Cafea cu aroma de femei - 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

w au anuntat ca e ultimul episod ca s-a terminat seria si nu stiu cand incepe seria noua. Reteta ai de pana la 55 de kg inca mai astept ca tare greu e sa te abtii mai ales cand ai de hranit 2 mancai.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Adina da-i bice la kkre , dar cu galagie bre , macar sa stie cu cine se pun

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hehe Aido, pai ce sa fac, sa urlu? Io mi-s silentioasa in aceasta operatiune

Wendy, vin maine. Slava Domnului ca nu mi-am mai luat si maine noapte.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

w au anuntat ca e ultimul episod ca s-a terminat seria si nu stiu cand incepe seria noua. Reteta ai de pana la 55 de kg inca mai astept ca tare greu e sa te abtii mai ales cand ai de hranit 2 mancai.

nov2006

1)Poate fac ca si la "neveste disperate";pana se cacaie sa cumpere seria urmatoare,uiti cum s-a terminat cea anterioara.Si Pro tv a facut aceeasi porcarie cu "spitalul de urgenta".
2)Toarna-ti gips in gura si papi cu paiul,adica nu papi ci bei.Vezi,poate te apuci si bei pana ajungi manga.
3)N-o invata de rau pe Adin.Ea tre' sa le faca soptit ca sa vaza rusii ce fini s-au facut romanii in democratie,adica se kk atat de delicat ca nici ei nu simtesc.D-aia ia-u incalzit si marmura,sa stea pe buda mult fata sa raceasca la 'ovale'.

Mergi la inceput

mey m-ai daramat cu paiu si cu manga. De unde le scoti soro? Ei , deaia te iubesc parintii si copii.

Unde sunt celelalte fete cucuiete?

Adina , ai plecat in Rusia si ne-ai aratat un hotel din Budapesta

nov2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Hehe Aido, pai ce sa fac, sa urlu? Io mi-s silentioasa in aceasta operatiune

Wendy, vin maine. Slava Domnului ca nu mi-am mai luat si maine noapte.

Adina + Olivia 04.03.2004

Papa prune cu apa si fasole.Te trezesti cu mascatii la buda,ca rusii-s cam incordati din cauza cecenilor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

mey m-ai daramat cu paiu si cu manga. De unde le scoti soro? Ei , deaia te iubesc parintii si copii.

Unde sunt celelalte fete cucuiete?

Adina , ai plecat in Rusia si ne-ai aratat un hotel din Budapesta

nov2006

Ce mi-i Moscova,ce mi-i Buda...pesta?O fi recurs si ea la pai,ca acolo nu se bea apa,cica-i interzis,numa' vodka!

Mergi la inceput

Pai atunci in vodka sa mai puna niste prune poate iese mai bine

nov2006

Mergi la inceput

Se pun rosii stoarse in mana , sa vezi ce 'blody Mary' iese

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Aido,nu stiu cu cine ramane Meredith,se pare ca-i cu curu' in 2 luntre.Om vedea martea viitoare,cdaca nu ma iau iar cu voi si uit de serial.
Lulule,nu mi-am trantit fesele-n pat ci pe pc ca iar m-ati lasat solo.Mi le-am mai purtat prin casa sa revina la forma initiala ca mi le-am aplatizat tot stand pe scaun la dc.Tre' sa ne gandim la un scaun special,eventual unu' cu masaj,dar nu anticelulitic ca doare a naibii si-l arunc pe geam.
Adin,da' buda ai in somptuosu-ti apartament?Nici la scoala nu mai e voie sa se fumeze.Io-s multumita ca fumez mai putin dar am o colega care-i de-a dreptu' turbata din cauza asta.
Tre' sa constat ca m-am procopsit cu a2a dependenta:VOI.Nu deschid pc pana nu-mi termin macar o parte din treburi,ca altfel nici la buda nu ma indur sa merg.

vrei sa iti spun eu cu cine ramane Meredith?
ca vazui aproape toate episoadele

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput