cris se apropie 30...faceti pregatiri 
Doamne ajuta sa se faca Ale bine de tot repejor 
Dory, imi pare rau ca alexutza
a vomat, asa-s unii copilashi cand nu le priieste ceva...nu cred ca-i motiv de ingrijorare dar asa pentru linistea ta e bine sa-i faci niste analize.
noi suntem cam ametiti dupa petrecerea de ieri, noroc ca astia mici au dormit pana la 10 azi si am putut sa ne odihnim cat de cat ![]()
inca nu am facut nici un plan pentru azi...dar mai e nitelush timp ![]()
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
aissa spune:
Monicaaa, ma uit la pozele tale si mor dar stii ce ar trebui (zic si eu...) sa pui numele la mancarea pe care o vedem ca sa stim la ce sa iti cerem reteta ![]()

monica-elizabet spune:
sa n-am ambitie daca stiu sa le pun ca le-as pune si nume ![]()
abia invatai sa "arunc" si eu cate-o poza pe-acolo ![]()
am o cartela super pot suna in rom si ma costa super putin sunt super happy 
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
doinabita spune:
Buna dimineata fetelor din Rahova!!!!Va rog sa ma scuzati ca dau buzna in casuta voastra!!!!dar vreau sa va multumesc din suflet pentru ajutorul vostru!!!!

usor , usor voi reusi sa cumpar acel aparat de recuperare.Va multumesc mult de tottttttttttt!!!!!Dumnezeu sa va dea tot ce va doriti!!!!

Sunteti fantastice!!!!Va pup!!!!!
Doina Bita
aissa spune:
Sa fiti sanatosi Doinita si sa reusiti ce v-ati propus. Personal regret ca nu am putut sa te ajut mai mult, dar cred ca determinarea ta va face ca minunile sa se indeplineasca! Succes!
Dory232002 spune:
Fetelor, eu sunt tare suparata, cred ca Alexa a reusit sa raceasca
, tu toate tratamentele de imunizare
, oscilococcinum si septilin.
Cristina, am patit si eu cu Alexa azinoapte exact cum spuneai cu ca ai patit cu Ale, se treze din somn si incepea sa se smiorcaie, si de fiecare data imi cerea lapte
(adi ca de vreo 5 ori), daca ii ziceam ca nu ii dau se punea nene pe un planset de nu ne mai intelegeam cu ea, ii curge usor nasul si cred ca se ineaca cu mucisorii din gat ca din cand in cand tuseste uscat (ft. rar, dar se intampla), deocamdata nu ia-m dat nimic, si sincera sa fie nici nu stiu ce sa-i dau.
, tu in afara de antibiotic de ia-i dat ?
Noi acum ne pregatim e un gratar in spatele blocului
.
violeta69 spune:
'neata fetelor....
Doina,ma bucur ca esti aproape de a lua apaqratul cu pricina!
sa dea DD sa se faca repede bine Dan!!!
sanatate maxima 
Dory,sanatate printesei...
noi luam bronhovaxom,care cica e cel mai bun imunostimulator de pe la noi...si inca n-am racit![]()
acum,e u zic sa-i dai chestii din astea de febra,paracetoamol,nurofen...si vit C,pastilute cu fructe (ca pe bomboane,da' vezi sa nu-ti ceara prea multe cum facea Mihnea
)
si bafta la gratar...
Cristina,ce de pregatiri!!!
cred ca o sa fie tare incantata pustoaica.....
abia astept sa ne povestesti cum a fost!!!
Monica,incearca sa dai nume mancarurilor cu monica 1,monica 2,monica 3...etc
ca cica asa se zice cand dai o reteta,pui numele tau!!!
noi am terminat camera lui Mihnea,mai avem de pus lustra,dar nu avem bormasina tb sa facem rost de una si gata....
am si scris liniute si punctulete si acasa si la semiinternat...
deocamdata vrea sa scrie,sper sa o tina tot asa...
acum e cu tati cu bicicleta(cea noua,cu viteze
) in Carol...ca a fost baiat ascultator,iar eu ma apuc de calcat....
sa aveti o duminica frumoasa(ce a mai ramas din ea...)
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Vio, am inceput sa-i dau panadol, febra nu face, singura chiestie e ca are nasucul cam infundat si ii curge ft. putin, vit. C pastile, exact de-alea de ai spus tu am vrut sa-i dau de mult timp in loc de bomboane, dar nu le vrea, se joaca cu ele
, am sa mai incerc iar , am mai vrut astazi sa-i dau sirop din muguri de brad, si nu a fost chip sa pot sa o fac sa-l bea.
E incantat Mihnea de camera lui?Felicitari pt. bastonase
, vezi ce baiat cuminte si ascultator ai?, si tu te mai plangi de el...![]()
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
of Dory,
imi pare tare rau ca a racit si alexa...sanatate multa si vezi asa doar cu medicamentele cu care ai inceput, nu-i da antibiotic decat daca vezi ca nu scade febra 2-3 zile..dar cel mai bine daca e asa...mergi la dr sa-ti dea antibioticul potrivit...Doamne ajuta sa nu fie nevoie
frumushica cu codite....oricum am inteles ca nu a facut febra pana acum...poate se manifesta mai usor la ea...
Vio,
ai vazut ce baiat ai?
eu sunt convinsa ca o sa te surprinda chiar si pe tine...nu numai pe invatatoare
a fost ceva acolo la gradi care lui nu i-a placut...acum e cu totul alta mancare de peste
si s-a schimbat si baiatul...ma bucur ca ati terminat camera lui sa o stapaneasca sanatos...si sa ne [ui poze sa o vedem si noi ![]()
noi sti cum faceam cand aveam nevoie de bormasina? imposibil sa nu "baraie" azi vreunul pe la voi prin bloc...asculti bine de unde vine sunetul si te duci frumos la usa si-i zici sa vina si la tine 5 min ca ai nevoie de el
la noi a functionat de fiecare data ca avem vecini draguti ![]()
cris
, cam asa au fost preturile si cand am facut eu pentru alex acum vreun an...pentru 10 copilashi si 10 parinti m-a dus putin peste 3 milioane...eu le-am luat si parintilor din oficiu un meniu fiindca tot intrebam ce deoresc si ori le era rusine ori nu stiu ce...ca nu prea comandau...
voi cum mai sunteti, va simtiti ok, ok?
Doina, Doamne ajuta sa puteti cumpara aparatul dar mai ales sa se recupere Dan 
noi aseara am fost in parc, astia mici si-au pus nisip si-n cap... era ca de pe santier...azi nu ma incumet sa ma duc singura cu ei in parc(tati e pescar azi)
asa ca o sa le pun bazinul mic in curte sa se balaceasca nitel si sa scap ![]()
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta in continuare
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
aissa spune:
Mai fetelor ce pregatiri ca nu am facut nimic... De aia si apelez la Mc sa nu fac chiar nimic. Ideea e ca nu am timp si nici loc de joaca acasa pt mai multi copii, nu ca as avea prea multi invitati oricum.
Am zis ca acolo cel putin Ale se simte bine, ei ii place la Mc. Apoi scapam usor, nu tu dezmat, nici bucatareala...si se distreaza si copiii la bile ca asta e cel mai important. Si ca sa nu se simta babacii (ups, bunicii
) dati la o parte am comandat celalalt tort si mai luam atunci ceva crantanele si ii chem si pe ei duminica dupa amiaza.
Nu vrea sa par o puturoasa (desi sunt...), imi face placere sa bucataresc insa mai nou am realizat ca nu le pot face pe toate. Si sambata cum spuneam va fi parastas la soacra-mea, nu fac eu nimic dar simplul fapt ca voi pleca de acasa imi va intrerupe rutina. Asa ca am preferat sa facem asa anul asta. Sper sa se bucure pisoi care ne zapaceste deja ca vrea cadou. O intrebi ce cadou si ea zice "cadou".
Mi-a destainuit insa ca vrea papusa roz si masini asa ca mama s-a si executat si i-a luat un ditai bebelusul mare si roz....saracul imediat ce-l prinde asta mica o sa il despoiae oricum.