Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Anca fetele.
Cum ii vorbeam si cu bb_yasmi la alt subiect, nici nu-mi vine sa cred ca asa de repede a trecut timpul si mai aveti atat de putin pana la nastere. Parca mai ieri va citeam la aspirante.

Iti urez multa bafta, o nastere cat mai usoara, si imi pare foarte bine ca mai treci si pe la noi din cand in cand!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

100%, fara dubii si fara indoiala...am in burtik...UN COIOS!!! Primul lucru pe care ni l-a aratat a fost putzulik, fara pic de jena sau retinere! Chiar ii spuneam sotului pe drum, ca decat sa-mi spuna ca e fetitza si pana la 22 saptamani sa-i creasca putza, prefer sa imi arate de pe acum putza! Nu maasteptam insa sa n-apuce dr. sa miste sonda si sa se vada brusc cucu!!! In rest...sotul este fericit ca are Luca tovaras de joaca si ca nu mai e nevoie sa amenajam camera separata mai trz, eu sunt induiosata ca l-am vazut jucandu-se si ducand manutzele la ochi, parca special pt a-mi spune:'mami iubeste-ma asa cum sunt"...ma gandesc la Luca, ca el e mort dupa fetitze...poate e mai bine asa!

Dar sincer va spun fetelor...si dr. s-a mirat, unde se ducea si oricum ar fi asezat echograful i se vedea cucul Ce mai...este adevarat ca mi-am dorit fetitza, dar tot drumul am zambit ca proasta, ca sunt fericita...copilul meu e bine si este ceea ce am zamislit noi, un suflet care sigur ne va aduce multa bucurie!!! Si apoi, toata lumea zice ca Luca seamana cu sotzul meu, ei...sigur acest bb din burtik va semana cu mine

Am citit tot inainte sama apuc descris si n-am cuvinte sa va multumesc tuturor pt sustinere si gandurile bune! Va iubesc mult!!!

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Singurul lucru care ma supara este ca s-a dus naibii statistica

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Ella o rugaminte...daca se poate un carucior albastru la listutza...please!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

WOW, Simonette, sunt prima la felicitari!!!
Bravo, ce mai voinicel aveti voi acolo!

scumpa de tine!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, si eu la apel!

Cory, ce tare esti, imi plac foarte mult mesajele tale...sunt pline de energie pozitiva . Si cum ne-ai gasit tu la toate cate-o porecla, esti super haioasa! Tine-o tot asa ca ne inveselesti zilele! Referitor la intrebarea cu cele 9 luni si eu sunt de parere ca este tocmai bine, am impresia ca in fiece luna care trece ne pregatim mai tare de nastere incat in luna a noua nici teama nu mai avem, vrem doar sa scoatem puiul iubit din cuibusor. Si lunile in care bebe misca si comunica cu noi prin cate-o manuta, pumnisor sau fundulet sunt asa de frumoase. Si de asemenea, rasfatul pe care-l primim de la taticii de bebei care ne pupa burticile in fiecare zi cu drag! Sunt 9 luni frumoase in care ne pregatim sa-l intampinam pe bebe cum se cuvine. Si-ar mai fi multe rau de spus dar sunt la servici, telefoanele suna, fiecare vrea cate ceva si tot asa...

Zozela, felicitari pentru bebe zglobiu!

Simo, e randul tau acum sa aduci vesti. Suntem niste randunici nerabdatoare mai ales ca tu cu siguranta o sa pui culoare caruciorului.

Elara, bine-ai revenit printre noi, ma bucur ca te simti mai bine!

CLAU 15+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Mai fetelor, stiti ce incep eu sa ma gandesc? Ma simt vinovata ca poate sunt nebuna...
Imi doresc atat de mult o fetita, incat ma intreb ce va fi daca e baietel...
Si chiar ma simt vinovata ca poate daca e baietel o sa creada ca nu l-am dorit atat de mult ca pe fata... Nu stiu daca are sens ce spun eu aici, dar cam asa ma simt acum.
Si pe Simonette am incurajat-o toate cu caruciorul roz, si uite ca e un flacau.
Sunt doar eu asa sucita? Mai ales ca noi vrem 2 copii, intai fata si apoi baiatul. Dar, vorba aia: omul doar propune, Dumnezeu dispune! Daca ies invers? Oare imi doresc eu prea mult fata acum?
Oare voi avea o umbra de dezamagire daca vad ca am baiat? Sub nici o forma nu vreau asta. Imi iubesc copilul enorm, orice sex ar avea el!!!

Sunt singura zevzeaca de felul asta? Sau poate sunt doar hormonii care imi dau ganduri de-astea timpite...

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Simooo!!
Kya!Daaa ne-a terminat mogaldeata!
Elara iubita nu cred ca este care sa nu fi avut asemenea sentimente..E normal..Mai sunt si hormonii

Ela.. in 12+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simonette - uite am fost cele mai mari sustinatoare de fetite si uite cu ce ne-am ales: cu niste cocosei Diferenta dintre noi este ca tu clar recunosti ca e baiat. In schimb eu ma tot agat de diferite remarci ale dr si mai sper in adancul sufletului ca e fetita.

Sa traiasca baiatul cel coios ale Simonei !!!

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Randunicilor,ma apuc serios sa caut nume de baiat!

Simonette, mamica de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput