Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am ajuns in sfarsit la capat... ce lipsite din context par mesajele mele

in alta ordine de idei, Cory SUPER TAREEE povestea!! ai talent... mi-as dori sa am si eu ceva din talentul tau, dar uite ca nu e sa fie.. compensam noi cu altele .. poate imi vine inspiratia dupa ce o sa am si eu pe bebe.

azi mi-am luat rezultatul de la IgM! YUPPYYYYY e negativ!!! si am doua dilutii, ceea ce mi-a zis tipa de acolo ca inseamna ca e veche boala si bebe e SAFE ... abia astept sa merg si la dok.

ce sa va mai spun...ieri le-am spus colegelor de birou de veste... s-au bucurat pt mine si m-au sfatuit sa mai astept cu conducerea... cred ca o sa anunt si conducerea dupa ce fac urmaorul eco.. ufff! abia astept...

pt randunici vorbarete si dragalashe! *1000000000

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cory ca te gandesti la mine. Si nu sunt imunizata, insa asta e!Am decis sa-l pastram si fiindca eu sunt un adult responsabilm-am decis sa fac atentie. Deja locul unde i-si face nevoile nu-l atig sub nici o forma, are cine, iar cand il iau in brate port manusi de cauciuc. Da,da! Manusi de cauciuc!

Simo,, simpatica faza cu numele! si pot sa-ti spun ca in prima faza, cand am prezentat numele de Sebastien sotului meu a spus nu, ca apoi, dupa vreo doua luni si ceva de cautari, cand am luat-o de la capat, am zis sa-l repet, asa intr-o doara...si i-a placut! Chiar uitase ca a zis nu prima data. Deci daca tatal e indecis, mai asteapta putin,si mai prezinta-l o data. La noi Mathieu e varianta franceza, al vostru Mathiew e varianta englezeasca

Sovi, noi avem noroc cu Seb ca e aventurier si mereu gata de duca. Participa la tot ce ii propunem, fara frica. Ultima noutate, dar dateaza deja de 2 luni, ar fii ca a invatat sa mearga pe bicicleta, fara rotile ajutatoare, singur si intr-o ora maxim, cu bicicleta altui copil din rezidenta unde locuim.

As vrea sa continuie sa fie asa curios si plin de dorinta de a cunoaste lucruri noi si cand va fii la scoala!
Multam oricum de laude...am mai spus deja ca sunt taaaare mandra de fecior!
Care mama nu este?

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mihaela bravo pentru analize. Dar IgM-ul la ce?

Azi am aflat si eu ca am Lysteria negativa, si IgG pozitiv la Herpes simplex, IgM negativ. Deci asta inseamna ca am avut toate bolile posibile (analizate)! Si in prezent nu am nimic, iar la unele mai sunt si imuna.

Tot azi dimineata am mai facut si culturile din col si PAP.
Si cu asta declar la mine incheiat sezonul de analize. Pana in trim II macar.

Cory minunata povestea ta!!!
Sa-ti traisca Larisa, si nou.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bravo randunicilor!!! Ma bucur mult ca v-au iesit analizele bune! Suntem cele mai tari randunici

Simonette, mamica de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Cory,

De-abia m-am abtinut sa nu-mi curga o lacrima pe obraz (ca, de, sunt la servici, ca daca eram acasa lasam friu liber emotiilor). Ce clipe minunate, ce amintiri pretioase! Oare cu aceeasi emotie o sa putem povesti si noi la anu'?! Povestea (povestirea ta) ma face s aimi dau seama, inca o data, daca mai era cazul, cat de norocoasa sunt ca port in pantece un ghemotoc pe care, cu ajutorul lui Doamne-Doamne il voi putea tine la piept in primavara anului viitor. Nu mai stiu ce sa mai scriu, m-a coplesit, m-au dat gata cele scrise de tine. Iti multumesc ca ai impartasit cu noi aceste momente pretioase! .

Kya, ar fi frumos daca ne-am vedea la Baby Expo; acolo as vrea sa ma uit si de niste hainute de graviduta, nu numai de hainute si accesorii pentru copii. Daca mai ramane valabila plimbarea ta acolo, poti sa-mi dai un PM.

Va pup mult!!!

Laly 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salut !!!!!!!!! Va citesc cu pasiune in fiecare zi, am fost alaturi de voi cam de la inceput ...dar din umbra . Am scris mai mult manata de intrebarea ce e cu fetele care nu posteaza.Raspund la apel, eu una sunt bine, am cam scapat de greturi (doar din cand in cand ma mai chinuie). Multi pupici pentru bebei si mamici si cum a spus Cory...cu cantec inainte.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vaiii, abia v-am ajuns din urma....
V-am citit pe bucati ca sunt la servici, dar intr-un final am ajuns la ultimul mesaj.

Cory, eu nu mi-am putut retine lacrimile... Sper insa ca nu a observat nimeni. Foarte frumosa si emotzionanta povestirea ta.
Imi pare tare rau ca am avut multa treaba si nu am putut sa notez cate ceva pentru fiecare ca sa va pot scrie si eu nominal. Pana va invat mai bine, asa procedez ..notez in timp ce citesc. Azi insa nu am putut.

Olgutzica, esti o scumpa si iti multumesc foarte frumos ca ti-ai facut timp sa ne scrii cateva cuvinte fiecareia dintre noi. Multumesc pentru incurajari. Sigur ca dovedesc eu si streptococul si fiecrae din noi toate belele ca doar ce nu facem noi pentru bebei nostrii dragi?

Ce bine imi pare sa aflu ca Iosup vede sexul de la 13 saptamani. Asa ca mie, la 16 saptamani si 5 zile cat o sa ma cand merg la el, sigur imi zice, cu o conditie: sa nu se ascunda bebe.

Intrebare: care din voi stie sa spuna mai exact ce tesuturi se sectioneaza la epiziotomie?

Elara
11+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Raspund pe ffff fuga, ca iar a fost teroare aici:

Cory, chapeau bas!!!! Mi s-a rupt filmul din cauza de lacrimi in ochi ...Multumesc frumos, mi-ai facut ziua frumoasa la loc!

Simo, Delphin, v-am zis eu ca Sebastian e cel mai frumos nume de baietel? Sa va traiasca flacaii!

Pup toate fetele pe care nu mai am timp sa le nominalizez!

Olga 14+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

simonette - inca nu am facut aripioarele. Acum cand ma duc acasa.... abea astept. Dar spune-mi te rog se fac numai pe gratar sau pot sa le pun asa cu iaurt pe ele si in tigaie cu ulei?

mamica de Bianca 5 ani si cu MARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Varuna, ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de greturi! De ce nu vrei sa postezi? Macar din cand in cand! Asa stim si noi ca esti bine tu si puiul tau!

Simo,mami de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput