Rahova sau apropiere (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

cu-cu
sunt si eu pe aici....
LEXI cred ca mai degraba la economat gasesti
DORY deci alexa are un fratior de cruce sau cum?
MONICA ce treaba faci azi?adica ce mancarica?
pupici la toate fetele

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si eu sunt pe-aici,dar sunt super-ocupata!!!
asa ca-mi cer scuze ca nu pot sa raspund la fiecare....oricum nu e frumos si nici corect sa vorbiti despre ciorba de burta cand unii sunt lihniti de foame la munca

Mihnea e ok,ieri a fost mai putin speriat,a mancat tot ce a avut(ciorba de pui cu taitei,snitel cu piure si salata si placinta cu mere)....
dim. doamna mi-a spus ca nu e atat de hiperactiv cum zic eu(dar am atentionat-o ca asta e doar o aparenta ) si ca e "un copil dezghetat"-citez....
azi avem sedinta de la 6 asa ca o sa fiu zob....si mai ziceam ca fac mancare pe seara

va pup cu drag,

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mirela, poti sa-i spui si asa, dar Anca, mama baietelului zice ca e soacra Alexei , iti dai seama, nascuti in aceeazi si , luna si an
Vio, sa ne spui ce ati facut la sedinta, tu ce mai faci de mancare?
Eu astazi nu mai gatesc nimic, dar maine....., trebuie si chiar nu mai stiu ce sa fac, poate ma inspir de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce mai faceti fetelor?
aaa...Dory o stiu pe anca(La multi ani!) parca te plimbai tu cu ea pe barca cand ne-am intalnit...
eu azi am facut doar niste dovlecei umpluti cu piept de pui, bacon si multe legume...au papat si astia mici ruxi mai putin dar alex chiar era incantat...
urmeaza sa vad ca praji fac ca am albushurile de la ciorba de burta...
vio, hai pana la mine sa-ti dau o portie
hai sa vezi ce cuminte o sa fie mihnea...si i-ai facut reclama "proasta" degeaba
Mire, azi am trebaluit mai mult prin casa, smotru ca sa zic asa(aspirat, sters prin bucatarie dulapurile, baie,geamurile)...nu prea am avut timp de bucatariseala dar de-acum incep
mai ales ca-i bag pe pitici la culcarica...si stau si eu linistita la un film si intre timp pun de praji
va pup pe toate
sa aveti o seara placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Monica, da, ea este anca, tu esti gospodina ca deobicei
Cristina, ce mai faceti voi, cum mai e ale?, dar tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu un rapuns la ce am postat ca intrebare aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna seara fetelor
astazi am terminat cu treburile asa ca maine ma duc sa-mi cumpar nicte castraveti ai niste gogonele sa le pun la murat ca maine sunt libera si mai fac o ciorbita dintr-o gaina de tara si un pilafior,tot maine ar trebui sa ma duc si cu asta mic la doctor sa-i fac analizele obligatorii dar nu stiu ce sa fac.....oare o fi bine sa i le fac? voi ce ziceti?
VIO sa intri sa ne spui cum a fost la prima sedinta cu parintii,ai avut emotii?
ANDREEA dar tu pe unde esti? nu mai spui nimic?
MONICA deci azi a fost zi de curatenie?
va pupic pe toate si astept vesti si de la CRISTINA cum se mai simt si ele

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Dory, imi pare rau eu nu am vazut masuta de calcat de jucarie...dar daca nu gasesti cumpara-i fetei una adevarata din aia mai micuta ...deci ai ajutor
mire, spor la pus muraturi pentru iarna si facut papitza

monica

Mergi la inceput

Monica cea de jucarie este destul de "mare", pt. ea, adica tocmai buna, si imita ft. bine pe cea adevarata , numai ca nu mai gasesc iar anul trecut gaseam pe toate drumurile si nu ia-m luat decat fierul de calcat si acum ma oftic , mai caut, trebuie sa gasesc pana la urma, acum isi omoara timpul facand diverse activitati pe un scaunel si o masuta pe care ia luat-o tati duminica : http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/?action=view¤t=Picture083.jpg

Mergi la inceput

lasa Dory vorbeste si tu cu mosh Craciun poate o gaseste el in depozitul lui de jucarii (eu asa ii zic lui alex cand cautam vreo jucarie si nu o gasim...ca pana atunci din fericire mai este timp si poate o gasesc)
wow...super faine masutza si scaunelul, sa le stapaneasca sanatoasa...si se pliaza nu?

monica

Mergi la inceput