Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, unde va fi noua casuta? Sa fie intr-un ceas bun semnarea contractului, frumos cadou! Si eu numar deja zilele asteptand mutarea la curte, va fi minunat pt. copii sa creasca la aer.
Luy, pup si eu!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa draga, da e corect - nu a coborat. Al meu asteapta urmatorul lift, probabil, ca sta agatzat de coaste cu mare indarjire. Asa-i place lui, langa inima lui mami. (... ma rog, cu fundul...!)

Adimercedes, nu te necaji cu Strep B. Si mie mi l-au depistat si dupa e tura de nervi ca de ce tocmai eu (zicea dr ca e normal, ca tot a 4a femeie il are, si io bombaneam ca voiam sa fiu femeia 1,2 sau 3, dar nu 4!) - acuma m-am linistit. Bine ca l-au depistat ca sa stie ce e de facut in travaliu. M-a instruit si dr, m-am si documentat: esential e sa primesti antibioticul cu 4 ore inainte de expulzie. Daca nu apuca, va primi BB antibiotic intra-venos... Dar nu e chia asa foc de sa nu mai dormi ca daca se rup... Si eu voiam cat mai mult acasa pana sa merg la spital, alea 5 in 5 min, acuma asta este!
Hai ca o trecem noi si pe asta!
Cool de tot Whizzu' vostru!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Piciulika,

37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Fir-ar sa fie de nemtaloi...cum erau ai nostri obositi??..Bai si ce frumos e la Köln acolo..macar pt atata trebuiau sa bata..sau macar un egal...

carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacris28 spune:

'Neata!
V-am scris si eu azi-noapte, dupa mult timp si acum m-am trezit direct in fata calculatorului sa vad ce se mai intampla pe aici.
LA MULTI ANIpentru Sim, sa sarbatoreasca frumos alaturi de comoara ei, cel mai minunat cadou pe care putea sa-l primeasca!
Iar pentru andrusca, vreau sa-i spun ca si pe fetita noastra tot Mariuca o va chema.
A-propos de orele de somn, vreau sa spun si eu ca nu prea mai dorm bine, una ca adorm greu, iar apoi ma trezesc tot la 2-3 ore, motiv pentru care recuperez un somn dulce intre 8-12. Oare organismul de pregateste pentru alaptat?! Isi formeaza orarul de pe acum?!..........Zic si eu,...poate zic o prostie....
Ma duc sa beau o cafeluta, dar ma intorc mai tarziu, tot la voi.
Pupici!

Cristina 35+ cu bebe Maria Diana

Mergi la inceput

Prisi, sanii nu trebuie goliti fiindca ii hiperstimulezi. Lasa oferta sa se adapteze cererii. Mulsul il vei practica doar daca simti o scadere a secretiei sau daca bb are perioade de crestere intensiva cand pere sa nu-i mai ajunga sanul. Sau daca simti un disconfort, golesti doar cat sa te simti confortabil, fara sa supra-stimulezi.

37s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Yaia
Carmen, s-a terminat 3-1 pt. Germania, dar noi am condus cu 1-0 si am jucat bine in prima repriza si inceputul celei de-a doua, apoi am picat, cica erau baietii obositi.

Asa ca de obicei adica.. cum naiba numai ai nostrii obosesc?

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Eu cred ca Tomitza naste...prea n-a mai intrat de doua zile.

Pai tocmai ce ne spusese ieri ca a fost la control si ca Naty mai sta... nu-i asa?

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

UN NOU CAPITOL VA ASTEAPTA AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mandarinutza, ai o dulceata de fetita, te topesti cand te uiti la ea ... Mie mi se pare ca seamana cu tine
Si Maria mea are de cateva zile niste bubitze rosii pe funduletz, chiar daca dam cu Bepanthen crema dupa fiecare schimbat de scutec. Am incercat sa schimbam pampersul mai des, ieri am lasat-o u pic si cu funduletul gol ( da' dupa 10 minute deja produsese un pipi, deci numai uscata si curata nu mai era ), ne-am propus sa o lasam in fiecare zi asa, mai nuda macar un sfert de ora (de fapt pana cand face un pipi sau kk). Alta idei nu prea mai am. A, mi-a zis doctorita ceva de o crema cu oxid de zinc ( sau zinc ??? habar n-am, nu ma pricep ). La sfarsitul saptamanii viitoare ar trebui sa mergem la control ( implinim o luna ) si o s-o intreb atunci, daca nu constat nici o imbunatatire.
De scos bebelina afara... mda, cam delicat, ca nu am haine groase. Pana acum am scos-o in costumas de-ala cu capse de sus pana jos, cu maneca lunga ( pijamaluta ), daca mi s-a parut mai racoare i-am pus si un body tip maieu pe dedesubt. Bineinteles i-am pus caciulita si manusi in maini, iar pe ea am invelit-o cu o paturica. Bine, nu am iesit daca a fost mai frig sau a batut vantul ( de exemplu ieri nu am iesit, in schimb acum 2 zile ne-am plimbat mai bine de o ora ).

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput