Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

nu reusesc sa citesc acuma din urma. A fost moasa la mine, a ramas vreo doua ore si am vorbit despre vrute si nevrute, despre nasterea trecuta, despre tot felul de chestii.
Probabil ca voi naste acasa, inca nu am luat hotararea finala, ca nu vreau sa fie una pripita. Oricum, daca vreau, ma pot razgandi oricand si putem sa mergem la spitalul la care sunt anuntata, cu care ea lucreaza impreuna...

Jasmin, dar de ce costa asa mult? Nu crezi ca ai inteles ceva gresit? Nu se poate sa coste moasa asa mult, ca Spania e de fapt cam in toate mai ieftina ca Austria... Aici costa nasterea acasa 1.400 euro, din care cam jumatate primesc inapoi de la asigurare. Iar daca nasc cu moasa mea la spital, ma costa mai mult, cel putin 1.000 euro, deci eu sper sa ramanem acasa :-)

A avut si un aparat la ea gen ecograf, dar fara imagine, numai cu ton, si am auzit bataile inimioarei, asa de bine si tare se auzeau!!!

Mai revin, ca fiica-mea si-a gasit momentul potrivit sa faca o criza de personalitate si eu astept sa se plictiseasca de plans.

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vaccinul antitetanos se face pt a preveni vreo infectie la nastere. este foarte bun in special pt cele care nasc prin cezariana. din cate am citit pe alte forumuri, o gramada de viitoare mamici care l-au facut au avut parte de mancarim, febra si frisoane!!! ma bucur ac am programare la dr ginecolog pe 25, ca pe 28 a zis medicul de fam sa ma prezint la ea cu fiola sa facem vaccinul.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

aaaa si inca ceva, apropae toate au scris pe net ca medicul de familie le-a recomandat, de ce oare???

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

vaccinul antitetanos se face pt a preveni vreo infectie la nastere. este foarte bun in special pt cele care nasc prin cezariana. din cate am citit pe alte forumuri, o gramada de viitoare mamici care l-au facut au avut parte de mancarim, febra si frisoane!!! ma bucur ac am programare la dr ginecolog pe 25, ca pe 28 a zis medicul de fam sa ma prezint la ea cu fiola sa facem vaccinul.

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

DAr sper ca starile astea nasoale de febra, etc. sa nu ii dauneze lu bb. Cred ca imi fac prea multe griji cateodata. O sa il intreb si eu pe dr. ginecolog, mai ales ca sunt si racita
Rox...hai ma, nu e pentru caini vaccinul...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

aaaa si inca ceva, apropae toate au scris pe net ca medicul de familie le-a recomandat, de ce oare???

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Stiu ca e in graficul de vaccinari, dar nu stiu de ce te-a pus pe tine sa il cumperi...ca de obicei e gratuit

Mergi la inceput

Si din ce am mai citit pe forum, BBeii or sa il faca la ...x saptamani dupa nastere, nu mai tin minte la cate.

Nu deschide nimeni capitol nou?

Mergi la inceput

da si cica e valabil 10 ani de cand l-ai facut!! vaccinul bineinteles....

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

In Austria sau Germania sigur nu se face acest vaccin antitetanos. Si nu vad pentru ce, ca daca ai avea alta operatie tot nu l-ai face???

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Deschid eu acum...asteptati 2 minute

32+ si baby Kara

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

In Austria sau Germania sigur nu se face acest vaccin antitetanos. Si nu vad pentru ce, ca daca ai avea alta operatie tot nu l-ai face???

Adina 25+

Pai cica e si pentru protectia lui bb la nastere!

Mergi la inceput