Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 13
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by dany2007
dany26 mai ai putin si iti pui si tu AMR....
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Mda...si o sa il pun 8 saptamani cred...pt ca eu fac cezariana...
29+ ANDREI
Faci ceza ca vrei tu sau ai vreo pb?
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
laura1713 spune:
Mai, fetele, oare sunt eu defecta?
Va tot aud vorbind de emotii, cu spitalul, cu nasterea,...
Eu inca nu am nici un stres. Incerc sa imi fac bagajul, sa fie pregatit, dar asta din cauza ca s-a stresa tati prea tare sa le adune pe toate, sau ar cumpara ce-i vine la mana. In rest... nici un gand.
Seara ma imaginez cu bebele in brate, e asa frumos, dar la nastere efectiv nu prea imi sta capul. Cred ca astept sa vad cum va fi, si sper sa fie ok. Eu asa am dus-o toata sarcina, am pus binele inainte, nu m-am gandit neaparat la rau. Acuma sa nu va ganditi ca am ras toate cele 31 de sapt cate am. Am mai si plans, etc., dar nu m luat-o inca in tragic. Am mers pe ideea ca DD are grija de toate. Sper sa ma tina... si in continuare...
Laura 31+
pussi spune:
suntem imbracate, cu freza la facuta, unghiutele taiate .. mai trebuie sa ma machez si plec la dr.!
N-am intrat sa vad pozele ... dar o fac diseara, oricum ma simt bine ca creem a zis ca nu-s eu burtoasa cea mare... desi cred ca doar Irina ma intrece la continutul burtanului
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
bb_yasmi spune:
pussi bafta la dr!! te asteptam cu vesti bune!!!
creem, nu cred ca eu am burtica cea mai mare, are doar 110!!!!
eu tot citind si interesandu-ma m-am hotarat : NASC NATURAL!!! NU VREAU CEZARIANA!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
laura1713 spune:
Burticutze dragutze, plec in vizita la o prietenutza. Poate mai intru cand ma intorc.
Pupici
Laura 31+
RAMONELLA spune:
Adina multumesc mult de sfaturile cu ceaiul de frunze de zmeur.Eu o sa-l incerc.Mi se pare ca Annisia de la mamici de septembrie a baut si a nascut in 1 ora jumate.Tu o sa bei,sau cunosti cazuri in care au nascut mai usor???
Azi am facut gomboti cu prune(galuste)si am mancat 6.Acum nu mai pot.Si ma doare spatele cat am stat in picioare...
Irinuca e normal sa te simti asa,si noi cu unul,ne simtim .
Eu va trimit pe mail nr de tel,in caz ca se intampla ceva.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
adinag spune:
Ramo, eu sigur voi bea ceai de frunze de zmeura. Parerea mea este ca POATE ajuta, insa nu neaparat. Insa sigur nu dauneaza si este un mod usor de a face ceva pozitiv care sa usureze nasterea, deci de ce nu?
Am fost la cumparaturi si iarasi am carat prea mult, si tocmai mi-a sarit ditamai motanul de 5 kg pe burta, ca imi venea sa-l... ma abtin sa zic ce :-)
Acuma ma duc sa execut strudelul cu mere, mi-e o pofta nebuna!
Am cautat retete cu placinta cu dovleac. Dar eu credeam ca-i ceva sarat, dar tot dulce e! Deci nu ma bag...
Cum se face placinta cu varza? Stie cineva?
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
noi am terminat papica, dar nu ne mai trebuie... atat a durat pana sa fie gata ca intre timp mi s-a facut pofta de ceai cu paine cu unt si dulcetata,,,,,,,,,
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
unde sunteti?? toate sunteti in bucatarie?? eu mi-am facut un ceiuc de mente....
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!