medic ginecolog nesuperficial la CMU

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criskiri spune:

Buna, draga mea!

Iti multumesc foarte mult ca mi-ai raspuns la mesaj. Intr-adevar, dr Badescu este un om super. Asa cum ti-am zis, sunt la prima sarcina si emotiile sunt foarte mari si enorm de multe intrebari. Chiar ieri l-am sunat sa-l intreb ceva, si pe langa faptul ca a raspuns imediat la telefon, mi-a dat toate detaliile de care aveam nevoie. Ma crezi ca este primul doctor care imi vorbeste cu dumneavoastra? Eu nu am mai intalnit asa ceva, iti spun sincer...ieri, la telefon, nu ma mai scotea dintr-un "Sarut-mana"...
Am si eu de facut niste analize si o sa fac echografiile de acum incolo la CMU.
Aici in Pitesti, nu exista niciun doctor bun ginecolog in care sa ai incredere, de aceea am hotarat sa iau calea Bucurestiului.
Despre tine ce poti sa imi spui? Ai ceva probleme? Sper ca nu te superi ca te intreb, dar am vazut ca esti o vesnica aspiranta. oricum, sa stai linistita, ca se va rezolva cu siguranta, mai ales daca esti pe mana dr. Badescu. Si eu am trecut prin niste perioade in care eram tare dezamagita, dar totul a fost bine in final. Asa ca...cu siguranta va rasari si soarele pe strada ta! Ai incredere!
Astept vesti de la tine, cat mai bune!
Te pupic!

PS: Am incercat sa-ti trimit mesaj pe PM, dar mi s-a raspuns ca nu accepti PM...oi fi gresit eu ceva...habar nu am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Eu am nascut cu dr Radoi, dar acum aproape 7 ani. Pe atunci era mai tanar si nu atat de cunoscut. A fost superOK.
Acum 2 ani cand m-am dus la CMU (ma durea un san) m-a impresionat neplacut atitudinea lui, foarte expeditiva si mai ca nu mi-a zis ca am eu inchipuiri. Nu m-as mai duce la el
Pentru un control inclinam spre dr. Grigoriu Corina, dar am auzit atatea si despre ea, incat...

Numai bine
mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamalaies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ad_b

Multumesc pentru raspunsuri.

De Dr. Alina Craciun a auzit cineva? Nu este pe nici un site.
O fi prea tanara?

nu stiu daca subiectul mai e de actualitate, dar eu sunt extrem de multumita de dr craciun. sunt insarcinata in 35 de saptamani si dansa m-a monitorizat pana acum. nu voi putea naste cu ea, pt ca nu vreau sa nasc la cmu (unde merg eu la ea). eu voi naste la euroclinic (alegerea mea) si cmu nu ii permite sa isi faca contract cu euroclinic (am verificat pt ca vroiam f mult sa nasc cu ea).
am toata increderea in ea, mergeam la ea inca dinainte sa raman insarcinata si imi place ca e f umana. are filozofia "un pacient increzator in doctor e pe jumatate vindecat"
o recomand cu cea mai mare caldura. am trimis la ea chiar o prietena cu probleme serioase si cu mare neincredere in doctori si totul a decurs f bine. prietena mea inca ii este pacienta :)... e mai tanara (cred pe la vreo 35 de ani), dar profesionista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Smile76 spune:

Buna!
Tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani .
Inainte de a ramane insarcinata am fost la 3 medici ginecologi de la CMU, nici unul neinspirandu-mi incredere.
Ieri, cand am aflat ca sunt insarcinata, am fost la consultatie la d-na doctor Daniela Lebit. Mi-a placut foarte mult dar nu stiu pe nimeni sa fi nascut cu ea sau macar sa fi auzit despre ea.
Daca stiti ceva sau pe cineva care a nascut cu ea va rog sa-mi spuneti.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mie mi-a placut de alina craciun.a fost f dragutza si f comunicativa

de lembit citisem pe undeva ceva de rau...dar sincer nu mai tin minte...

Mergi la inceput