Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Simo, si pe mine ma doare capul cam des, dar nu stiu daca or fi din cauza lentilelor de contact (ca nu le-am mai pus de ceva vreme si acum imi cam forteaza ochii) sau de la curentul din metrou, sau chiar de la bebe. De burta nu am cum sa-mi dau seama daca e tuguiata ca nu prea am. Mi-a facut o colega testul cu verigheta si a iesit baiat si am mai facut un test (vechi, chinezesc cica) si tot baiat a iesit. Sunta haioase si testele astea, dar eu nu prea cred in ele. Iar cu tenul, n-am avut niciodata probleme, ce sa mai cerd si eu?!

Laly 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxana - imi poti da mai multe detalii? E pensiune? Se poate rezerva camera? Ceva nr. de telefon, rog frumos, frumos!!! Ca vrea si eu sa ma odihnesc undeva, tare, tare.

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Simonette, felicitari pt carucior !
Mie cred ca imi plac mai mult fetitele, dar pt ca o avem deja pe Ioanna, ma gandesc ca poate vrea sotul un baietel (desi nu imi spune nimic). In schimb, ambele bunici ale sotului au declarat ca asteapta baietelul.
Asa ca acum as vrea si eu un baietel, pt sot nu pt bunicile lui . Dar mai avem mult pana sa aflam ce e, de obicei dr mea spune tarziu.

Zozela, mersic pt listuta !

Kya, da si vomit. La Ioanna mi-a fost f rau dar nu puteam sa vomit. Acum mai trebuie sa am grija si de Ioanna si e f f greu cu greturile astea. Nu pot nici sa o schimb de kk si nici sa-i dau de mancare de multe ori. Nu suport nici mirosul de mancare. Ea vine sa ma pupe si eu o imping de multe ori pt ca imi ia aerul si simt cum imi vine sa vomit in fata ei
Sotul e la serviciu si astazi l-am sunat si a venit sa o schimbe cand a facut kk si apoi a plecat inapoi. Acum cred ca o sa vina pe la 7-8 seara de la serviciu.
Peste 3 saptamani vine mama sa ma ajute si o sa stea 2 luni, dar ce fac pana atunci ?! Am incercat sa gasesc o bona dar nu vrea nimeni pt 3 saptamani.

Raluca 10+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Salutare fetelor.
N-am mai intrat de ceva timp pt ca am fost suparata. Imi facusem bitestul si mi-a spus doctorita ca a iesit rau, ca probabilitatea sa nasc un copil bolnav de sindromul Down este de 1 la 50 adica destul de mare... etc.
Cand m-am dus la ea sa-mi iau analizele, mi-a zis ca a gresit varsta sarcinii pe fisa si ca de asta poate a iesit asa... nici ea nu stia.
Asadar m-am lamurit si cu asta. Si m-am dus la medlife la dr. Luis Mendez. de altfel vreau sa nasc la MEMORIAL HOSPITAL ca am inteles ca sunt super conditii.
Mendez e f amabil si are multa rabdare. Atat ca nu face ecografii.
In final vreau sa va spun ca am fost azi la ecografie la dr. IOSUP, supeeerrr om si mi-a zis ca e fetitza. Si sa stau linistita ca bebe e perfect sanatoasa. Am intrebat daca sa fac si triplul test si mi-a zis ca nu, ca sa stau linistita, nu e nici o problema. Toate masuratorile sunt bune.

Asadar o sa am o fetitzaaa. Mai am una acasa
VA PUP

Mergi la inceput

Sa-mi treceti si mie carutul roz va rog si sa ma scoateti de la DR. ANA MARIA FLOARE.

mamica de fetitza 5 ani + 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mocanita, felicitari pentru fetita!!! ma bucur ca e totul in regula si nu sunt probleme!

eu ma simt rau...nu stiu daca e de la stres sau oboseala (ieri am stat 6 ore in picioare in curtea ISJ Bacau), dar simt niste intepaturi in burta ... sper sa nu fie nimic rau...o sa ma bag in patut sa stau linistita...poate imi trece

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Felicitari,Mocanita,pentru cea de-a doua printesa!e superb ca o sa ai doua fetite...asa de mult imi doresc si eu una,sper ca o sa fie acum,daca nu,mai incercam!pupic

Simo14+,mamica lui DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mocanita, felicitari pt fetita ! Parca si vad doua surioare jucandu-se impreuna

Raluca 10+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Abea astept sa va spuna si voua ce aveti. Daca fetitze sau baietzei. Din cate am inteles dr. IOSUP poate sa-ti spuna sexul bebelului inca de la 13 saptamani.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mocanita - sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa si papacioasa!! Nu cunosc pe dr Mendez dar dince am auzit esti pe maini bune! Cat despre Memorial Hospital iarasi numai cuvinte de lauda.

Raluca - grea sarcina ai tu mamico Si te intelg f bine pt ca si eu am pici mic si trebuie sa facem fata...Poate ca dupa ce intri in semestrul 2 va fi mai bine...

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput