Unde gasesc pat de 2x2m?

Unde gasesc pat de 2x2m? | Autor: Medeea76

Link direct la acest mesaj

As vrea sa cumpar un pat de 2x2m. Nu vreau sa fac pe comanda, din pal, as vrea ceva din lemn natur, dar nu gasesc decat maxim 2x1,80m... Ati vazut pe undeva paturi mari?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Parerea mea este ca nici nu o sa gasesti pat de gata la dimensiunile astea (iar de lenjerie nu mai zic); nici noi nu am gasit in primavara cand am umblat prin tot Bucurestiul dupa asa ceva... Poate ca ar trebui sa luati totusi in calcul varianta comandarii patului; oare nu sunt si mesteri care sa lucreze cu lemn, nu numai cu pal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBella spune:

Cred ca in primul rand ar trebui sa cauti saltea de 2/2 si apoi pat.
Daca nu gasesti, stiu sigur ca se poate face la comanda, doar ca e o bataie de cap in plus, si trebuie asteptat. Cat despre pat din lemn, se poate face tot la comanda. Chiar am fost in weekend la expozitia de mobila din Bucuresti si am vorbit cu firme care expuneau mobilier stil, si ziceau ca fac la comanda orice dimensiune de pat.

Bella

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc mult, fetele!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu m-am interesat care e cea mai mare saltea existenta pe piata si am comandat pat pt aceasta dimensiune. Evident ca fac lenjeria pe comanda, mai ales ca ne invelim cu pilote separate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Anya, patul e din pal? Unde ai comandat salteaua (si ce dimensiune are)?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (15+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Da, patul e din pal. De fapt toata mobila din dormitoare (la noi si la copii) e facuta di pal. Dulapuri din podea in tavan si cu usi glisante si paturi- la copii suprapuse si la noi imens. Salteaua o sa o masor si iti spun. Am bantuit pe la mai multe magazine si dupa ce ne-am facut o idee am luat semiortopedica (cea ortopedica mi s-a parut prea tare) cu fata de iarna si fata de vara si MARE. Dupa ce am cumparat salteaua am comandat patul. Asa ca am dopmit pe saltea, pe jos, o perioada. Patul l-am comandat destul de inalt si cu sertare dedesubt. La pal gasesti culori multe si poti face combinatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Anya, patul e din pal? Unde ai comandat salteaua (si ce dimensiune are)?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (15+)

Noi am cumparat salteaua de 2x2m de la Relaxa, e ortopedica si e destul de faina. Cred ca totusi toate firmele care comercializeaza saltele au si de dimensiunea asta.
Patul noi il avem din pal, dar imi doresc sa-l schimb cat mai curand cu unul din lemn natur, sau macar cu unul care nu se vede palul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Paturile standard sunt in general 140x200, 160x200, mai rar 180x200 iar cele 200x200 rar de tot, mai degraba la comanda speciala. Din lemn masiv 100 sanse sunt putine sa gasesti, eventual din rasinos, mai poti gasi masiv combinat cu PAL furniruit nu texturat/melaminat.

Mergi la inceput