Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, dragi randunici! pe toate

olgutzika, inca n-am rezolvat cu catedra...ma lupt de cateva zile...sunt la capatul puterilor...problema e ca intepaturile in burta de care ziceam ieri persista si azi...trebuie neaparat sa ma linistesc

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cirip, cirip, scumpele mele!

Si eu am mai cautat-o pe Xor, dar nu a mai postat nimic. Sper sa-i fie bine, totusi!

Zozela bun apelul pentru cele care nu mai spun nimic.

Eu eram aia cu blatul "insiropat" cu otet. De atunci nu am mai avut nebuneli de astea - deocamdata!
Super tare faza cu mujdeiul!!!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Underqueen stai cuminte, ca vin sa-ti dau bataie. O sa rezolvi si cu catedra, dar stai linistita, ca sa se calmeze si bebe!
Ai grija de tine!

Kya

Mergi la inceput

kya, stiu ca se va rezolva, dar degeaba daca nu e in timp util si pierd continuitatea...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Maaaaama, ce rapide sunteti.

Cand vreau sa ma apuc sa va scriu ceva, apare ceva si trebuie sa ies din birou si cand ma intorc ... alte pagini de citit. Dar, acum, uite ca reusesc sa scriu si nu las pe nimeni sa ma deranjeze.

Ma bucur ca sunteti bine. Nu am nimic deosebit sa va comunic (ieri am avut multe vesti pentru voi), doar am vrut sa va salut, sa va spun ca va iubesc tare mult pe toate si pe bb-ii vostri scumpi si sa aveti o zi super.

Ne "auzim" mai incolo.

Apropo, se apropie Baby Expo, cum ramane cu intalnirea noastra? E in picioare, cum sa facem? Mi-as dori tare mult sa ne cunoastem; sa ma anuntati si pe mine daca organizam o "prima intalnire intre randunici fata-n fata".

Va pup mult, mult .

Laly 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna randunici, am intrat sa va salut, la serviciu nu pot sa stau pe forum, sefa e chiar langa mine! cand mai pleaca va citesc repede, acasa cand ajung nu stiu de ce sa ma apuc mai intai.

Multumesc mult pentru informatii (scuze ca n-am retinut numele, sunt pe fuga) o sa ma duc si la un ginecolog der dupa data de 20 sept. pentru ca este in concediu si vedem atunci ce hotaram.

In rest eu nu am noutati despre mine, felicit fetele care stiu ce culoare au carucioarele! Eu fiind la primul bebe imi doresc sa fie sanatos si sa nu avem complicatii pe parcurs. Si o nastere usoara....mie imi este frica de durere....

Va pup pe toate!

7+

Elena

Mergi la inceput

Laly eu una ma duc la Baby Expo. Chiar daca o sa fie probabil prea devreme sa stiu de bebe am in burtica, tot merg, sa-mi clatesc ochii.

Nu mai stiu exact in ce zile era, dar oricum, o sa-mi iau sotul de o aripa (de randunoi ) si merg.

Daca vrei, ne intilnim acolo. Parca fetele ziceau de o intalneala oficioasa la Baby Expo din decembrie, cand o sa fim si noi cu burtile mai mari.

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Neata!

Ghiciti ce am facut azi timp de patru ore??? Am scris o poveste! Daca m-au mancat penele de la coada sa promit...ca povestesc cum am cazut closca, cum am eclozat si cum am "ouat"...asa mi-a trebuit!

Faza naspa e ca e un text cam lung, na, e o poveste, nu un banc! Si n-as taia nimik din tot ce am scris! Acum fac si eu un sondaj de opinie! Bag textul kilometric sau sa-l pun la "Nasterea pe glob"? Hai, ca e democratie! Ce parere aveti?

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Baga, Cory , doar ca va trebui probabil sa-l pui in mai multe posturi, ca nu stiu daca ti-l scrie pe tot intr-un post. Se poate pierde din el (asta daca ai zis ca e kilometric ). Si normal ca e kilometric, doar nu suntem gravide si nastem in decurs de 9 milisecunde

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

elena, si eu tot la primul bebe sunt...si mie mi-e groaza de momentul nasterii si de durere...

Maria 15+

Mergi la inceput