DESANKA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

quote:
Originally posted by Amina_Marina

Fiicele mele, lasati-l sa se exprime.
Fiule,vino si lumineaza-ne cine este Dumnezeu, banuiesc ca l-ai descoperit, da, stiu, ni se intimpla la toti cam pe la batranete.Total Apocaliptic.
am gasit cine este Desanka Nicolai si cu ocazia asta am afalt si cine este Dumnezeu.
http://www.evenimentul.ro/articol/adevarul-despre-templul-din.html

Bre, io l-am descoperit in tinerete. Era imbracat in popa, avea un costum (dar ce costum) dedesubt, pantofi di firma si ceas de care n-o sa-mi cumpar io niciodata. Ca nu pot. Si zicea ca el e un Dumnezeu si ca face mult bini. Amu e la o manastire. Nu dau nume.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Ingrid, in curind vom avea de-aface cu o noua secta si multe minti slabe vor fi victime.
A prevazut 1000 de ani pace? As, dar se pare ca nu a prevazut incalzirea globala. Trataul de la Kyoto spune ca-n 12 ani Polul Nord va fi aproape dezghetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:

quote:
Originally posted by Ingrid S

quote:

Fiicele mele, lasati-l sa se exprime.
Fiule,vino si lumineaza-ne cine este Dumnezeu, banuiesc ca l-ai descoperit, da, stiu, ni se intimpla la toti cam pe la batranete.Total Apocaliptic.
am gasit cine este Desanka Nicolai si cu ocazia asta am afalt si cine este Dumnezeu.
http://www.evenimentul.ro/articol/adevarul-despre-templul-din.html

Bre, io l-am descoperit in tinerete. Era imbracat in popa, avea un costum (dar ce costum) dedesubt, pantofi di firma si ceas de care n-o sa-mi cumpar io niciodata. Ca nu pot. Si zicea ca el e un Dumnezeu si ca face mult bini. Amu e la o manastire. Nu dau nume.

Ingrid S si Diana

Ingrid, in curind vom avea de-aface cu o noua secta si multe minti slabe vor fi victime.A prevazut 1000 de ani pace? As, dar se pare ca nu a prevazut incalzirea globala. Trataul de la Kyoto spune ca-n 12 ani Polul Nord va fi aproape dezghetat.

Si eu ce sa le fac? Daca sunt prosti si pica ccc ca mustele in plasa, eu sunt de vina? Treaba lor, nu vezi ca si cu Bivolaru nu s-a rezolvat nimic? Tot asa se intalnesc si fac orgii....n-au decat, dar sa nu prind pe unul ca-mi zice ceva sa ader si eu, ca ii dau un cap in gura. Asta e parerea mea.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Da de ce ne spui tu noua citate din Desanka Nicolai? Cine-i doamna asta? Vreun Sfant Parinte? Crezi ca tu ai habar ce este Dumnezeu daca dai citate scrise de acesta femeie? Sau daca tot o citezi, de ce nu ne intrebi daca stim ce se considera Desanka Nicolai a fi? Ca asta...intr-adevar, s-ar putea sa nu stie multa lume. Esti plecat cumva la racolat adepti pt doamna in cauza care bantuie mintile unora chiar si dupa moarte?

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Marilena, cica ne ia cu enterprise-ul pe planetele cu 4 sateliti ca sa-l vedem pe Dumnezau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am crezut ca am citit destule prostii pe forumul asta. Se pare ca m-am inselat.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

De fap nu este o gluma, este destul de periculos, Desanka Nicolai strangea adepti care sa creada ca dansa este intruparea Duhului Sfant, mare vindecatoare de toate bolile trupului si ale sufletului...si din pacate, multi au cazut in inselare...nu as vrea sa dau alte detalii, tocmai ca sa nu fac publicitate acestei miscari.

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tipa era o functionara anonima (a murit de cativa ani buni),care a reusit sa adune la poarta ei puhoi de masini cu numere din zeci de judetze.Cand a simtit ca va crapa (parca a murit de cancer daca imi amintesc bine) le-a zis alora ca fiu-so Oliver parca e Isus sau asa ceva.Ca trebuia asigurat financiar baiatu' in continuare.Noi stateam la socru in cartierul ala si am mai trecut prin jurul czsei ei cu garduri inaalte, ne minunam ce de fraieri bat atata drum sa se lase prostiti de ea A incercat in perioada aia presa locala sa potoleasca circul,dar se pare ca ungea cu bani grei pe la finantze si unde mai trebuia, ca fie lasata in pace.Normal ca la aia le convenea ... Acum am citit ceva in presa locala ca dupa o luunga pauza,a scos nasul baiatu' S-or fi teminat finatzele lasate mostenire,cred.Trebuia sa faca ceva,nu?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

quote:
Initial creeata de PALATIUM77

Sa crezi an Dumnezeu si EL sa nu existe nu ai pierdut nimic
sa nu crezi an Dumnezeu si EL sa existe ai pierdut totul
citat din Desanka Nicolai.
apropo stiti ce este Dumnezeu ?
(pun pariu ca multi dintre voi nu au habar)

De fapt, pun eu pariu ca tu habar nu aveai ca asta e Pariul lui Pascal.
Iar Desanka? Escrocherie pe seama credulilor.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micasera spune:

Chiar aseara am vazut un reportaj la un post de televiziune, de la mormantul acestei Desanka.Era un perelinaj continuu la acel mormant.Cata naivitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Desanka?! o mare sarlatana impreuna cu fiul ei...ea zicea ca e Fiica Luminii iar fiu-su este Iisus Hristos pe pamant,chiar am vazut caste filmate in casa ei,ce se intampla acolo: oamenilor creduli li se punea o melodie si ea citea verste (scrise de ea) si aia tineau mainile intinse si ochii inchisi,parca erau in transa...a, si tb sa o vedeti,ca o adevarata"Fiica a luminii" machiata,rujata,boita de nu ma numa si cu unghile cat china...ca sa mai,o adevarata sfanta!pacat de cei care inca cred asa ceva...si ii vorbea de rau pe preoti,normal,la cat o ducea capul!

Simo

Mergi la inceput