Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu stiu Simo..dar ma luase tremuriciul!Credeam ca am sarit calul!
mamica blanda!

As vrea sa pregatesc un nou capitol..Ar vrea sa-l deschida altcineva-sau ma pot apuca de treaba?

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Bine v-am regasit randunici, eu din pacate am ramas fara net, li s-a ars nu stiu ce generator si abia acum mi-a revenit si mie netul.
V-am citit tot ce ati scris din urma, dar fiind foarte mult nu vreau sa dau nici un raspuns in parte la nimeni, ca sa nu omit pe cineva.
Vreau doar sa va zic ca povestirile pe care le-am citit despre nasterea frumosilor vostri, sunt foarte frumoase si emotionante, si va multumesc ca le-ati impartasit si cu noi.
Reteta de lapte de pasare este foarte buna, dar numele nuuuuuuu, imi provoaca o stare...am sa o notez si o sa o fac si eu(cu toate ca am probleme cu dantura), dar am sa ii pun alt nume
Inca odata va salut pe toate si va pup dulce, a si as vrea si eu carticica aia de pe e-mail, daca se poate

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Ralu m-ai distrat cu problema ta-numele dulcicai!!Pai daca iti provoaca repulsie-o poti numi "Bulgari de zapada"-chiar este o denumire folosita pentru laptele de pasare!
Iti trimit acum pe PM datele mailului comun!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am deschis un subiect la Odisee... am aflt ieri ca am infectie urinara, poate imi dati un sfat... :( La analizele de acum 2 saptamani era negativa urocultura, ce-o mai fi si asta?!
Daca aveti idei, poate-mi raspundeti acolo, sa fie adunate...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Zozela, mersi mult, esti o dulce. Si eu tot la bulgari ceva ma gandisem.
Mai fetelor eu cred ca sunt un pic "cu capu".Sunt la prima sarcina, si de obicei pe toate lumea pe care am auzit le e frica de nastere, de durere, ei bine, mie nu imi este deloc frica de nastere, nici de durere, mie mi-e frica de anestezia aia epidurala care este, care am vazut ca trebuie facuta in coloana, iar eu urasc injectiile facute in "oase", nici nu vreau sa ma gandesc, stiu ca este o prostie, dar asta e fobia mea cea mare

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Ralu nici mie nu mi-e frica de nastere!!Poate si din cauza ca am vazut multe live,dar si eu mor de frica epiduralei!!Cred ca o sa aleg sa nasc total-natural!Macar sa stiu o treaba!
Nico eu zic sa mergi la Dr.Undeva este o greseala!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nicoleta, nu panica...infectia urinara in sarcina se trateaza, este adevarat...cu antibiotic, dar se trateaza! Pup fata necajita

Simo,mami de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ella, poti sa dai drumul noului capitol! Nu ne suparam...

Nici mie nu mi-e frica de nastere, dar nici de epidurala

Simo,mami de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Avem capitol nou AICI
Rog moderatorii sa inchida acest subiect!Multumesc!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput