medic ginecolog nesuperficial la CMU
Buna,
Am o mare rugaminte la cele care au gasit un medic bun, rabdator si nesuperficial la CMU, deoarece am pierdut o sarcina si vreau pe cineva care sa investigheze ce s-a intamplat. Ati gasit un asemenea medic? Am citit pareri pro si contra lui Badiu, Radoi. Dar mai sunt si alti medici acolo. Ei cum sunt? Precizez ca am fost la doctorita Corina Grigoriu inainte sa raman insarcinata pentru a o intreba daca sa fac cateva analize si care pentru a avea o sarcina fara probleme, eu pierzand una mai demult. Foarte rapid mi-a dat sa fac anticorpi de rubeola de parca ar fi fost singura boala ce poate afecta o sarcina. Fara toxoplasmoza, listeria, cultura secretie si altele. M-am dus cu rezultatul care confirma prezenta anticorpilor, ceea ce ma scapa de un stres si din nou am intrebat daca nu mai trebuie sa fac si alte analize. Raspunsul: Nu. Am ramas insarcinata si m-am dus din nou la ea. Mi-a dat o lista de analize, fara calcemie si sideremie, fara analize de urina, dar in schimb cateva de trombofilie. Una dintre ele, proteina C factor leiden a iesit proasta, deci concluzia ei a fost: trombofilie, m-a pus sa iau Aspenter. Nu am luat, a doua zi la ecograf s-a constatat ca sarcina s-a oprit din evolutie. M-a chemat la spital pentru chiuretaj, unde am intrebat-o daca nu ar trebui sa repet analiza iesita prost. Mi-a spus ca nu ca asta este sigur motivul pentru care am pierdut sarcina, sa incep imediat tratamentul cu aspenter, desi in acel moment nu mai doream copii. M-am dus si la control dupa doua saptamani, bineinteles ca nu m-a recunoscut si nu stia pentru ce vin. I-am adus aminte mi-a spus din nou sa iau Aspenter. Tin sa mentionez ca aceste consultatii nu durau nici macar cinci minute, desi stiu ca la CMU se aloca 15-20 de minute pentru control. Mi-am dat seama ca este superficiala. Nu sta sa analizeze toate analizele, nu mi-a explicat ce inseamna trombofilia de care tot mentiona si ma punea sa iau Aspenter desi i-am spus ca nu cred ca momentan mai doresc copii, ci dupa o perioada de gandire. Nu stiam daca este doar pentru sarcina sau pentru mine ca pacient bolnav de trombofilie. Nu m-a lamurit si nu statea sa-mi clarifice nici o decizie pe care o lua.
Deci am o mare rugaminte daca mai cunoasteti un medic bun la CMU care aloca cele 15 minute pentru consultatie si care isi argumenteaza deciziile pentru a sti daca vreau sa le urmez sau nu. In fond eu sunt cel care ia decizia de a avea sau nu un copil.
Si acum ca PS: am refacut totusi analizele de trombofilie pentru ca am fost la medicul hematolog de la CMU care m-a trimis la Coltea, dr. Simona Avram. Rezultatul: nu am trombofilie, nu am nimic legat de coagulare. Iar dansa mi-a explicat ca acele analize pe care mi le-a dat Grigoriu nu se fac in sarcina deoarece dau rezultate false. Bine ca nu am luat aspirina.
Multumesc, orice parere despre CMU imi este de folos.
Raspunsuri
alinushca spune:
Buna! Imi pare rau sa aud prin cate ai trecut. Intr-adevar iti trebuie un medic bun dar iti trebuie si putin noroc ca acel medic sa isi faca si treaba.
Eu am o sugestie pentru tine. Daca tot ai abonament la CMU (imi asum ca ai) afla numele medicilor de acolo, cauta-i dup-aia pe net pe toti si vezi ce se stie de ei, iar la final alege-ti 2-3 la care sa te programezi separat cu aceeasi problema. Sigur ca ar consuma mai mult din timpul tau, dar te poti convinge singura care te ajuta mai bine si e mai dispus sa analizeze problema mai in profunzime, si iti dai si mai multe sanse tie de a avea un copil sanatos. Ca presupun ca te-ai hotarat si iti doresti unul ![]()
Success! Sa fie cu noroc!
In asteptarea lui 
ad_b spune:
Multumesc pentru idee. Dar medicii de acolo pe care ii pot gasi pe site sunt cei enumerati de mine in mesaj. Banuiesc ca se duce cineva si la ceilalti care sunt mai putin cunoscuti. Si da, am abonament la CMU, dar nu sunt multumita de ei, de faptul ca programarile merg foarte greu, iar cand ai o problema nu poti astepta 3 saptamani.
Mai astept raspunsuri si despre ceilalti medici ginecologi.
psj spune:
Sa stii totusi ca proteina C nu da rezultate false in sarcina, este chiar importanta in a determina sindromul anticorpilor antifosfolipidici. Se fac mai multe analize, anticorpi cardiolipina
antibeta 2 glicoproteina , nu mai stiu exact.
Ti-au iesit negative cand le-ai repetat?
gudinde spune:
ad_b,
Daca nu vrei neaparat medic primar ai putea sa mergi la dr. Catalin Haiduc.
Mergi cu tot istoricul si vezi ce zice, cum ti se pare.
Ninia81 spune:
Eu am fost la CMU Enescu, pt ca o cunostinta mi l-a recomandat pe dr.Radoi. Mie mi s-a parut un medic super bun, mai ales ca mi-a zis acelasi lucru pe care mi l-a zis un alt medic f. f. bun si cu renume. Eu te sfatuiesc sa mergi pe mana lui. persoana care mi l-a recomandat a pierdut 4 sarcini, iar a 5-a a reusit alaturi de Radoi *apropos se spune ca toti copiii facuti alaturi de al, sunt baieti...asa ca....)
Sanatate multa!
N.Petros
ad_b spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
O sa incerc la dr. Catalin Haiduc si Sorin Badescu, in functie de care are un program care sa acopere o saptamana si nu sa-i gasesc 1-2 zile pe saptamana (m-am cam repetat). Imi puteti spune si la ce spital lucreaza, pentru ca in final o sa ajung si pe acolo si mai ales daca sunt chirurgi buni (prina nastere a fost prin cezariana).
In ceea ce-l priveste pe Dr. Radoi, probabil ca o fi bun ca medic, dar am inteles ca nu explica nimic si trebuie sa-i urmezi sfaturile chiar daca nu stii pentru ce si eu am deja aceata experienta cu Grigoriu. Cat pe ce sa fac un tratament care nu-mi trebuia.
Si in alta ordine de idei, am facut si in timpul sarcinii testul pentru sindromul antifosfolipidic si a iesit negativ, la fel si la Coltea, dupa ce am pierdut sarcina. Sigur nu este aceasta cauza. Oricum mi s-au facut mai multe teste nu numai cel de proteina C factor Leiden.
Multumesc pentru raspunsuri,
De Dr. Alina Craciun a auzit cineva? Nu este pe nici un site.
O fi prea tanara?
gudinde spune:
ad_b,
Pr dr. Catalin Haiduc il gasesti la CMU Arcul de Triumf:
Miercuri 18:00 - 20:00
Sambata 10:00 - 12:00
Il mai gasesti la Euroclinic si la spital la Filantropia.
Cred ca feelingul pe care il ai la prima consultatie e foarte important. vezi si tu cum raspunde cerintelor si nevoilor tale.
Edit: daca tot eram pe site-ul CMU am cautat si programul celuilalt medic:
Dr. Sorin Badescu - CMU Unirii
Vineri 9:30 - 12:30 o data la 2 saptamani
Edit 2: Se pare ca nu eram la curent cu ultimele noutati ... ![]()
Tocmai am sunat la ei sa intreb de dr. Haiduc si mi s-a spus ca a intrerupt colaborarea cu CMU
Mda ... si eu am abonament la CMU de la firma dar sincer sunt tare dezamagita de ei, iar cu plecare dr. Haiduc ... absolut nefolositor abonamentul.
Chiar ieri am facut niste analize si nu mi-a convenit la ei.
M-am dus la Medlife.
Roxana Claudia spune:
Subscriu si eu la tot ce ai spus despre dr Grigoriu. Insa eu ma duc la ea doar ca sa-mi prescrie analizele si ecografiile din sarcina, iar cu rezultatele merg la cabinetul particular al dr mele, Cezara Bucur. Si, pt ca sunt arondata mi s-a parut normal sa am dreptul de a beneficia la analize. Numai ca trebuie recomandare unei dr de la ei. Buuun...am fost prima oara si era nedumerita cand i-am zis de analize de sarcina. I-am spus ca asa am facut si la primul. Sictirita mi le-a prescris. A doua consultatie i-am zis ca-s insarcnata sa-mi de-a analizele de sarcina si ecografie ca pe mine ma supravegheaza Bucur. La fel de scarbita....le-a prescis. Si uite asa mi-a prescris tot ce-am avut nevoie. Mentionez ca la ea consultatie inseamna 5 minute....
Roxana
16 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
ad_b spune:
Roxana Claudia sa stii ca si pe mine m-a intrebat cu cine am nascut prima oara si daca am de gand sa nasc si acum cu acelasi media. Mi s-a parut o intrebare deplasata, dar am ignorat-o. Nu-i puteam da un raspuns clar pana nu o cunosteam, iar acum regret ca am cunoscut-o.
Am mai auzit si alte pareri proaste despre ea in ceea ce priveste nasterea naturala.
A auzit cineva de dr. Anca Constantin?