Buna, fetelor
Va urmaresc si va citesc mesajele de foarte mult timp, dar acum este prima data cand va scriu. As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema…am absolvit acum cativa ani un colegiu universitar (care este catalogat drept invatamant de scurta durata-3 ani) al unei facultati din cadrul Universitatii Bucuresti (deci la stat), la sfarsitul caruia am obtinut diploma de absolvire (deci nu diploma de licenta care se obtine la absolvirea unei forme de invatatamnt de lunga durata, respectiv 4 ani cat era pe vremea aceea). Si acum vine intrebarea mea….ma pot inscrie si eu pt master? Din cate am auzit, raspunsul ar fi NU; caci numai absolventii cu diploma de licenta se pot inscrie pentru master….oricum, un raspuns oficial nu am....voi ce stiti? Astept raspunsul vostru...pana atunci...va pup...si multumesc ca existati
Cleo
Cred ca ai nevoie de continuare de studii si apoi poti accesa masterul. Nu e informatie oficiala, e ceea ce stiu din colegi.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Fetelor, multumesc mult pt raspuns...se pare ca singurul curs postuniversitar pe care pot sa-l urmez in conditiile date este un curs de perfectionare. Ceea ce intentionez sa fac cat mai curand posibil.
Inca o data, multumesc fetelor pt promptitudine.
Cleo