Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Gataaa Ne-am vazuuut!!
Mai fetelor-pot sa va spun ca BB e de o dulceata iesita din comun!!
Nu sta o secunda linistit,isi ducea manuta la fata mereu..parca l-ar fi mancat nasucul
si se intorcea singurel de pe o parte pe alta sa ne arate toate tot corpul.Dr.nici nu era nevoit sa miste sonda ca se arata singurel
Nu-i deloc pudic! Nu am hartiuta cu tot ce scris Dr.(am uitat-o in masina) dar va spun ce imi amintesc:femur=10mm,BCF=176b/min.,CRL=12sapt.si 4zile,LA in cantitate normala,grad de maturizare placenta=0..numai stiu
Cert e ca e un dragutz si un jucaus si acum arata ffoooarte uman
I-am numarat degetelele,i-am admirat profilul,inimioara,talpitele-care mi s-au parut foaarte mari
M-am indragostit lulea!!
Honey!
Laly si Simo va asteptam maine cu vestile bune-iar pe Simo-cu caruciorul colorat-bineinteles!
IoanaSa speram ca-ti va spune si sexul data viitoare-totusi!
Nicol felicitari!Ai scapat de moderare!
Miri sa-i ajute D-zeu mamei tale sa se faca bine sa-si poata creste nepotelul!
Elara chiar intrebam de tine zilele trecute!
Valentina felicitari pentru intalnirea cu bebitza!Cred ca inteleg prin ce emotii trebuie sa fi trecut!
Ahh..fetelor..ma duc sa ma intind putin si sa rememorez De data asta nu l-am mai inregistrat pe BB si nici pozica nu i-am facut.Mi-a zis ca o sa facem asta data viitoare!
Ela.. in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
zozela, felicitari!!!
Ioana 16+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Zozela Vezi ce aratos e bb? Cred ca e fetitza!
Simonette, mamica de Luca si 16+
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Multumesc Ioana!
Simo esti o draguta-ca de obiceiStii..parca nu-mi mai doresc un sex anume pt.bebe..M-a cuprins asa o liniste interioara si un drag de mogaldeata..incat numai are nicio importanta sexul.Fetitza sau baietel..mi-e egal!
tuturor!
Ela.. in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
cory3maz spune:
Dragele mele Randunici-Harnicutze!
1. Olgutzika, doctorul ala merita niste pumni in nas! Te-a traumatizat! Bine ca nu esti masochista si ca te-ai hotarat sa nu aplici tratamentu' si, mai ales, sa-l schimbi! Iti tin pumnii sa fie bine rezultatele la analize si sa gasesti un medic cu care sa fii compatibila!
2. Simonette, eu iti acord (la egalitate cu Bubu), titlul de Randunika-Gospodina-Sefa! Si titlul de "Randunika-cea-mai-Inimoasa!"
Imi esti tare draga! Tin pumnii pentru control!
3. Mirisor, ce bucurie ca ai o raza de sperantza cu mama ta! Dumnezeu poate nebanuit de multe minuni!
4. Elara, "hola"! Bine ai revenit in stol!
5. Zana-Zozelina, deci ai stii cum e sa fii IMPONDERABILA de fericire! Tot asa sa o tii, numai intr-o fericire, Randunika-Indrumatoare de stol!
6. Clabucel-baftosel, sa ai bafta multa, multa la urmatorul control cu bebe! Numai vesti faine!
7. Salutari si la restu' stolului...da' in special pt. Oana, Ioana, Sovietica (zisa si Randunika-cea-Originala), pentru Clau (Miss-Randunika), pentru Kya (Penelopa-Randunika, care-l asteapta pe Ulisse sa revina de pe marile si oceanele planetei) si pentru toate nile randunici-mamici!
8. Azi a fost la mine greu si obositor! Am fost tur-retur Iasi-Piatra Neamt si sase ore mi-a asasinat un nene lector spaniol- plicticos sistemul nervos! Am crezut ca innebunesc de plictiseala! In rest, am respirat aer de Pietricica!
pe aripi!
cory3maz
zozela spune:
Cory esti de comaMaaai..ce porecle ne-ai tras
Trebuia sa-l comuti pe mute pe nenea lectorul spaniol..cu o tigaie dupa ceafa!
Noroc cu aerul de Pietricica-altfel..nu stiu cum ai fi rezistat! Randunicii-Vesele!!
Ela.. in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
cory3maz spune:
Intrebare-foarte intrebatoare: DE CE TREBUIE SA RABDAM NOUA LUNI DE ZILE (in mod normal), ca sa ne bucuram de bebe? De ce nu sunt suficiente noua minute, noua secunde sau noua milisecunde??? De ce trebuie sa murim si sa reinviem in noua luni de zile, cu fiecare analiza, cu fiecare echografie? De ce trebuie sa pendulam intre Agonie si Extaz, 40 de saptamani??? De ce Atata timp??? Care e Sensul???
Astept raspunsuri sensibile, originale si foarte personale.(Da' nu ma lasati cu mana intinsa, precum Regele Lear!)
Se accepta umorul.
Se resping raspunsurile bazate pe teoriile evolutioniste...La naiba cu Darwin...prefer sa cred ca a suflat Dumnezeu peste om, ca nu descinde din maimutza!!!
DE CE NOUA LUNI si nu noua minute, noua secunde, noua milisecunde???(Aku' tre' sa ma explic: am intrat cu brio si la filosofie-politologie, da' nu am inspravit-o, ca erea prea mult 2 politologi in casa)
cory3maz
simonette spune:
Tare asta cu tigaia dupa ceafa parca-l si vedeam pe nenea cum ii zburau si ciripeau pasarelele in jurul scafarliei dupa lovitura
Cory ma simt onorata (pe bune), sa alfu ca iti sunt simpatica......eu asa cum am spus-o de mai multe ori la inceputul calatoriei noastre impreuna, va iubesc tare mult! Fara voi nu stiu ce m-as fi facut Esti iscusita in a atribui titluri randunicilor, intrenoi fie vorba...pe mine m-ai cam umflat....dar...accept
si ca sa vezi ca si io te iubesc tare...iote...doi
ici!
Voi avea o noapte tare grea...sper sa nu visez iar nebunii ca o iau razna rau!
Simonette, mamica de Luca si 16+
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Simonette, cate nopti grele presara cele 40 de saptamani??? Greu de raspuns...
Din tot sufletul sunt alaturi de tine...sa revii DUPA CONTROL pe forum in forta, cu stiri vesele!
cory3maz
oanapopescu spune:
Ela, felicitari pt. intalnirea cu bb! Pupici si tie si lui!
Cory, esti o dulce !Faine alintari ai gasit!
Simo, bafta maine si sa ne dai de veste ce face bb si poate chiar sa pui caruciorul ! Noapte de vis , fara cosmaruri! la toate randunicile si o sera/noapte buna!
Oana 14
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco