Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 28
simonette spune:
Buna dimineatza!
Se anuntza o zi frumoasa asa cum va doresc eu voua!

Delphin, am citit povestea nasterii printului tau, dimineatza pe racoare!!! F. frumoasa!!! Sa-ti creasca mare si voinic si sa aiba mult noroc in viatza!
Cristina, cu draga inima as scrie si eu povestea nasterii, lui Luca...insa, ca sa povestesc o nastere va trebui sa astept pana in februarie!
Am o alta grija acum...sa nu care cumva sa nasc pe 29 februarie!!! Ha...s-o creada cine vrea ca puiul mamei va avea zi de nastereo data la 4 ani
Face mama special sa nu fie asa![]()
Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
Buna dimineatza ranunici!
Kya IgM negativ la toxo... eram ingrijorata inainte de a afla de rezultat (ca nu am pisoi si in plus am avut grija ce mananc, in general vorbind), dar ieri am fost asa usurata si parca eram usoara ca un fulg... si a observat si sotul ca sunt vesela
si i-a placut... hihihi.. sa speram ca o sa fiu din ce in ce mai vesela, ca sa fie si bebe asa.
ma duc sa mai citesc din urma si revin
Mihaela
11+
simonette spune:
Mihaela, veselia ii face taaaareee bine lui bb! Ca s-o citez si eu pe Cory: " Cu cantec inainte!!!"
Te felicit pt rezultatul bun la toxo
Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Nu vrea nimeni sa ne zica reteta laptelui de pasare??? Am ramas de aseara cu gandul la ea si chiar vreau sa fac si eu, numai ca n-am auzit niciodata si n-am idee ce poate fi!
Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
CristinaGoji spune:
Sovi - naspa cu insomniile astea! M-au chinuit si pe mine la prima sarcina. Acum vad ca inca nu au aparut, dar cred ca e pentru ca sunt prea obosita, ca de 11 luni incoace nu am avut inca niciodata un somn de 6 ore legate.
Simonette - nasa mea e nascuta pe 29 februarie, asa ca ai grija, ca se poate
, mai ales daca faci un pui de randunica special ![]()
Mami
9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
simonette spune:
Cristina, nici eu n-am dormit o noapte legata de un an si 7 luni si ca maine o luam de la capat! Sa fim sanatoase si sa avem putere de munca, sa ne vrestem puiutzii frumos si sa-i avem sanatosi!
Referitor la data de 29 feb. speranta mea este in faptul ca in zilele noastre nasterile, chiar si cele naturale se mai si programeaza astfel incat sa nu se intample ghinioane de astea
Sa dea Bunul Dumnezeu sa ajungem noi toate cu bine pana acolo ca odata ajunse va fi totul bine...sunt sigura

Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
eu am mancat "lapte de pasare" dar nu am facut niciodata... dar e tareeeee buunn!!! asa ca subscriu sa stiu si eu reteta...
mai ieri am fost o
... am facut si eu fasole cu carnati, ca asta am avut in dotare, si hribi cu smantana... si al meu sot e innebunit dupa fasole, si chiar nu mai mancasem de mult. Oricum a fost tare incantat!
Inca o chestiuta, desi stiu ca nu e prea bine sa mananci dulciuri, dar eu una sunt innebunita...parca as fi dependenta
.. si asta de cand ma stiu... daca mananc bine trebuie sa mananc si ceva dulce ca altfel nu se poate...bine, nici nu exagerez... doar asa sa ma indulcesc un pic.
Asa ca va astept cu reteta minune!

Mihaela
11+
mihutza11 spune:
tare frumoase povestile randunicilor...
mai vreau!!! 

abia astept sa am si eu ce povesti!
Mihaela
11+
simonette spune:
Mihaela
fata harnica! Trebuie sa asteptam sa se trezeasca posesoarea retetei...sunt si mai nerabdatoare acum ca zici si tu ca e bun!!!
Simo,mami de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Buna dimineata!
Incep prin a scrie reteta de lapte de pasare-pt.Simo si pe urma revin..![]()
Lapte de pasare:
-2cani de lapte
-1/2 cana zahar
-3 oua
-2 pliculete zahar vanilat
Se fierbe laptele cu o lingura de zahar si cu pliculetul de z.vanilat.Se bat albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.Se ia cate o lingura de spuma si se cufunda in laptele care clocoteste ,intorcandu-se pe toate partile,api,cand se incheaga,se scoate.Galbenusurile se freaca-cu restul de zahar si cu cel vanilat,apoi se toarna laptele peste ele si se pun sa fiarba la foc mic-amestecand incontinuu.Cand se ingroasa compozitia-se ia de pe foc si se toarna peste bulgarii preparati din albus.
Pofta buna!
E foarte usor de facut si nu-i costisitor deloc!![]()
Fug sa citesc din urma-si revin cu replici
!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos