Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
mamaaa, aproape jumatate de capitol in cateva ore...aveti spor nu gluma!
Adina, cam asa ceva; si Sebastian a avut- imagineaza-ti o centura de siguranta...
Roxana, la Sebastian mi-a spus dr. Pop ca am placenta gr. 3 de maturitate inca din sapt. 24; trebuie urmarita mai atent, astfel incat suprafata utila a placentei sa nu scada sub una minim necesara pentru alimentarea copilului cu oxigen sau nutrienti- daca se observa semne de suferinta fetala, copilul este scos chiar mai devreme prin cezariana...E, noi am facut o tona de eco, placenta noastra inca isi facea treaba cat de cat chiar daca era mai imbatranita- Sebastian s-a nascut la 37 saptamani si un pic, absolut natural-neprovocat! a avut 2840 g, este drept ca putea avea mai mult, dar a fost ok
Eu cred ca pt. varsta ta de sarcina este cam normal sa fie gr. 3 si cu microcalcifieri (repet, numai sa nu fie o suprafata prea mare...)- ca doar nu o imbatrani brusc la 40 saptamani, o ia usurel-usurel pana ajunge la saturatie...Daca dr. tau te-a asigurat ca este ok, chiar nu ar trebui sa iti faci griji- mai ales ca vei fi in continuare monitorizata destul de des...
Voiam sa ii raspund si lui Vasari, dar nu mai stiu ce
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
catus76_ro spune:
Salutare burtici!!!!
Azi la serv "am pierdut" vreo 2 ore sa cit din urma....oricum nu aveam chef de treaba.....offffff, dar trebuie sa ma mobilizez si sa mai scriu vreo 2 referate pana la sf lunii viit si sa le si sustin in catedra, asa ca.....il cam stresez pe bebe....sau poate iese vreun geniu....cine stie!
M-ati amuzat tare cu discutiile despre!!!! Eu chiar mai am vise erotice cateodata, dar.....pana la a le pune in practica e cale lunga...cred ca sunt cam lenesa!
Si mie mi se intampla sa ma doara oasele bazinului noaptea...asa ca o senzatie de amorteala cand dormi mult timp pe o parte! Si in plus cateodata la wc cand fac pp , asezata pe colac...am un junghi in burtica cand ma ridic!
In schimb bb e fff activ si misca aproape toata ziua,,,,chiar ma gandesc cand o dormi oare???? Imi place asa de mult sa-i simt miscarile in palma
Imi e tot mai greu sa ma aplec si sa satu mai mult timp in picioare....ieri de exp am facut ceva usor de papa si am spalat niste vase in reprize pt ca simteam nevoia sa stau intinsa....noroc ca m-a ajutat un pic si sotu cu vasele!
In schimb el ma alinta "Burtoasa"...si eu ii fac concurenta dar cred ca l-am intrecut la marimea burtii
Multi pupici si aveti grija de voi si de bb-ii!!
multi pupici de la Catus 26 sa sapt si mami de baietel saltaret!!!
adinag spune:
BB, dar ce rezultat ai? Ai facut testul de toleranta la glucoza sau despre ce este vorba mai exact?
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
anacami spune:
aaa, rochie nu mi-am gasit; intentionez sa merg astazi in Mallul din Dr. Taberei- cica au adus la ZAra o colectie pt. gravide- sa vad daca gasesc ceva (si acceptabil ca pret, ca pt. o singura data cat o s-o port...). Daca nu, mai trec maine prin Mall Vitan (este si destul de aproape de mine...). Am vazut ceva in Cocor la et.3 (fusta si o bluza), dar nu am fost prea multumita de cum aratau- si mai costau impreuna aproape 2 mil...Eu vreau rochie - Anca, am uitat de unde ai cumparat-o tu..imi mai spui inca o data (ca la uituce...); multumesc anticipat!
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
BB, dar ce rezultat ai? Ai facut testul de toleranta la glucoza sau despre ce este vorba mai exact?
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adina, am facut analiza de sange si de urina +urocultura.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
anacami spune:
de la ce magazin? de la cele speciale de ?
lista necesar bb
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by anacami
de la ce magazin? de la cele speciale de ?
lista necesar bb
Nuuuuuu....de la unul cu rochite normale dar marime mai mare
Sincer nu mai stiu etajul
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
anacami spune:
ma gandeam eu..ca la cele de burtici au numai "tipizate", sarafane si salopete, plus tot felul de compleuri gen sac de bagat pe cap...
Frate, cine le-o face designul ???? nu mai vorbesc de materiale, cred ca folosesc doar resturile si carpe...
lista necesar bb