Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Frumoase si sfatoase Randunici,

1.DELPHINASHULE, eleganta si vibranta saritura ta in timp...Mi-a placut mult, mult, mult!

2.Simonette, cand ne povestesti tu nasterea PRINTISORULUI LUCA?

3. Mihaela si Simonette, lapte de pasare meserias, Blankar stie cum se face! Din cate imi amintesc eu cum il facea maica-mea: Se fierbea separat laptele de vaca cu vanilie si zahar si putina coaja de lamaie (facultativ) si in alta cratita, se adaugau in apa fierbinte, pe rand, cu o lingura sau lingurita, spuma tare de albus de ou, batut cu sare. Albusul in apa fierbinte, ia forma unor mingiute si cand e fiert se ridica la suprafata. Se scoate cu spumiera si se adauga in laptele aromat si se clocoteste putin. Se serveste in cupe, caldut.

4. Eu am fost azi la recoltarea de sange pentru RH...ma simt cam ametita. Ma asteapta o zi grea si aglomerata. Nu stiu daca reusesc sa mai intru azi pe forum, dar daca imi scrieti, o sa va raspund negresit, cand am ragaz.

5. Va pup pe toate, caci toate imi sunteti lipite de suflet!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Reteta completa si corecta de lapte de Randunica ati primit-o de la ZOZELINA! Eu am uitat de galbenusuri.

Zozelina-Gospodina, te pup!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Prezent si eu la apel, citesc tot ce scrieti randunici, dar nu am starea necesara sa scriu si eu.
Intr-o sapt sau 2 ma duc sa refac analizele pentru toxo, si abia atunci daca ies bine o sa-mi revina ciripitul.
Pana atunci ma "hranesc" cu bucuria si veselia voastra.

Chris 9+ si Mara (4 ani juma')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asaa..acum revin cu comentariile-incepand cu pagina 15
In primul rand-ma bucur tare pentru ca apelul meu a avut oarece ecou Calcati-ne mai des randunici ratacitoare!Nu parasiti stolul-va rugam!
Simo multumesc pentru increderea acordata si pentru felicitari! Acum sunt si mai sigura ca era BB cel cu shtobalcaiala-pentru ca m-a sutat bine de tot in dimineata asta
Cat despre numele coiosului mic()-Sebastian mi se pare ca se potriveste excelent cu numele de familie-iar numele de alint rezultate sunt fantastice(Seba,Sebi)!!
Cory calculand de la UM-azi aveti(tu si Naty) 10 saptamani si 4 zile(deci la semnatura se pune 10+)! La mai maaareee!!
Miha ma bucur ca ai scapt de stresul cu IgM-ul!!Eram sigura ca o sa fie bine!
Varuna nu ne mai citi din umbra-participa activ-doar esti randunica vesela,nu?!!
Elara la epiziotomie se sectioneaza mucoasa vaginala si muschii superficiali ai perineului.Atat!
Off..Nusica io fata draga!Ce nu face o mamica pentru puiul ei..?!!Mii de si te asteptam cu vestile bune!
Oana!
Cristina si delphin v-am citit povestile emotionante ale primei intalniri lumesti cu bebelusii mult asteptati-sa va incununeze viata cu bucurii si impliniri!
Cory te si eu si..ai grija de tine..mai usor cu asudatul!
Chris tu ai auzit vorba aia:"Cu cantec inainte!"?!! Hai te rog sa-ti gasesti starea necesara sa scrii-pentru ca tu esti sanatoasa-asa trebuie sa fii,sa gandesti-iar bebele tau e bine,sanatos,se dezvolta normal si nu vrea o mamica stresata!Da?!!

Edit:Ela.. in 13sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va multumesc din suflet pt reteta! Suna apetisant, tre sa ma duc sa-mni iau mixer mai intai ca s-=a stricat cel pe careil aveam si maine cred ca pun in aplicare...daca mai am rabdare pana atunci

Cory, am trecut si eu prin emotii mari la nasterea lui Luca dar este o poveste diferita de a voastra si poate alta data o sa v-o spun! M-am pregatit pt. venirea lui pe lume si apoi in viatza noastra, cu multa dragoste si cu o dorinta de neegalat! Este o poveste frumoasa dar nu poate fi spusa pe forum... motivele sunt lesne de inteles daca mi-ati cunoaste trecutul! Am vazut ca nu ai activat PM...

Simo,mami de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Ella si multumesc! Conteaza mult parerea voastra pt mine, in ceea ce priveste numele si orice altceva! Felicitari pt suturi!!! Esti tare norocoasa ca il simti asa de rpd!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, de ce nu ma bagati in seama???Ca eu am intrebat prima de laptele de pasare. Si intrebam daca aveti idee daca se poate face si cu indulcitor in loc de zahar care la mine nu e voie...PLEASE!

naty 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Naty dar eu citisem doar pagina 19 atunci cand am hotarat sa scriu reteta! Nu stiu daca ar merge cu indulcitor-ma interesez si-ti spun!
Simo cred ca voi aveti cea mai frumoasa prima intalnire cu vostru-Luca-si cred ca n-ar fi rau sa spicuiesti un pic..aici pe forum!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Naty, nu vad de ce nu s-ar face si cu indulcitor!!! fata...

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Ella...nu vad mamico ce ai scris rau???

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput