Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 30
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Glicerina se mai pune pe san si pentru a repara ragadele, dar mult mai bun este Garmastanul...
isabeluta37 +
bebita
AMR 15 zile
Merci
Dana 36s+
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by luy
Danuta, eu stiam ca glicerina este pt curatat guritza la bebe.
Amar, scorul a fost 3-1 pt nemti
Tomasa, te
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Merci
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Adimercedes, , chiar m-ai ajutat, iti multumesc frumos.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria
Tomasa, ma bucur. Pomenea cineva ca si lipsa de calciu ar putea da astfel de probleme. Insa la mine, care iau Ca+Mg de mai bine de 2 luni incoace din cauza de carcei nu se prea aplica faza asta. La tine cum sta situatia?
La mine e insa clar din cauza oboselii!!! Poate apuci si tu sa te odihnesti mai mult!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Sim, LA MULTI ANI!!!! Multe felicitari si pentru casa si sa fiti fericiti!!! Ce cadouri frumoase de ziua ta !!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
andrusca13 spune:
Buna ziua la toata lumea. Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare care ma framanta. Ieri am fost la ecografie, se pare ca este ultima, si mi-a spus ca bebe este putin cam mic are doar 1.700 kg la 32 saptamani. Voi cele care ati facut ecografie imi puteti spune cat au bebelusii vostri? Chiar este mic? Sunt foarte ingrijorata. Va multumesc!
Andreea 32 si Mariuca
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by amar
Nana ..zi ceva ca eu te urmaresc...dupa tine vin si eu fuga...
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile
Zic, zic, dar nu am ce. Stau si va urmaresc din umbra si sunt asa calma de parca nu as face sambata 40 sapt. Zici ca trebe sa nasca altcineva si ptr mine.
Ieri si eu m-am simtit mai ciudat si am avut spre seara un fel de contractii si ma rugam sa nu nasc azi ca e 13 si nu-mi place mie neam nr asta. Vad ca bub m-a ascultat si a stat cuminte, iar tati a vb cu el sa vina de maine seara cand intram in weekend, ca sa poata sta si el cu noi mai mult acasa. CA la nebuni.
Vezi ca si Dony zicea ca sta cu ochii pe mine ca avem acelasi DPN si ea a nascut saptamana trecuta.
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Adimercedes, nu te necaji cu Strep B. Si mie mi l-au depistat si dupa e tura de nervi ca de ce tocmai eu (zicea dr ca e normal, ca tot a 4a femeie il are, si io bombaneam ca voiam sa fiu femeia 1,2 sau 3, dar nu 4!) - acuma m-am linistit. Bine ca l-au depistat ca sa stie ce e de facut in travaliu. M-a instruit si dr, m-am si documentat: esential e sa primesti antibioticul cu 4 ore inainte de expulzie. Daca nu apuca, va primi BB antibiotic intra-venos... Dar nu e chia asa foc de sa nu mai dormi ca daca se rup... Si eu voiam cat mai mult acasa pana sa merg la spital, alea 5 in 5 min, acuma asta este!
Hai ca o trecem noi si pe asta!
Cool de tot Whizzu' vostru!
Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!
Piciulika, multumesc mult de tot de incurajari. Si imi pare rau ca noi doua facem parte din seria de a 4-a femeie. Asta e, o rezolvam noi si pe asta.
Dar acum pricep si eu de ce ne-am "lipit" nou doua asa: doar suntem gemene . Las' ca-i bine. Personalitatile multiple sper sa fie de ajutor la nastere .
samburici
prisi spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Prisi, sanii nu trebuie goliti fiindca ii hiperstimulezi. Lasa oferta sa se adapteze cererii. Mulsul il vei practica doar daca simti o scadere a secretiei sau daca bb are perioade de crestere intensiva cand pere sa nu-i mai ajunga sanul. Sau daca simti un disconfort, golesti doar cat sa te simti confortabil, fara sa supra-stimulezi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria
multumesc pentru raspuns tuturor fetelor
poze
Marta si Miruna