Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
nicol_conte spune:
Salutare la toate mamicile si burticile!
De ieri de cand am plecat eu de la birou si pana acum ati scris o gramada, sincera sa fiu nici nu am reusit sa citesc tot..iertati-ma
Si acum am venit intr-un suflet la mama (unde mi-am lasat pc-ul)si am intrat repede sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti si sa va salut.
Am uitat sa va zic de la inceput, dar dupa cum va spuneam ieri, ma simt cam rau cu dureri de mijloc si burta,ca sa nu mai zic de greturi,asa ca am tras o fuga la medic dimineatza si mi-am luat concediu medical 8 zile.Vreau sa stau mai linistita, cel putin pana merg la eco saptamana viitoare si ma asigur ca e totul ok.
Va pup dulce si aveti grija de voi si de burtici.

Nicol,
de Alexia,in asteptare de
bb2
7+
Olgutzika spune:
Acum am ajuns si eu acasa de la serviciu, dar trebuia sa vad ce face
Simooooooo!!!! Felicitari!!!!! Sa iti traiasca, sa se faca maaaaaaaare si voinic, sa ii fie partener pe cinste lui Luca!!! Bineinteles ca il iubesti la fel de mult cat ai fi iubit o fetita! Pe cine doar ai vazut acolo zbenguindu-se de zor?!!? Sa fiti sanatosi amandoi, si tati, si Luca la fel!!!
Laly, felicitari pentru intalnirea cu bebe mic ( si baietel )!!!! Va doresc si voua ce i-am dorit lui Simo@bebe!!!
Mocanita, felicitari si tie pentru fetita cu codite!!! Incepeam sa ma simt singura in roz…Sa fiti sanatoase si sa nu mai ai parte de episoade ca cel cu bitestul. Iar m-au apucat furiile pe incompetentii astia care se joaca cu vietile si sentimentele oamenilor…Felicitari si pentru decizia de o schimba, era evidenta solutia dupa asa o eroare!!!!
Ela, ce mai listuta colorata!!! Multumim!
Elara, spune-ne ziua exacta cand te duci la eco, sa fim pregatite pentru galerie!!!! Si bineinteles ca va fi bine si ca vei scapa de streptococul ala! Si eu stiu acelasi lucru, ca il poti transmite lui bebe la nasterea naturala, si ca se trateaza in sarcina bine-merci. Deci, incredere!
Midasnu, e bine sa anunti in scris angajatorul, pentru ca ai niste drepturi garantate prin lege. Este alegerea ta, fireste, dar este bine sa te documentezi despre avantajele si dezavantajele pe care le-ai avea daca ai face asta. Argumentul medicului tau ca angajatorul nu trebuie sa stie, nu m-a convins! Oricum succes indifferent ce decizie vei lua in privinta asta. Iar o tensiune de 9 cu 6 mie nu imi pare iesita din comun in primul trimestru de sarcina, daca aveai 16 cu ceva atunci era intr-adevar jale! Iar recomandarea cafelei si a ficatului in cantitati industriale ( Anca ti-a dat o explicatie referitoare la ficat, in plus poti cauta pe net si mai multe ), ma pune din nou pe ganduri. Eu una cred in moderatie, deci poti manca fara probleme, insa o data la doua zile imi se pare mult! Si un ultim sfat si gata: du-te si la un ginecolog…
Naty, eu puteam sa jur ca e baietel. Si flerul meu nu a dat gres de prea multe ori ( dar se pare ca de cand sunt insarcinata a lua-o razna si flerul, mai intai cu sexul copilului, pe urma cu Anca… ). Eu cred ca faci nunta inaintea mea, ca eu imi pun pirostriile pe 27 octombrie, deci nu scapi de consiliere. Bafta cu analizele! Sambata ar trebui sa fie gata si TT-ul meu…
Kya, stii cum uiti de temerile astea cand o sa il vezi acolo mic pe monitor cum se zbenguie?!?! Te vei topi toata, si iti jur ca nu va conta ce sex are! Sunt firesti intrebarile tale, nu ai de ce sa te simti vinovata! Uite-o pe Simo cum deja sapa dupa nume pentru pitic!
Ioana, statistica e buna pentru cine si-o doreste! Ramane asa?
Roxana, tu cat ne mai tii in suspans cu sexul surioarei lui Cata? Distractie ( sau odihna ) placuta la Moeciu!! Asteptam pozici!
Anca, sanatate multa! Mai e un pic mic si vine bebe!!!! Stai cumintica acolo si supravegheaza-ne, ca suntem la inceput si cu tot felul de spaime…
Cory, fara de cuvinte la descrierea primei intalniri cu Larisa. M-a busit plansul de emotie!!!! Vreau si eu mai repede….Cum a fost 432? Este atat de bun, pe cat e de premiat si de laudat? Asteptam recenzia!
Sovietica, uite ca habar nu am de ureaplasma. Nici macar nu m-am testat pentru asta…Dar ne documentam noi! Ti-a raspuns homeopatul?
Underqueen, s-a rezolvat problema cu catedra ta?
Adela, multumesc pentru suport! Bine ca a trecut, sper sa nu mai dea nimeni de asa medici, cum mi s-a intamplat mie si Mocanitei. Maine nu ma duc nicaieri ( in afara de serviciu ), sambata in schimb refac IgG si IgM de toxo la Victor Babes, unde ma va vedea si un infectionist. Deci pana sambata incerc sa nu ma gandesc la nimic…
Eu sunt taaaare obosita..dupa ce ca aveam capul in alta parte, am avut si niste zile crunte la serviciu. Dar am terminat tot ce aveam de terminat, asa ca de maine sper sa fiu mai activa!
Va pup pe toate si va doresc noapte buna!
Olga
14+ cu
Ioana
cory3maz spune:
A-ho, a-ho, dragi randunici,
Aveti ce citi aici!

1. Aditi, ti-am trimis PM cu adresa contului comun si parola de acces! Spor la descarcat fisierele!
Iti doresc refacere rapida!
2. Roxana Claudia, ti-am citit randurile cu proiectul de vacanta...cozonaci proaspeti, placintele cu branza, colacei insiropati, pastrav...NEBUNIE-N BRASERIE!
Miresmele din scrisoarea ta mi-au amintit de locul meu preferat de vacanta: SADOVA, in judetul Suceava!
Iti doresc o vacanta de vis!

3. Clabucel, cica sarcina si lentilele de contact nu prea se impaca...datorita retentiei de apa in organism, lentilele ajung sa pluteasca...de aici disconfortul...asea am citit.
4. Cristina Goji, "rara avis"! Bucura-ne mai des cu prezenta ta!
5. Raluk din Heraklion..."Ti kanis?"...treci printr-o perioada mai grea...iti doresc, printr-o minune sa te slabeasca greturile...intreaba-l pe dok-ul tau
cu ce ai putea sa combati eficient greturile? presupun ca lamaia, portocalele si ghimbirul nu prea te ajuta...nici apa cu gheata! Incearca sa o schimbi pe Ioana de kk, protejandu-ti nasul cu un fular, cu doua, cu trei!!! te consolez, pe final, cu asta: "Bine ca nu tine starea asta decat 9 luni si nu 9 ANI"
6. Mocanita, deci primul doctor a avut glume proaste in program, nu?
Vedea Sindrom Down...unde nu se exista,nu??? Ce priceput! 
Bine ca te-ai linistit! Cui o sa-i impodobeasca mama urechiusele cu cercei? Cui o sa-i prinda mama pletele in codite? Cine o sa aiba cele mai elegante rochite? BE-BE-LI-NA MA-MII!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si o frumoasa!
7. Underqueen, eu zic ca de la efort ti se trag durerile de burtika!
Sazi ghinisor si cumintica in pat! Fa-te bine!
8. Daca am sarit pe cineva, repar gafa mai tarziu!
nu stiu cate saptamani (dar peste 10) si deja mamik de Larisik
cory3maz
sovietica spune:
Mocanita, felicitari pentru a 2-a zana! Sa dea DD se impace fetele ca mine cu sora mea. Ea este cea mai valoroasa si mai constanta iubire din viata mea.
Super, Nicol, 8 zile de belfereala!
Olgutzika, sarumana de grija, am ales sa nu imi mai bat capul. Fac un copy-paste la ce mi-a scris homeopatul: " lasa analizele si prostiile. in afara de echo din cind in cind nu ma intereseaza nici o analiza"
Pt cine nu stie, homeopatia nu se bazeaza pe rezultate la analize, ci pe simptomuri. O prietena a nascut recent bazandu-se numai pe recomandarile lui si au o minune de copil. Am decis sa ma las si eu complet pe mana lui. Asta ca sa nu mi se zica degeaba "randunica originala" :P
Si inca ceva care va va shoka: copiii nostri nu vor face nici un vaccin. V-as mai zice chestii socante, dar nu vreau sa tulbur prea rau stolul:)
Va pup si va ador!
sovi
7+
sovietica spune:
Cory, vad ca azi gandesti mai optimist, in loc sa fii ciudoasa ca tii 9 luni si nu 9 milisecunde, esti bucuroasa ca nu tine 9 ani. Ce inseamna optimismul! Te voi cita copiilor mei cand ii voi invata importanta unghiului din care privesti lucrurile 
Te pup pe circumvolutiuni!
sovi
7+
simonette spune:
Randunicilor, pe mine ziua de azi m-a epuizat! E greu sa ai grija de 3 putze dar merita! O sa merg si eu in pat ca vreau sa ma relaxez la un film sau ceva...inainte de asta vreau sa va mai spun inca o data :multumesc pentru ca existati!!! Va iubesc pe toate!!!
Nicol, ai vazut ca ai scapat de moderare?!
fata!
Olga
...cum si-a facut ea timp pt fiecare randunik in parte desi nu se simtea prea bine! uite...inca un
Va doresc o noapte buna!!!
Simonette, mamica de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
Olgutzika spune:
Cory, pe mine mai sarit cu recenzia filmului
.
Sovi, inteleapta atitudine! Asa am gandit si eu cand ma punea Anca sa ma intep in burta pana termin lauzia: "Clinic sunt ok, nu am nici un simptom, copila e ok, vazuta de ecografost competent!! Why worry?!!?" Mie zi-mi ce sa mananc cu vitamina C, ca nu imi place aia efervescenta, iar de citrice m-am plictisit ingrozitor!!!
Olga
14+ cu
Ioana
Olgutzika spune:
Simo,
de la mine si de la Ioana mea!!! Hai, fugi la nani, ca ai avut intr-adevar o zi plina!
Olga
14+ cu
Ioana
bubu05 spune:
Salutare la stol si un pupic de la noi!
Voi aveti o viteza de nedescris!
Ieri n-am mai avut putere sa intru, am fost foarte obosita...
Am fost la prima intalnire cu bb, e un piticut, ii bate inimioare super bine, aproape mi-au dat lacrimile cand am auzit-o! A fost tare emotionant! Burtica mea deja se vede putin!
Simo, felicitari pt. baietel, sa fie sanatos!
Nici nu stiu cui sa-i raspund, ati scris o groaza!
Mi-ati facut si mie pofta de aripioarele alea!
Cory, m-ai facut si pe mine sa rad, esti tare!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
sovietica spune:
Olgutzika, numai prima kestie tare care mi-a venit in minte cu vitamina C este ceaiul de macese. Maceasa are de nu mai stiu cate catralioane de ori mai mult C decat lamaia. Si m-am documentat pe net, este ok la gravidute ("lemon, raspberry, ginger, linden flower and rosehip teas are safe and satisfying"). Asta e usor de facut si la servici. Daca mai imi vine ceva la indemana in minte, iti mai zic.
sovi
7+