Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Anca
fetele.
Cum ii vorbeam si cu bb_yasmi la alt subiect, nici nu-mi vine sa cred ca asa de repede a trecut timpul si mai aveti atat de putin pana la nastere. Parca mai ieri va citeam la aspirante.
Iti urez multa bafta, o nastere cat mai usoara, si imi pare foarte bine ca mai treci si pe la noi din cand in cand!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
simonette spune:

100%, fara dubii si fara indoiala...am in burtik...UN COIOS!!! Primul lucru pe care ni l-a aratat a fost putzulik, fara pic de jena sau retinere! Chiar ii spuneam sotului pe drum, ca decat sa-mi spuna ca e fetitza si pana la 22 saptamani sa-i creasca putza, prefer sa imi arate de pe acum putza! Nu maasteptam insa sa n-apuce dr. sa miste sonda si sa se vada brusc cucu!!! In rest...sotul este fericit ca are Luca tovaras de joaca si ca nu mai e nevoie sa amenajam camera separata mai trz, eu sunt induiosata ca l-am vazut jucandu-se si ducand manutzele la ochi, parca special pt a-mi spune:'mami iubeste-ma asa cum sunt"...ma gandesc la Luca, ca el e mort dupa fetitze...poate e mai bine asa!
Dar sincer va spun fetelor...si dr. s-a mirat, unde se ducea si oricum ar fi asezat echograful i se vedea cucul
Ce mai...este adevarat ca mi-am dorit fetitza, dar tot drumul am zambit ca proasta
, ca sunt fericita...copilul meu e bine si este ceea ce am zamislit noi
, un suflet care sigur ne va aduce multa bucurie!!! Si apoi, toata lumea zice ca Luca seamana cu sotzul meu, ei...sigur acest bb din burtik va semana cu mine![]()

Am citit tot inainte sama apuc descris si n-am cuvinte sa va multumesc tuturor pt sustinere si gandurile bune! Va iubesc mult!!!
Simonette, mamica de Luca si
16+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Singurul lucru care ma supara este ca s-a dus naibii statistica
16+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Ella
o rugaminte...daca se poate un carucior albastru la listutza...please!!!
16+
PozeLuca
BB2
Kya spune:
WOW, Simonette, sunt prima la felicitari!!!
Bravo, ce mai voinicel aveti voi acolo!
scumpa de tine!
Kya
clauclau spune:
Neata randunici, si eu la apel!
Cory, ce tare esti, imi plac foarte mult mesajele tale...sunt pline de energie pozitiva . Si cum ne-ai gasit tu la toate cate-o porecla, esti super haioasa! Tine-o tot asa ca ne inveselesti zilele! Referitor la intrebarea cu cele 9 luni si eu sunt de parere ca este tocmai bine, am impresia ca in fiece luna care trece ne pregatim mai tare de nastere incat in luna a noua nici teama nu mai avem, vrem doar sa scoatem puiul iubit din cuibusor. Si lunile in care bebe misca si comunica cu noi prin cate-o manuta, pumnisor sau fundulet sunt asa de frumoase. Si de asemenea, rasfatul pe care-l primim de la taticii de bebei care ne pupa burticile in fiecare zi cu drag! Sunt 9 luni frumoase in care ne pregatim sa-l intampinam pe bebe cum se cuvine. Si-ar mai fi multe rau de spus dar sunt la servici, telefoanele suna, fiecare vrea cate ceva si tot asa...
Zozela, felicitari pentru bebe zglobiu!
Simo, e randul tau acum sa aduci vesti. Suntem niste randunici nerabdatoare mai ales ca tu cu siguranta o sa pui culoare caruciorului.
Elara, bine-ai revenit printre noi, ma bucur ca te simti mai bine!
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
Kya spune:
Mai fetelor, stiti ce incep eu sa ma gandesc? Ma simt vinovata ca poate sunt nebuna...
Imi doresc atat de mult o fetita, incat ma intreb ce va fi daca e baietel...
Si chiar ma simt vinovata ca poate daca e baietel o sa creada ca nu l-am dorit atat de mult ca pe fata... Nu stiu daca are sens ce spun eu aici, dar cam asa ma simt acum.
Si pe Simonette am incurajat-o toate cu caruciorul roz, si uite ca e un flacau.
Sunt doar eu asa sucita? Mai ales ca noi vrem 2 copii, intai fata si apoi baiatul. Dar, vorba aia: omul doar propune, Dumnezeu dispune! Daca ies invers? Oare imi doresc eu prea mult fata acum?
Oare voi avea o umbra de dezamagire daca vad ca am baiat? Sub nici o forma nu vreau asta. Imi iubesc copilul enorm, orice sex ar avea el!!!
Sunt singura zevzeaca de felul asta? Sau poate sunt doar hormonii care imi dau ganduri de-astea timpite...
Kya
zozela spune:
Hai Simooo!!
Kya!Daaa
ne-a terminat mogaldeata!
Elara iubita
nu cred ca este
care sa nu fi avut asemenea sentimente..E normal..Mai sunt si hormonii

Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
Roxana Claudia spune:
Simonette - uite am fost cele mai mari sustinatoare de fetite si uite cu ce ne-am ales: cu niste cocosei
Diferenta dintre noi este ca tu clar recunosti ca e baiat. In schimb eu ma tot agat de diferite remarci ale dr si mai sper in adancul sufletului ca e fetita.
Sa traiasca baiatul cel coios ale Simonei
!!!
Roxana
16 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
simonette spune:
Randunicilor,ma apuc serios sa caut nume de baiat!
16+ cu 
PozeLuca
BB2