Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna burticile mele dragi!nu am mai intrat de cateva zile nici nu am apucat sa citesc din urma.fetelor la mine cred ca se apropie.deci pur si simplu simt asta si imi e tare frica.simt ca nu mai pot,ma apasa ingrozitor,nici de pe wc nu pot sa ma ridic ,e groaznic de cateva zile,nu mai pot sta in picioare nici 10 minute,imi e tare frica,ca nu duc sarcina mai mult,dar simt ca nu mai rezist.nu am facut efort,si totusi nu stiu de ce s-au schimbat lucrurile in cateva zile.
am intrat in mail sa iau cateva nr de telefon ale voastre in caz ca se intampla ceva,dar nu am gasit...unde sa caut?

32+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina te cred! Oricum la varsta ta de sarcina nu mai este niciun pericol! dar stiu de la mamicile de gemeni ca foarte grea faza finala... mai ales ultima luna, asa ca mai ai o luna! Se recomanda la multe cu repaus total la pat! Altele chiar stau internate si n-au voie nici la baie... Noi va tinem pumnii, dar eu zic ca mai este de asteptat!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi poate te aude DD si ii mai tine acolo in burta,dar sincer e greu spre sfarsit.si nici in pat nu mai am stare.

32+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Irina, curaj. Stai numai in pat si incearca sa nu te stresezi prea mult. Eu zic ca mai ai o luna. Tinem pumnii la fata. E normal sa ai toate senzatiile astea pt ca e sarcina cu gemeni. O sa fie bine.

quote:
Originally posted by irina_stef

buna burticile mele dragi!nu am mai intrat de cateva zile nici nu am apucat sa citesc din urma.fetelor la mine cred ca se apropie.deci pur si simplu simt asta si imi e tare frica.simt ca nu mai pot,ma apasa ingrozitor,nici de pe wc nu pot sa ma ridic ,e groaznic de cateva zile,nu mai pot sta in picioare nici 10 minute,imi e tare frica,ca nu duc sarcina mai mult,dar simt ca nu mai rezist.nu am facut efort,si totusi nu stiu de ce s-au schimbat lucrurile in cateva zile.
am intrat in mail sa iau cateva nr de telefon ale voastre in caz ca se intampla ceva,dar nu am gasit...unde sa caut?

32+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irinutz, stai linistita, cuma am vorbit, toate ne simtim altfel acuma, ne simtim grele, burtoase, cu dureri pelviene (de oase). si eu cred ca mai ai de asteptat. cand vor incepe durerile nasterii iti vei da seama cu siguranta...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

fetele ati vazut ca pe forum este un subiect lungggggggg despre nasterea naturala vs. cezariana????

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare.
mai dar vorbarete mai sunteti.

vroiam sa va intreb daca voi visati ca nasteti.ca eu visez de cateva nopti(sunt stresata sa nu nasc inca din cauza contractiilor-poate din cauza asta visez......).sotul meu nici nu ma mai lasa sa ii povestesc,ma cearta ca ma stresez prea mult....

BB pt analize- in urina nu trebuie sa apara glucide(zahar) iar la cele de sange vezi valoarea glicemiei daca ti-au facut-o.

ENI 29+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ce bine ca am ce citi...
eu nu prea am fost bine azi..m-a luat asa o ameteala ca atunci cd ti se face rau de la analizele de sange..asa ca am stat in patut sub paturica..acum ma duc sa pap si va citesc mai incolo.

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

eni eu am trecut peste faza asta, saptamile trecute eram stresata cu asta, am uitam pe net al filmulete cu naster=i ....acuma m-am calmat, sunt sigura ca dumnezeu imi va da putere atunci sa trec peste toate iar cand imi voi tine bubulina in brate voi uita de toate durerile nasterii!!
eni, in sange (chimie uscata) imi apare glucoza (asta e nu??) valoare 73 interval de referinta 65-110, e de bine???? iar in urina glucoza uninara calitativ absenta. eu zic ca e bine. stie cineva ce valori ia iesit??

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irina, cu siguranta se apropie- mai ales la tine fiind sarcina gemelara! evita, totusi, pe cat posibil efortul - poate mai prelungesti pe cat posibil sederea lor in burtica ta!

a zis cineva ca se duce la Mall???/ eu nu mai cred- mi s-au umflat rau picioarele, nu imi mai intra deloc in condurii noi ; cred ca iau o forfecuta si ii decupez la spate...mai am o alinare- ca mai vin luna asta si dupa imi bag picioarele-scuzati expresia- mi le cocotez pe un munte de perne toata ziua...si eu care ma gandeam sa mai vin la serviciu si vreo 2 saptamani din oct. - adica pana prin sapt. 35...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput