Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 27
dany2007 spune:
am venit de la eco... si suntem v.happy,bebe e un grasun are pliciuri pe la gat ...si e tare activ.
Sheri sa stii ca pana acum nu am rupt nici o haina dupa tati
dar cine stie? daca crestem in ritmul asta...(avem 959 de grame).
Dana
26+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pufulet74 spune:
Felicitari Dany !!
Adina, unde esti, a venit moasa ???
------------------------
Flory
31+
Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetele care ati fost la aspirante (anca, Ramo,....) in aceasi perioada cu mine, o mai tineti minte pe danielaradu, care a aflat ca e gravi inaintea noastra?? a nascut o fetita1!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 8 sapt!!!!
Da,am vazut.Si Toma_lly a nascut azi.Si Nana Motoc urmeaza...Si noi urmam,IMEDIAT!!!!!IOIIIIIIIIIII!!!!!!!
Pussi ce mari v-ati facut!!!!Lasa ca stai in patut si totul va fii bine.Mama mea cand ne-a avut pe noi 2,eu si fratelo,a stat toata sarcina in pat.Nu mai stie la cate saptamani a nascut.Dar a zis ca aveam 2200 unul.
Dany felicitari pentru bebe grasunel!!!!!
Roxy felicitari pentru prietena ta!!!!Ce bine ca e bine fetita!!!!Deci noi n-ar trebui sa ne facem probleme.
Aaa,mi-am spalat vasutele...
Azi mi-am luat setul asta,cu pompa de muls si ceva sticlute.http://www.avent.com/uk/en/breastfeeding_out_and_about.php
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
32+
Beatrice AlessiaAMR 8 saptamani
Roxxy80 spune:
Azi v-am urmarit din umbra
. Sunt atat de lenesa de vreo 2 zile.
Tocmai am mancat o mare omleta cu branzica. Mananc branza cu orice. Nu lipseste de la nici o masa. In schimb, nu prea mananc carne.
Irina-Stef, cum te mai simti? Sper ca esti bine.
Roxxy
28+
Rares Matei
dany2007 spune:
pufulet74 si ramonel multumim pentru urari 

, acum facem curatenie ...suntem bine dispusi![]()
Dana
26+
Luca-Rares
darleena spune:
Ce fac fetele mele preferate?
Am citit pana acum din urma, ca sa fiu la zi cu informatiile. Sarcina ca sarcina, dar cred ca se poate scrie o carte de bucate citind odiseea noastra. Din pacate, eu nu am cu ce sa ma laud in aceasta materie ca eu nu gatesc decat foarte rar 

Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut puiutii mari si grasunei. Apropo de asta....beeii pai eu nu mai vreau sa citesc de grasani din astia, ca in comparatie cu bb-ii vostri pitica mea e rahitica daca la 32 de sapt are 1700
.....desi stiu ca e in grafic.
Parca vezi ca scot un purice hehehe. Las' ca poate asa o scot mai usor si nu ma chinui (ma incurajez si eu).
Roxana nu te mai stresa mama atata ca George e baiat mare de acum. Ia gandeste-te ca mai sunt 2 sapt. si dupa aia oricand l-ai naste e considerat la termen. Eu zic ca de acum nu mai e niciun pericol.
32+ si
baby Kara
AMR 8 saptamani

bb_yasmi spune:
gata am revenit si noi incarcata cu fornetti, haribo si un fel de turta dulce nemteasca in cioco si cu jeleu inauntru....asta e "anticina" noastra...![]()
dany, felicitari pt bebe grasunel!!!
flory, sa fiu sincera si fara sa ranesc pe nimeni nu cred ca pot, dar voi fi totusi sincera....
toti copii ce i-am vazut pe la vreo 2.5 -2.8 kg, ma refer la noi nascuti erau asa de micuti, de "anemici". de asta imi doresc ca bebelina mea sa fie peste 3 kg!! sper sa nu supar pe nimeni si daca am suparat imi cer scuze (dar mi-am zis parerea).
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

dany2007 spune:
darleena- ai fost la MedLife? sa ne spui si noua ce ai facut...![]()
Dana
26+
Luca-Rares
bb_yasmi spune:
darleena, nu te stresa, beblina ta e in grafic, exact atata tre sa aibe la 32 de sapt!!! mie mi-a zis dr ca a mea "bubulina" avea la 31 de sapt cat are un bebe de 32 de sapt, aprox 2kg, dar + sau - 250 de grame!! deci daca e - tot acolo e!!! hai fii mamica optimista!!!
viitoare mami
32+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!

darleena spune:
BB
nu disper eu asa usor...doar ca vad ca voi toate aveti bebei mai grasuni fata de varsta lor si desi Kara e in grafic, placenta e bine si totul pe acolo pare ok, ea e mai finuta. Cred ca asa e modelul ![]()
Dany ma duc sambata. Sigur ca vin sa va spun.
32+ si
baby Kara
AMR 8 saptamani